הספר שהודעתך מזכירה לי זה "הדבר היה ככה" של מאיר שלו. הוא קצר רואי, מכיר מישהי קיצרת רואי גמכן, והם מתעלסים להם בנעימות, ומשחקים בלהחליף משקפים, לעשות עם ולעשות בלי.השיר שהודעתך מזכירה לי הוא "נערה במשקפיים" ששר בדרך כלל גידי גוב, איפה שהיא שנתיים ראתה אותו קצת מטושטש. אמנם אף פעם לא הבנתי למה היא רואה אותו מטושטש עם המשקפיים, היית מצפה להפך. אבל שיר נחמד.
אני בעצמי צריך משקפיים לקריאה ולמחשב והרבה פעמים אני מוריד וצופה בסרטים כשהם מטושטשים. גם כשאני הולך לבדיקת ראייה תמיד אומרים לי שגם לרחוק הראייה שלי לא טובה, אבל אני אומר שזה בסדר ככה, לא חשוב לי במיוחד מה יש שם בדיוק.
[כמעט] צנחלו זלזל!ויי איזה תמונות _על אני מקבל.
הספר שלך והשיר שלו מזכירים לי שהמספר שלי כנראה השתפר לרעה והגיע הזמן להזמין זוג חדש.הספר שהודעתך מזכירה לי
תסלם על הצילום.ויי איזה תמונות _על אני מקבל.
אתה יכול להזמיר רק את הזו, לא חייב זוג.הספר שלך והשיר שלו מזכירים לי שהמספר שלי כנראה השתפר לרעה והגיע הזמן להזמין זוג חדש.
נ.ב.
אני מקווה שברור שזוג משקפיים ולא זוג מהסיפור של מאיר, כן ?
היא גם אף פעם לא הורידה את המשקפיים איתו והוא מתלונן שתמיד היו ביניהם זכוכיות, שבגלל המשקפיים למרות שהיו ביחד הרבה, למעשה לא יצא להם להיפגש. בסוף היא הורידה את המשקפיים עם מישהו אחר, כלומר הסירה את ההגנות והתקרבה אל ההוא באמת, ואיתו היא הלכה.אגב, היא, אולי, בחרה לא להחליף משקפיים.
לפעמים עדיף לא לראות הכל או לא לראות ברור.
חולק עליך מכל וכל.בשחורות רק רע רואים פה
באוירת התקינות הפוליטית של היום שיר כזה היה נפסל על הסף. זהו עוול חמור לקשור שחור לשלילי ובהיר לחיובי. לכן גם מפסיקים להשתמש ב"רשימה שחורה" ו"רשימה לבנה".היא בחרה להסיר את המשקפים.
לפעמים צריך רק לשנות צבע. נקודת ראות.
משקפיים ורודות/ נתן אלתרמן
"יש פה תחת השמיים כלל ידוע בספרים -
כצבעי המשקפיים כן הוא צבע הדברים.
בשחורות רק רע רואים פה,
בוורודות הכל תמים....."
לכן גם מפסיקים להשתמש ב"רשימה שחורה" ו"רשימה לבנה".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.