גיליתי אתכם בדיוק בזמן הנכון!

מיכי2

New member
גיליתי אתכם בדיוק בזמן הנכון!

שלום, שמי מיכל וזקוקה לעזרתכם. מצרפת תמונה של פינת האוכל שלנו, והנה ההקדמה: אנחנו גרים בדירה שכורה, והיות ובינתיים נשארים בה, אני רוצה קצת לשנות ולשפר שיהיה לי נעים יותר לגור. אני מאוד לא אוהבת את פינת האוכל שלנו ומאוד רוצה לשפר קצת, בצבע ותמונה נכונה. אז כמו שאתם רואים, יש מן פס עץ כזה על הקיר שאותו נוריד, ויש הנמכת תקרה אותה לא נוכל להוריד. זקוקה להמלצה לצבע מסויים לצבוע את פינת האוכל (יש לציין שהפינה משקיפה על הסלון..) אבל לא משהו כהה או המוני מדי.. וכן רעיון במה אפשר להחליף את התמונה שתלויה שם כרגע והולכת לעבור דירה לאמא שלי... אשמח מאוד לרעיונות.. תודה

ההמלצה שלי

אם את רוצה שזה יהיה מעניין ונעים, אני ממליץ לצבוע בשני צבעים בהירים לאורך שני הקירות עם פס דק באמצע, בערך באיזור של פס עץ שיש לך שם. אני אוהב את שיטת 3 הצבעים של טמבור בעניין הזה. אפשרות נוספת: כל קיר בצבע אחר, מאותה סדרה או בצבעים מנוגדים. תיכנסי לאתר של טמבור www.tambour.co.il ----יועץ צבע------מיקסר ותבחרי משם גוון שמעניין אותך. אפשרות שלישית: תראי בתכניות הטלווויזיה: "קצרים", "החיים זה לא הכל". הם משתוללים שם עם הצבעים בסלון ובמטבח, אולי משהו יתפוס אותך.

למעלה