גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

asitsur

New member
גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

חצי שנה פשוט זונה אמיתית, כמו בסרטים. היא שוכבת עם גברים עשירים ונשואים בשביל כסף - 2000$-3000$ לסוף שבוע, היא סיפרה לי בלי שום בושה... ובגלל זה היא לא יכלה לשכב איתי בחודשיים האחרונים - לטענתה היא הרגישה מלוכלכת מידי . . . אז מה היא ? זונת צמרת ? בת זונה ? זה פשוט אימית, זה קורה כאן ועכשיו כל כך נפגעתי ממנה, רק בגלל שפיתחתי רגשות כבר... בנות, מה אתן אומרות על זה ?? אני מאוד סקרן

F 5

New member
ואתה ?

לא ראית? לא הרגשת? חודשים לא שכבה איתך ואתה כמו עיור הולך שבי אחריה? צריך להיות ממש רפה שכל בשביל לא להבין שאתה שוכב עם ..... קולט? עכשיו אתה בטח כבר קולט. אבל? קצת מאוחר מידיי. אל תתעסק בזה יותר מידיי- יש הרבה יותר טובות ואמינות.

duduamar

New member
חחחחח "טובות ואמינות"

נשמע כאילו אתה מדבר על טויוטה ולא על בחורה...

איזה שטויות

בגלל שחודשיים היא לא רוצה לשכב איתו זה אומר שהיא זונה? ולבחור ששואל, אני חושבת שעיקר הבעיה פה היא שהיא לא היתה כנה איתך. תדבר איתה , ותחליט מה אתה מרגיש.

odeliaremos

New member
מסכימה איתך ../images/Emo24.gif ואתה שכתבת פה

קודם כל לפני שאתה מכנה אותה בשם כזה ברור לי שאתה כועס ופגוע, אני יכולה להבין אך אתה חייב לדבר איתה לנסות להבין מה המינעים לפעמים אנו חושבים על דברים מסוימים ולא מבררים לך תדע מה גרם לה להתנהג ככה תן לה את ההדזמנות להסביר את עצמה ואז תחליט אם היא למענך או לא. בכל מקרה אני יכולה לומר לך מנסיון של מערכת היחסים האחרונה שהייתה לי ונסתיימה לפני 4 חודשים אנחנו לא יודעים מה יהיה מחר הכל הפתעות בחיים, אך אם לא מדברים לא מגלים אז קח אותה לשיחה ואל תשתמש במילים הקשות שכתבת פה כי זה לא נעים לשמוע אותן גם אם הן נכונות
רק האהבה תנצח אז תדבר איתה מלב אל לב.

חשוב חשוב......

שתדבר איתה ותנסה להבין מה הניע אותה לעשות מה שעשתה....כי הרי ללכת למכור את הגוף זה דבר שפל...ורוב הפעמים אנשים מגיעים למצבים כאלה כשהם הגיעו לתחתית הבור....לכן חשוב שתדבר איתה,אולי היא הגיעה למצב קשה ואתה לא יודע מזה בכלל וזה מה שגרם לה לעשות את זה.... I'm being haunted by a whisper A chill comes over me I've been trapped inside this moment I'm not victim, I'm not a freak

k e r e n m

New member
שידבר איתה?

שינסה להבין אותה? מה הוא פסיכולוג? לשכת הסעד? מה צריך להיות איכפת לו מה הביא אותה לזה.מה שצריך להיות לו חשוב שהוא לא התחתן עם בחורה כזאת כי אז האסון מבחינתו היה שבעתיים...

נכון, הוא צריך להודות לאל

על מזלו הטוב שהוא אל גילה זאת אחרי חופה וקידושין. מצד שני, הוא אמר שהוא פיתח רגשות כלפיה, אז אולי למען יצר הסקרנות וסתם יידע כללי כדאי לו לגלות מה הוביל אותה לזה.

k e r e n m

New member
נו ו..

אם הוא יספק את סקרנותו זה יעזור לו במשהו.תנסי להיכנס לסיטואציה,גבר בוגד בך עם בחורה,זה יעניין אותך לדעת מאילו מניעים הוא עשה זאת? או שפשוט תעדיפי שהוא יעוף ממך כמה שיותר מהר...אז בואי נהיה קצת יותר מציאותיים סקארלט אנחנו לא חיים בהוליווד...

זה לא בדיוק 'גבר בוגד בך'

זה 'גבר שהמקצוע שלו זה לבגוד בך....' אז תקראי לי עוף מוזר אבל אני הייתי קצת מסוקרנת ואחרי שהייתי מתנקה מכל הרגשות השליליים [במידה והיה לי כלפיו משהו], הייתי סקרנית.

Vdrums

New member
נו? לא כל מה ששונה הוא פסול.

אני מאמין שכל אחד חושב שהוא קצת מוזר שזה נוגע לדברים מסוימים. אחרת היה פה די משעמם, לא?

k e r e n m

New member
תומר זה אתה..

שמגיב כך? אני לא מאמינה. אתה שלעיתים קוטל אנשים בברוטליות בגלל שדעותיהם שונות משלך מטיף לי? זהו שלא נראה לי..אז בוא לא נתיפייף

סליחה??

אז מה? עכשיו כל בחורה שלא בא לה על סקס, הופכת אוטומטית לזונה? אני אקח את זה בחשבון לפעם הבאה שיציעו לי סקס....

למעלה