גיליתי סוף סוף הכל

זה צ'נקאסט או המשחקים?

זה צ'אנקסט או המשחקים שלא פועלים?כי אני לא יודע מה לעשות המשחקים זה קבצי מוזיקה וצ'נקאסט פשוט לא מפעיל אותם!אולי מה שאנו מורידים זה לא הגרסא המקורית?כי ראיתי אמולטורים שלא היו להם ת'קבצים שלהם והם הראו אותה בעיה כמו שצ'נקאסט מראה שמפעילים בו משחק.

גיליתי סוף סוף הכל

אני יודע למה אנו לא מצליחים להפעיל ת'משחקים של צ'אנקסט! כל המשחקים שאנו מורידים מסופר נובה הם באמת רק קבצי מוזיקה כבר בדקתי זאת!.אני יודע גם להפעיל ת'משחקים רק אני צריך למצוא ת'קבצים שלהם להורדה בישביל להפעיל ת'משחקים לא צריך לפרוס את קובץ הויינר(או הווינזיפ שפותחים קבצים)צריך לעשות להם כונן וירטואלי זה מה שעשיתי והצלחתי להפעיל את קובץ המוזיקה אז זה חייב להפעיל קבצים של משחקים!. אם אתם רוצים תודו לי אם אתם לא לא העזור לכם בכלום (מה שאמרתי זה למי שבפורום כמובן)

I d a n a

New member
...

לי זה עובד מצויין למרות שחלונות מזהה את זה בתור דיסק מוסיקה... לא יודע מה הבעייה אצלך.

כנס

רגע אז מתי שאתה מפעיל תאמולטור ועושה start מה אתה רואה?כי אני עושה כונן וירטואלי על מרוול נגד קפקום 2 מפעיל אותו בכך שאני עושה start ואז מראים לי תפריט כזה והאפשרויות שלא שקופות שאפשר להשים זה אחד שנכנסים ורואים דיסק כזה ועוד אחד שנכנסים ורואים כל מיני סמלים אז מה אתה רואה שאתה מפעיל באמולטור את המשחק ועושה start?

I d a n a

New member
ו

אתה בטוח שכיוננת בהגדרות את הכונן הנכון...? כי לי נראה שפשוט בחרת כונן ל-א נכון והרצת את ה-Bios.

I d a n a

New member
לא...

אבל כיוון שרוב האנשים פה כנראה כן-זה לא אמור לשנות מאיפה אתה משיג.

yoo

New member
השתגעת או מה?

ממתי סופר נובה זה רק קבצי מוזיקה? זה אתר נהדר עם כל סוגי התכנים אז די לדבר שטויות.

לפי בדיקותי זה כן קבצי מוזיקה מה..

שיש להם לצ'אנקאסט וקבצי המשחקים שיש להם של המחשב זה סתם קבצים שאי אפשר להישתמש בהם אם אפשר תגיד איך?

yoo

New member
אז אתה מקשקש שטויות

כי אני מוריד משם דברים קרוב לשנה ופעם אחת לא התאכזבתי.. עוד הוכחה לשטויות שאתה מדבר, הם רק אתר שנותן לינקים לטורנטים, הוא לא יוצר טורנטים/קבצים

אז נראה אותך איזה משחקי מחשב....

הצלחת להפעיל???אתה יודע מה נמאס לי מהפורום מנהל האתר אמר שיהיה מדריך מפורט לצ'אנקאסט אז יהיה וזהו

I d a n a

New member
!

את המשחק! די כבר עם השאלות האלו... ובקשר לאיפה שהורדתי-על זה אני לא עונה. תסתכל סביב.

אתה בטוח שמתי שאתה מפעיל אותו אתה..

רואה אותו ישר ולא צריך לעשות פעולה לפני?וחוץ מזה איך אתה מפעיל אותו?

I d a n a

New member
לא...

ובסה"כ אני לוחץ Play... ולפי התיאור שלך אני עדיין חושב שאתה מפעיל את ה-Bios... חוץ מזה שהבנתי ממך שכבר הצלחת, אז מה אתה רוצה בעצם?

שמע

אני פורס את קובץ הויינר של המשחק לוקח את קובץ המשחק ממהשפרסתי מקובץ הויינר עושה עלו כונן וירטואלי עושה בצ'אנקאסט run ואז start ואז כתוב לי שגיאה כזאת (מה שDrums שאל עליו)יש לי שם שתי אפשרויות של ועל תשלח אני לוחץ שלח או על תשלח לא משנה זה עושה אותה פעולה ופתאום זה יוצא לי מהאמולטור!.ולמה שאעשה כונן וירטואלי על קבצי הביוס?

I d a n a

New member
אז

אתה לא יכול להפעיל את האמולטור וזהו! די עם השטויות האלו שזה לא עובד בגלל שהמחשב מזהה את זה כקובץ מוסיקה. זה לא עובד כי למחשב שלך יש בעייה עם האמולטור, וכנראה אנחנו לא יכולים לעזור. לא הבנתי מה אתה רוצה מהביוס, לא אמרתי לך לעשות כונן וירטואלי לביוס... אם אתה לא מריץ משחק זה מריץ את הביוס...

למעלה