גיליתי את מלכי המדבר..

yasigal

New member
גיליתי את מלכי המדבר..../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif

נא להכיר, רוכבי המדבר, אתמול חשפתי אותם ואת הגילוי הרוחני שאני בעצמי עברתי במידע שלפניכם: אז ככה, כשכולם נוטים צפונה, רוכבי המדבר הותיקים נוטים דרומה. לדברי נעם המדבר הוא UNTOUCHABLE לעומת הצפון בארץ שמלא בזבל שמשאירים אחריהם הישראלים. התחלנו את הרכיבה בשעה 15:00 בצהריים בערך.. היינו: נעם תדהר הידוע בכינויו בחבורה ICE BREAKER (השם ניתן לו בזכות היכולת לקחת את הירידות באופן חלק ביותר כך שאפילו האבנים מתנפצות ומפנות לו דרך). אלון הוא PLAIN SHIFTER (שכן כל פעם שהוא נופל הקרקע משנה צורתה על פי נפילתו ותאמינו לי הוא רוכב תותח כך שלא הבנתי בדיוק על מה הוא מדבר) ואבינועם שהוא NON TAKEN האגדי וכשמו כן הוא: אף אחד לא יכול עליו, כשכולם בעליות נוטפים מזיעה, הוא אפילו לא מראה סימני עייפות) הזכיר לי קצת את ישראל IMELINK רכבנו בשביל היורד מערד לנווה זוהר, חברנו לנחל חימר המדהים ביופיו עם ההרים המשורטטים בצבעוניות מדהימה..צפינו בשקיעה המדהימה בין ההרים והמשכנו הלאה עד הכביש.. כבר התחיל להחשיך ורצינו לחזור בחזרה.. האופציות היו או לקחת מונית אבל בתחנת המוניות לא ענו..או לקחת טרמפ..אבל היה כבר חושך ולא ראו אותנו אז איך חזרנו? אז הנה חוק השרדות של נועם: כשלא רואים אותך – תדליק מדורה. בשניות הבחור דגם מדורה קטנה.. וכרבע שעה אחר כך עצרו לנו בחורים חמודים שלקחו את אבינועם לערד.. באותה שעה השמיים היו שרועי כוכבים – שכבנו לנו ככה 3 רוכבים מתחת לשמיים והחוויה פשוט רוחנית. (מי שהיה בסיני יודע..) שביל החלב נראה לעין במלוא הדרו..וסוף סוף קיבלתי הסבר ממצה מאלון ל"שביל החלב" ותיאוריות על חיים בכוכב אחר. פתאום אתה מרגיש כל כך אפסי ביקום הזה.. כשאבינועם הגיע העמסנו הכל..אבל כיבינו מנוע ועלינו לגבעה כי פתאום גילה נועם שהנה הירח החל לבצבץ לו..והרי אי אפשר לפספס מחזה כזה. אחר כך הלכנו לאכול במוזה. בר-מסעדה ותיק בערד – מומלץ בחום שנותן אוירת חו"ל כזו מעוטר בדגלים של קבוצות כדורגל מכל העולם.. אז זהו.. נחמד להתוודע לרוכבים שככה אף פעם לא שומעים מהם בפורום, אבל יש להם את החברותא שלהם, הכינויים שלהם והכיף שלהם.. מקווה שלא חשפתי יותר מדי את סודות החבורה החמודה הזו, אבל הייתי חייבת..תסלחו לי..

IlanShacham

New member
נשמע פיצוצי! .....ותיקון קטן...

מכיוון שאת חוזרת על הטעות הזו שוב ושוב
לישראל מיליק אין 'נ' בשם, וכינויו בפורום הוא IMEILIK (אם אינני טועה...).

נתיני במדבר

סיגל אם כבר נתיני המדבר. בקשתי מאלון שיוסיף תמונות אני מקווה שיעשה זאת היום

תמונות

הי סיגל שלחתי לך במייל תמונות מיום שישי ועוד שתי תמונות שוות מאותו המסלול בחורף. בי נעם

למעלה