גילינו שהוא רגיש לקרם שיזוף (כמו

neomyz

New member
גילינו שהוא רגיש לקרם שיזוף (כמו

שרז תאר את התופעה של Unmasking - אחרי שהורדנו חומרים "רעים" הרגישות לקרם שיזוף התגלתה במלוא עוצמתה). יש המלצה לקרם שיזוף טבעי? גם המלצות מארה"ב יתקבלו בשמחה.

razgalili

New member
יש כמה מוצרי קרם שיזוף טבעיים

שתמי חקרה בזמנו. אנא בבקשה תספרי לנו איך מתבטאת הרגישות לקרם השיזוף.

neomyz

New member
הביטוי לרגישות :

מופיעות תנועות ידיים כמעט כמו Hand flapping, מה שלא היה קיים אצלו. עושה תנועות מוזרות עם הגוף, ממש Break dance (מילולית - נראה כאילו הולך להתפרק). קשר עין קיים, אבל משהו במבט הפך למוזר, כאילו חלול. זה קרה כבר פעמיים אחרי ששמנו קרם שיזוף, אז הגיוני לנו שזה העניין. חוץ מזה גילינו שיש לו רגישות לקרטיב. קנינו לו קרטיב אננס, כי זה הקרטיב היחידי בלי צבעי מאכל. הוא היה מאוד עייף ושפוך באותו יום, ודקות אחרי שהוא אכל את הקרטיב הוא ממש קם לתחייה, באופן קיצוני, והתחיל לגלגל את העיניים ולהחזיק את הידיים במנח מוזר, כאילו שהוא באיזה התקף לא ברור של משהו. זה קרה מס' פעמים באותו יום והיה די מפחיד. לא ניסיתי לתת לו קרטיב עוד פעם כדי לבדוק אם זה חוזר על עצמו... בכל מקרה, בחזרה לענייננו, אני אשמח על המלצות לקרם שיזוף כי יש לנו נציג בארה"ב שחוזר עוד שבוע לארץ ואני רוצה שיחזור עם הקרם לפני הנסיעה השנתית לאילת. תודה.

Freed1

New member
המלצה מפורום הורים אמריקאי

בפורום האמריקאי המליצו על Aubrey Organics Green Tea Sunblock אין לי נסיון אישי.

אני לא ממליצה על שום חומר של

Aubrey Organics, היות שהם ארומטיים מדיי לילדינו. מגן השמש של אוברי מבוסס על פאבא שלא מתאים לכולם. הנה כמה פטנטים: ויטמין E הוא מגן שמש טבעי. אפשר לאכול אותו ואפשר גם למרוח אותו. ניתן לקנות בקבוקים קטנים של ויטמין E בחנויות למזון טבעי בארה"ב. היות שהוא צמיג, יש לערבב אותו בשמן אחר כמו שמן זית, שמן שקדים, שמן חוחובה. פאבא הוא חומר טבעי שמשמש כמגן שמש, לא רק אם מורחים אותו אלא גם אם אוכלים אותו, אבל הוא אינו מתאים לכולם. הייתי הולכת על הויטמין E. תמי

1אילת2

New member
מנסה לעזור בלי להבין כלום.

אולטרהסול- הוא הכי גרוע. לי- אישה בריאה- הוא שורף. לבני (בספקטרום או לא) הוא גרם לכויות. קשה לי לומר אם היו עוד השפעות. אנחנו משתמשים באולטרסול ילדים שהוא היפו אלרגני. נסי חברות אחרות, במספר לא גבוה מדי, עם כיתוב- היפו אלרגני. אפשרות אחרת היא חולצת שחיה ארוכה וכובע רחב שוליים. קרטיבים- אנחנו אוכלים "פופאייס" בלי צבעי מאכל (קרח שקוף בשקיות בצבעים שונים). במקרים גרועים יותר- תכינו לבד. תקפיאו לימונדה.

למעלה