גיליתי את איתן החדש, התחלתי לחבב אותו

עינת 1

New member
גיליתי את איתן החדש, התחלתי לחבב אותו

ואל תקראו לו יותר צנון. אחרי הדרמה של היום נראה שהוא בחור נחמד, רגיש עם ערכים ואכפתי.

Lichy7

New member
../images/Emo2.gif מי קרא לו צנון?

קראנו לו צנונית
לא יודעת אם את בדעת מיעוט או רוב, אבל דעתי על איתן מאודדד רחוקה משלך

יוני אומר לאיילת

שקרן מדהימה, אבל היא לא פתוחה כמו דניאל. הוא אמר משהו שאת קרן הוא מעריך ומאוד רוצה להכיר אותה. ובדניאל הוא די מאוהב.. ככה הבנתי. איילת מודה שאיתן העדיף להיות עם דניאל בדייט. היא גם מצטדקת וטוענת שהמחשבה שלהן כשהן הצביעו לקרן, זה כי הן רוצות שלאיתן תהיה עוד הזדמנות להכיר אותה ושזה לא כי הן חברות שלה. משהו כזה. איף

andy181

New member
אני שונאת שמזבלים את השכל שתגיד

תכלס שהצביעה שבגלל שקרן חברה שלה וזהו- אני אכבד אותה פי אלף יותר אם תגיד את האמת. אם דני הייתה חברה יותר טובה שלה ברור שהיא הייתה מצביעה לה.

רותי167

Well-known member
סוזי,מה שבטוח איילת כבר לא תהייה שמש

בעיני איתן,הוא רמז לה וניסה בדרך הכי ישירה שאפשר לומר שהלב והרגש רוצים את דניאל והיא כאילו עשתה דווקא.

ברור

הוא כבר קודם לאורן שהיא ירדה לו מהעיניים. היא ידעה שהוא לא רוצה את קרן.

עינת 1

New member
השמש שקעה...איילת יכולה ללכת הבייתה ולקחת

איתה את ענבר... מה שעושה עכשיו ענבר זה יותר גרוע מאתי. אתי לפחות הייתה ישירה, וידעת לפני מה אתה עומד. ענבר חותרת מתחת לפני השטח, ויש מצב שהיא עוד תצליח לקחת את המיליון.

דידי 9

New member
סוזי נראה לי שאת מבינה גרוע מאוד! יוני

אמר לה שהיא חושבת שאיתן מאוהב בדניאל אבל זה לא נכון-הוא מרגיש אותו דבר לקרן-רק שקרן סגורה יותר. תבדקי את הבנת הנשמע, ואת הבנת מה שאת רוצה לשמוע

אני לא אתווכח איתך

כי באמת שמעתי חצאי משפטים. אבל מהיכרותי איתך, את הבנאדם האחרון שאסמוך על השיפוט שלו. וזה לא בקטע של להעליב.. פשוט, גם את, שומעת ורואה מה שאת רוצה לשמוע. בחברות

רותי167

Well-known member
חחח,היא עוד אורזת לירח הדבש עם חבורת

הטיפשות. איתן היה ברור,רוצה את דניאל!

Rach31

New member
איזה ערכים יש לאפס הזה?!

אין לו חוש צדק בשיט, אליטיסאט מנופח אגו, אגואיסט, אגוצנטרי, עיוור ורדוד ביותר. הוא התגלמות הגועל הגברי. לא הייתי מתקרבת אליו אלא אם היו מציעים לי מליון שקל - שזה בדיוק מה שקורה שם. אף אחת לא באמת רואה את איתן כי אין מה לראות בו אלא את סימני השקלים שיהיו לה בבנק אחרי איתן! הוא בחירה ליהוקית רעה ביותר, אבל ביותר!

למעלה