גיליתי את חווית ההנקה מחדש.

גיליתי את חווית ההנקה מחדש.

האפרוחים בדיוק היום בני חודשיים וב"ה הדרמות מאחורינו. הפטמות שלמות ובריאות והיום חזרתי להניק יחד כי זה פשוט יצא ככה וזרמתי איתם. נזכרתי כמה כיף להניק והתפנו לי עוד כמה דקות לעצמי ולבית במהלך היום והלילה.

את בעיית הגזים פתרנו ועכשיו נותר רק להסביר לגברת אלה שהיא חלק מתאומים. למה היא לא מבינה שהיא נולדה יחד עם כפיר וגם לו מגיע??? ושגם לי מגיע לישון לפעמים (רק קצת, באמת לא ביקשתי משהו מוגזם) ושאני לא מוצץ, שהרגליים לא סוחבות יממה בעמידה וטיולים.

לילה מקסים לכולן

מילות עידוד !

כל הכבוד לך על הדרך הפתלתלה שעברתם והנה את בכל זאת מניקה אותם ואפילו ביחד !!!!

בדיוק היום, כשישבנו לארוחת ערב והתמוגגנו מהמשחק שהתאומים (בני שנתיים עוד יומיים) שחקו בסלון, אמרתי לבעלי שהוא ממש צדק כשהוא אמר לי אי אז בגיל כמה חודשים, שעדיף שהם יהיו מאתגרים בהתחלה אבל מקסימים בהמשך...
התאומים שלנו, בעיקר אחד מהם, גם לא ממש הבין שיש לו עוד אח (שלא לדבר על עוד ארבעה יותר גדולים) ורצה להיות עליי כמה שיותר... היה ק-ש-ה- אבל הנה, עברנו גם את זה !!

תחזיקי מעמד !!

איזה כיף לך!!!

זה ממש מעודד לשמוע.
גם לדעת שלא רק אצלי הבת משתלטת על כל העסק :)
גם אצלך היא הגדולה?
זאת נקודה שקצת קשה לי -
הבדלי הגודל בינהם (רק 300 גרם אבל בכל זאת)
ושהוא כזה עדינון והיא כזאת אסרטיבית...

הבת נולדה ראשונה אבל קטנה יותר

היום נשקלנו שוב אז אני יודעת שהוא עולה בקצב של 300 ג' לשבוע ושוקל 4430!! והיא עולה בקצב של 200ג' לשבוע בגלל כמות הפליטות ושוקלת 3770!! היא פשוט מפונקת וקשה לה עם זה שהיא לא יחידה. אמנם בת יחידה בבית של בנים אבל זה לא מספק אותה.

למעלה