גיליתי על אמא

גיליתי על אמא

הי ראיתי את שם הפורום והייתי חייבת עיצה יש לי אמא נשמה הכל טוב ויפה אבל לפני שבוע גיליתי שהיא מאוהבת בגבר נשוי היא נשואה בעצמה אך היחסים בין הורי לא הכי טובים בבקשה תגידו לי מהעושים

ילדה מתוקה

אני שומעת את הבהלה והחרדה, קוראת אותם מבין השורות... אבל רוצה להגיד לך שאין לך מה לעשות.חמודה,אל לך להתערב..זה נושאים לגדולים,אין באפשרותייך לדעת מה גורם לאמך להיות עם גבר אחר,מה הוביל אותה לזה.עלייך פשוט להעסיק את עצמך בדברים שישכיחו ממך את המחשבה מנושא זה.אסור לך להתערב בנושאים שבין אביך לאמך...כי את רואה רק חצי תמונה,אף אם נדמה לך שאת רואה תמונה שלמה.תמונה של אבא נפלא כביכול ואמא חוטאת.. אם תנקטי בתפיסת עמדה מסויימת את עלולה להפגע-חלילה עלולה להפתח לה ``תיבת פנדורה``... ואת תפגעי מאוד,ואמא שלך-לפי דברייך היא אמא נפלאה.רק לזה את צריכה להתייחס...עד כמה שזה כואב ופוגע אולי באמון שלך. פשוט צאי מנקודת הנחה שאת לא יודעת דברים שמעבר...וגם אל לך להתעסק ולחקור.התעסקי בדברים שלך...התפתחי לך... שלך, אלת האהבה. נ.ב. סליחה אם דבריי נשמעו מבולבלים משהו..

לי28

New member
ילדה...

ילדה יקרה.. מהות הצ`אט יודעת מהו??? הצ`אט נותן לנו בעצם לברוח מכל מיני דברים שאנו רוצים לשכוח ונותן לנו ראיות שונות... ראיה וירטואלית. אז אמא אוהבת מישהו אז מה??? היא בבית רושמת לו מהבית, אז היא מאוהבת בו מהבית...האם האוכל של אמא לא נהיה פתאום טעים יותר, האם אמא לא מחייכת יותר, האם אמא לא צוהלת יותר, תסתכלי איך היא מתלבשת, פתאום מקפידה על דברים שמזמן בטח לא זכרה מה הם. ילדה יקרה תחשבי על כך שגם אמא היא ילדה בנפשה עדין, כל אחד ואחת מאתנו נשאר בנפש ילד או ילדה, וישנם דברים אשר קורנים לנו והם מושכים אותנו ובמיוחד פרפרי הבטן הקטנים שבתוכה אני כי גם את מכירה אותם. שלך...לי28

Cגל

New member
לא עושים!

את כבר מספיק גדולה כדי לדעת שהיחסים בין הורייך לא הכי טובים. מסיבותיהם הם אינם מתגרשים וטוב עבורך שכך. אמא מצאה אהבה חדשה ומה בעצם רע בכך? היא מאושרת בכך אין ספק ואת רק תרוויחי אמא רגועה יותר. תפרגני לה קצת, מה יש. וד``א אל תספרי לה שאת יודעת. לא הכל צריך להגיד לאמא....

למעלה