גיליתי את הפורום במקרה - ויש לי שאלה על פתיחת חנות באטסי

ארנון65

New member
גיליתי את הפורום במקרה - ויש לי שאלה על פתיחת חנות באטסי

אני מוכר באיביי כל מיני פריטי אספנות, וראיתי שיש גם אנשים שמוכרים דברים דומים באטסי.
רציתי לשאול האם מניסיונכם התנועה באטסי מצדיקה את הזמן בהקמת חנות והעלאת פריטים למכירה והכסף שעולה לשים פריטים למכירה.(למרות שזה רק 20 סנט לפריט)
בעיקרון הכסך זה לא הבעיה כל כך, לא אכפת לי להשקיע כמה דולרים על 20-30 פריטים לניסיון. השאלה אם זה משתלם.
בנוסף מתעוררת בי המחשבה, שאולי אין לכם תשובה עליה, שאם אנשים מחפשים גם באיביי וגם באסטי ואז זה בעצם יש כאן כפילות ואני פונה לאותם האנשים.
יתכן ויתעוררו לי עוד שאלות בהמשך...

תודה לעוזרים

הקהל של האתרים דיי שונה

בהחלט אם אתה רואה פריטים דומים באטצי (ובניגוד לאיביי באטצי יש שקיפות שרעה מאוד למתחרים) אתה יכול לדעת בדיוק מה אותה חנות מכרה ולפי זה להחליט אם יש לך שם קהל ותנועה.

הקהל של איביי לדעתי מאוד שונה מאטצי שפונה לקהל יותר ספציפי של עבודות יד ועיצוב אישי. אטצי היא זירה סבירה אם כי לא באותו קנה מידה.
איביי מאוד חזקה בקטגוריית האספנות ואני בספק שאטצי יכולה לתת לה כאן פייט.
אם אתה כבר חושב להתרחב, אמאזון לטעמי הזירה הטובה בין השלוש. אבל קבלת הכסף בה קצת יותר מסובכת - צריך חשבון בנק אמריקאי או אירופאי. אבל היא הרבה יותר חזקה מאיביי לדעתי (לא יודע אם גם באספנות).

ארנון65

New member
היי, תודה על התשובה. איך רואים מה החנות מכרה? לא ראיתי קישור

ל"פריטים שנמכרו" .
אני אצטרך לקבל עוד חוות דעת ולקרוא עוד קצת חומר לפני שאחליט אם כדאי להכנס לאטסי.

ד"א מה מקורה השמי "אטסי" ?

כשאתה נמצא בדף ראשי של חנות לחץ על מספר המכירות שלה

מתחת לכוכבים של ה-REVIEWS בצד שמאל למטה מצויין מספר מכירות, לחיצה על הלינק יראה לך אילו מוצרים בדיוק אותה חנות מכרה ומתי.

yauli747

New member
השאלה היא האם זה מוצר מתאים לETSY

אתה צריך לבדוק האם זה מוצר שמתאים לאטסי והאם תוכל להציג אותו כ"עבודת יד"
&nbsp
אם כן אז באמת משתלם לפתוח חנות באטסי (למרות שיש מלא דברים ללמוד כי זאת מערכת שונה מאיביי) כי קהל היעד פה איכותי יותר וגם תוכל אולי לגבות יותר כסף על המוצר.
&nbsp
בהצלחה

ארנון65

New member
אני מעוניין למכור פריטי אספנות ומסמכים/תעודות ישנים. ראיתי

שבאטסי יש לאו דווקא פריטי עבודת יד אלא גם פריטי אספנות (לא בטוח שכך קראו לזה שם) בני למעלה מ-20 שנה.

yauli747

New member
כן פרטי וינטג'

אכן יש לזה שוק גדול מאוד באטסי.
&nbsp
אתה מוזמנן ליצור איתי קשר בפרטי אשמח לעזור לך בנושא, אני עוסק בדיוק בתחום הזה.

לימיצ

New member
דבר נוסף שחשוב שתיקח בחשבון

זה לציין שאלו באמת מוצרי וינטג' או ענתיקה.
יש תחום שלם באטסי שנקרא vintage like,
שבו משתמשים על מנת להציג מוצרים דומים שאינם
בעלי ערך לאספנים.

למעלה