גיליתי דבר מעניין

דרך עפר

New member
גיליתי דבר מעניין

אני מטפל ברפלקסולוגיה (בתחילת דרכי). בתשאולים שערכתי לפני הטיפולים, גיליתי שרוב המטופלות שלי אינן מעונינות בילדים. מעניין מה המכנה המשותף לצירוף הזה... אגב, אני מחפש מטופלים נוספים כדי לרכוש נסיון, ובשלב זה אני מטפל בהתנדבות. [email protected]

gertrude

New member
הי מג'יק

אני לא מכירה את "דרך עפר" ומשתדלת לא לחשוד באנשים ככה סתם, אבל אני לא יודעת עד כמה זה בטוח ללכת לעיסויים אצל אנשים שאת לא יודעת עליהם שום דבר בכלל, זה אינטרנט כאן בכל זאת... תשמרי על עצמך
. ודרך עפר - מתנצלת אם ההודעה שלך תמימה לחלוטין ואם הרסתי לך מטופלת פוטנציאלית, אבל אתה בוודאי מבין כמה העולם היום יכול להיות מרושע ואכזרי. מאחלת לך הצלחה בהמשך
.

magicgirl1983

New member
אני לא אהבלה..

אני מבררת הכל לפניי... אחותי למדה 7 שנים את המקצועות האילו והיא מכירה המון אנשים. אז ככה שאין לי בעיה לעשות ברור קצרצר...וגם לעשות בירורים עם אנשים אחרים. אני לא הולכת עדיין לשומקום. רק רציתי לדעת היכן הוא "מתאמן" על אנשים. ומכיוון שזה איזור המרכז אני לא הולכת לשם כי זה פשוט לא משתלם לי להתחיל לרוץ...

gertrude

New member
לא חשבתי שאת אהבלה

חשבתי שלפעמים עדיף להגיד דברים שאולי הם מובנים מאליהם, מאשר להצטער אחר כך שלא אמרתי כלום.

I s t a r

New member
מנצל"שת קשות../images/Emo2.gif../images/Emo18.gif

אז...גמני מחפשת מטופלות להתאמן עליהן: רייקי. EMF - טכניקת איזון. רייקי משולב באבנים. חוצמזה, לא ממש בהתנדבות ...עבודה במודעות עצמית + שילוב בקריאה באבנים. מיש מאתים לה- מוזמנת

gertrude

New member
הי אישתאר

את מוזמנת גם לשים את ההודעה הזו ב"לוחות", כדי שלא תאבד בתוך יומיים-שלושה עם התקדמות השרשור.

למעלה