גיליתי את הסוד!

kittycatbone

New member
גיליתי את הסוד!

גיליתי את הסוד לשירה הלא מובנת וחסרת הדיקציה של תום יורק! להיות מצונן
נסו את זהXD כשאתם מצוננים, וקשה לשיר את ההברות כמו שצריך. אז יוצא כמו שהוא שרXDDDDD

scooby4

New member
אני מצונן+משועל

וכשאני מנסה לשיר אני נחנק כי אני לא מצליח לנשום נכון. אני לא בטוח שזה הסוד. לפי דעתי פשוט צריך להיות פריק. או קריפ. איך שהופכים את זה.

kittycatbone

New member
חח משועל זה לא אותו דבר!!

צריך להיות במצב שקשה להגיד מ' ונ' כמו שלי יש עכשיו. ואפשר לשיר נו.. אם מנסים... ;[ חחח. ומובן שהקול של תום יורק מיוחד בפני עצמו בלי קשר לצינון או מה שלא יהיה. זה הכל בצחוק =] (למרות שבאמת שזה עוזר לשיר כמוהו!!!)

kittycatbone

New member
לא נכוןןןןןן

קול מצונן זה קול סקסי!!! ע"ע הפרק הזה בחברים שפיבי מצוננת

Latisia

New member
חהחה פרק מצחיק...

אני חושבת שראיתי כול פעם של חברים לפחות 5 פעמים כול אחד ואני לא צוחקת. אף פעם לא נמאס מזה. כן אני משופעת עכשו בצורה מממש חריפה עכשו ואני פשוט לא מצליחה לשיר כי אז אין לי אויר ואני נחנקת חח....

Karma Killer

New member
אין פה הרבה סודות ../images/Emo9.gif השיטה היא בעצ

*בעצם להיוולד עם הקול הייחודי שלך
חח אני במקרה לומד פיתוח קול ותום לא שר מהאף נגיד, השירה ה"לא מובנת שלו" היא שירה מדהימה עדיין זה פשוט בגלל שהוא ממעט לפתוח את הפה כדי לבטא הברות ובגלל שרוב הזמן בשירה שלו הוא עוצם עיניים או מרוכז בנקודה אחת

kittycatbone

New member
אכן,

כל היופי לדעתי בשירה שלו היא השירה ה"לא מובנת".... זה כל כך מוסיף למשמעות של המילים.. מפני שלמשל לפעמים הן כל כך לא מובנות שפשוט צריך ללכת לאינטרנט או לחוברת שבאלבום במקרה שיש שם את המילים כדי פשוט לבדוק מה הוא אומר. ואז ברגע שגם יודעים מה נאמר, השיר שוב מקבל משמעות חדשה לפעמים אפילו לגמרי. יש לתום יכולות ווקאליות ממש מדהימות לדעתי, ובמיוחד אפשר לשמוע את זה כששומעים שירים כמו i might be wrong לדוגמא מול the bends.

FunkyMonk

New member
you and whose army?

זו הדוגמא הכי טובה לדעתי... שר נפלא, בלי הברות כמעט ^_^

kittycatbone

New member
תאמת אבל,

שדווקא בשירה שלו, אין לו כמעט מבטא!! בהתחלה אפילו לא ידעתי שהוא בריטי בכלל מרוב שהמבטא לא מורגש.... לעומת זאת כשהוא מדבר כמובן שיש לו מבטא, וגם המילים עצמן של השירים הן בריטיות למדי... חח לדעתי, זה בגלל שלתום יש מבטא משלו!

Queen for a day

New member
מרגישים את המבטא

אבל בטח שלא לגמריי, כי הוא שר. הוא לא הזמר היחיד שלא מרגישיןם מבטא כבד בשירה.

kittycatbone

New member
אכן,

אבל לעומת זאת יש גם הרבה זמרים שכן מרגישים את המבטא שלהם, אם הוא בריטי או כל מבטא אחר...

Latisia

New member
נכון...

לא ממש מרגישים במבטא הבריטי שהוא שר, רק עד שהוא מחליט לדבר ואז כבר ממש מרגישים במבטא הבריטי הכבד. מבטא בריטי זה מגניב! בסימסטר הקודם היה לי מורה לאנגלית בריטי עם במטא ממש כבד והוא כול הזמן היה מסתובב עם כוסות תה עם חלב... כה משעשע. מיסטר קני והוא היה נראה כמו גירסה מבוגרת מעט של קולין פרת'.

Latisia

New member
אהה לא הייתי קוראת לו חמוד...

הוא בנאדם נחמד ומורה דיי טוב אבל אממ הוא בן 40 עם שיער מאפיר כזה שדומר לקולין פרת' חחחח.... הוא אשכרה סיפר לנו שהוא מעשן סמים ולא מעט תלמידים ראו אותו מעשן במכונית שלו... משעשע.

kittycatbone

New member
חחח

בחמוד אני מתכוונת לזה שזה חמודי כזה פוצי מוצי אנשים עם מבטא בריטי!!! XD

למעלה