גיליתי משהו מגניב

Rock and MetaL

New member
גיליתי משהו מגניב

למי שיכול לראות עכשיו את הקליפים יוניברסלי ספיקינג ובי דה וואי אז שיקרא.יוניברסלי...הוא המשך לביי דה וואי(אני מתכוון בקליפים).בהתחלת ביי דה וואי רואים את אנטוני ליד עמוד מסוים מחזיק עיתון לשמיים,כדי להבין תסתכלו מה מצויר על העיתון(רואים איה ילד בלי חולצה)אנטוני לוקח מונית לאיזשהו מקום,נחתף על ידי הנהג(שהוא גם המטורף מיוניברסלי) ובסוף מצילים אותו.או קיי. עכשיו נעבור להמשך.בהתחלת יוניברסלי רואים את אותו בנאדם,במכונית,מנסה להתפלח להופעה של רד הוט כי הוא מעריץ גדול שלהם(כמו בקליפ הקודם)אז עכשיו תקשיבו,הוא מנסה נועשות להגיע להופעה ואז שהוא מצליח הוא משתולל על הבמה,מצתלם עם אנטוני ומביא לו עיתון.עכשיו שימו לב לעיתון שהוא מביא לו,זה העיתון ביי דה וואי!!!אז הקטע שבגלל מה שקרה עם המונית הוא מנסה להגיד להופעה כדי להחזיר לאנטוני את העיתון,להגיד לו סליחה וכול זה.....אכן כן!!!!

Rock and MetaL

New member
תיקון

זה העיתון מביי דה וואי!!!אז הקטע שבגלל מה שקרה עם המונית הוא מנסה להגיע להופעה כדי להחזיר לאנטוני את העיתון,להגיד לו סליחה וכול זה.....אכן כן!!!!

כל הכבוד.

גם אני ממש התלהבתי שעליתי על זה.בפעם השלישית אם לא הרביעית שראיתי את הקליפ. חיחיחי.
sorry.

מוצארט

New member
ולי אין מושג בשקל

על מה אתם לעזאזל מדברים. ולמה מוות לגלגל"צ?

lollapalooza

New member
אוקיי

את הקליפ של יוניברסלי ספיקינג ראית
ואת של BTW
כי הם די ממשיכים אחד את השני. מוות לגלגל"צ כי זו תחנה נוראית.

מוצארט

New member
תחנה נוראית???

אפשר הסברים??? לא זכור לי שהרדיו באשקלון (רדיו דרום סביר להניח) משמיע שירים של רד-הוט...

lollapalooza

New member
אני אסביר.

לבעיה שלי עם גלגל"צ קוראים פלייליסט. מה שהולך שם זה שפשוט מחליטים על מספר של שירים שיושמעו, שזה כמובן הפלייליסט, ורק את מספר השירים המצומצם הזה אפשר להשמיע בתחנה, ולא משנה באיזו תכנית מדובר. ככה יוצא שבמשך ימים שלמים אתה יכול לשמוע את אותם שירים נטחנים לך במוח שוב ושוב ושוב, וזה בזמן שיש כל כך הרבה זמרים ולהקות שעושות מוזיקה מצויינת שרק מחכים שישמיעו אותם. גלגל"צ היא לא תחנה שתלוייה ברייטינג ובפרסומות, היא תחנה שממומנת מכספי ציבור. הקיום שלה לא תלוי במספר המאזינים. יכולים להיות לה שני מאזינים וחצי והיא עדיין תתקיים. אבל בכל זאת הם מתעקשים שם להשמיע מס' מצומצם של שירים, כולם להיטים מוכרים וידועים (ובהתאמה: רובם דביליים ורדודים) שאין שום קשר ביניהם מבחינת סגנון. שירים שנעימים לאוזן וידידותיים לסביבה, שכל הערך שלהם הוא שתהיה לאנשים מוזיקת רקע נעימה למה שהם עושים, ולא מוזיקה שבאמת מעניין להקשיב לה. (וזה כבר נהיה מושג "שיר גלגל"צי"- כלומר, שיר בסגנון של התחנה, להיט נעים לאוזן שלא מנסה להגיד יותר מדי) וחבל. כי תחנה שממומנת ע"י הציבור, אמורה לשרת את הציבור- את כולו, ולהשמיע את כל סוגי המוזיקה, והאפשרויות שלהם הן בלתי מוגבלות, הם יכולים לשדר כ"כ הרבה סוגי מוזיקה, אבל הם מתעקשים להיצמד לפלייליסט האווילי וחסר הטעם הזה. בזבוז מוחלט. אני יכולה להבין שתחנה איזורית תשדר רק להיטים, כי הם רוצים רייטינג כדי להתקיים. מקובל ביותר. אבל גלגל"צ
אין שום סיבה שבעולם שזה יקרה. אני אישית שונאת את התחנה הזו. יכול להיות שיר טוב פה ושם אבל כל המדיניות שלהם זוועתית בעיניי. (בכלל לא הבאתי פה הרצאה שלמה
)

DAN1EL

New member
לא שזה לא נכון,

אבל עדיין, כיף להקשיב לתחנה לפעמים, ויש להם הרבה יציאות טובות. חוץ מזה, שהם משמיעים כל יום את הפפרז לפחות פעם אחת ביום, ומה יותר כיף ומעלה חיוך מלשמוע את השיר שלהם פתאום באמצע היום ברדיו?
במיוחד באוטובוס אחרי יום מזעזע בבית ספר. את יכולה לשנוא את התחנה, אבל יש לה חלק נכבד בהצלחה ובהכרה של רד הוט בישראל.

מוצארט

New member
כמובן שרעיון הפלייליסט

הוא מטומטם עד כדי טירוף, אבל מכאן ועד להגיד שכל התחנה היא חרא, על זה אני לא מסכים.

למעלה