גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

k e r e n m

New member
סלח לי..

אבל המטומטם היחידי בכל הסיפור זה אתה."גילית" לאחר חצי שנה,ומה היה במהלך החצי שנה לא נדלקו אצלך שום נורות אדומות בקשר להתנהגותה,אז זהו אני בטוחה שכן ובחרת להתעלם מהן.אז אל תתיימר עכשיו לנתח את התנהגותה,מי שבוחר להיות עיוור שישלם את המחיר.ומה יעזור לך עכשיו "שתבכה" ותכעס.אני אומרת תעזוב את הזונה תמשיך הלאה,ולהבא כשתצא עם בחורה תלמד לפקוח עיניים...מקווה שסיקרנתי אותך מספיק..

ס22ית

New member
מה יש להגיד? פשוט מגעיל

אבל אולי עבורך להכיר באמת מי הבחורה יעזור לך "לשחרר" אותה..

Vdrums

New member
טוב שגילית את זה.

תעבור הלאה, סך הכל חצי שנה זה לא קריטי כל כך. וכן היא זונה. ככה זה שלוקחים כסף על שירותי מין.

k e r e n m

New member
פששש תומר ..

מה הוא היה עושה בלעדיך?,בחיים הוא לא היה מקשר שמי שלוקחת כסף על מין היא זונה...

asitsur

New member
לכל אלו שנתנו דעתם . . .

תודה על דעותיכם, אך מאוד קל לשפוט מהצד ולאמר : אתה עיוור" "איך לא קלטת" - אני לא יודע מה איתכם אבל כשיש אהבה לא רואים ממטר, זה כל כך נכון שהאהבה היא עיוורת, הייתי מאוד סבלני כש"לא היה בא לה סקס" ולא חושבים דברים כאלה על בחורה שאתה אוהב, זה פשוט בילתי נתפס עד ש.... הכל מתפוצץ בפרצוף..... והלב מתפורר מכאב . . . אני לא מתכוון לדבר איתה יותר ולהבין למה ? ומה היו המניעים... לטעמי אין בזה שום טעם, להיפך זה עוד יכניס אותי לסרטים. אני חושב: שבחורה, שלא מכבדת את עצמה, לא מגיע לה לקבל כבוד מאף אחד גם לא מימני...מישהו שפעם אהב אותה באמת. רק חבל שעכשיו כל בחורה שאצא איתה בעתיד, מבחינתי עשויה להיות זונה

k e r e n m

New member
כתבת בסוף ..

התגובה שלך משפט שחורה לכל עין,"רק חבל שכשיו כל בחורה שאצא איתה בעתיד מבחינתי עשויה להיות זונה".אני חושבת שאם אתה מרגיש כך עדיף שלא תצא יותר עם נשים,בטח שלא בזמן הקרוב,כי רק תפגע בהן ותאמלל אותן,בניסיון להתנקם "בחברתך" דרכן.ברור שתישאר שריטה,אבל מקווה בשבילך שהיא לא תשתלט על חיי האהבה שלך,כי אם כן לא תצא מהמעגל הזה של החשדנות והכעס,ובסופו של דבר זה יפגע רק בך.כי ברור שכל אחד מאיתנו הוא אינדיבדואל,ואי אפשר להכליל את כולם באותו דפוס התנהגותי...ואולי טיפול מתאים ימזער את הפגיעה "שהחריבה" את אמונך בנשים...

Vdrums

New member
אתה צודק. זה כמו בגידה.

אין מה להבין ולשבור את הראש הזמן יעשה את שלו ואתה תכיר מישהי אחרת. ואל תסתכל על כל אחת כזונה או עלולה להיות אחת כזאת. זה לא יעזור לך לפתח קשר בעתיד.

בזוז

New member
זהירות והתבוננות

אלו שני דברים שלא מזיקים אף פעם. אני מאוד מתאפקת לא להתייחס לסיפור עם הבחורה - כי דעתי קצת שונה.... טוב אני כן אתיחס - המניעים ל-למה- היא עשתה מה שעשתה אינם רלוונטיים - הרבה כסף, לא ממש זנות ירודה ומשפילה, אולי אפילו כייפית...מה רע?? גוף שלה, בחירה שלה זכותה המלאה! למה לא סיפרה מההתחלה כי אם היתה מספרת היית בורח. כנראה כשהיא חשה כי הרגשות שלך אליה מתגברים החליטה לספר ואמרה "כי חשה מלוכלכת" - ז"א המצפון שלה לא נקי, היא באה עם כוונה טובה כלפיך. לגבי מה אתה צריך לעשות - זה כבר עניין שלך לגמרי. ועכשיו לגבי החשדנות כלפי כל בחורה שתצא איתה - זה אם תפעיל את הרגש הזה נכון הוא יהיה לטובתך, אם העניין יצא מפרופורציה הוא יהיה לרעתך. כבחורה שעברה טראומה מינית מגבר - אני יכולה לומר לך שכולכם (הגברים) אנסים בפוטנציה וזה כולל את כל הגברים שבחיי - חברים, ידידים, משפחה, בן זוג... אבל זה לא הפריע ולא מפריע לי מלקשור קשרים עמוקים עם גברים - רק להיות זהירה יותר ולהתקרב לאט. זהו חתיכת נאום יצא לי

k e r e n m

New member
בזוז עכשיו הבנתי..

בחורה שעושה מין תמורת הרבה מאוד כסף נחשבת לקלאסה ואז היא לא מורידה מכבודה וערכה והיא גם לא נחשבת ממש לזונה כי אולי היא גם נהנית מזה,לעומת אלו שעובדות על הכביש הן סתם זונות מסכנות שלא שפר עליהן מזלן כי הן מרויחות מעט והן מושפלות.אלוהים מאיפה הבאת את תפיסת העולם המעוותת שלך? לי לא קשה להבין אבל זה לא המקום לפרט...והמבין יבין..

בזוז

New member
למה את כל כך מתעצבנת????

לא אמרתי שהיא לא זונה - אמרתי ואני באמת חושבת שמישהי שבוררת את לקוחותי ולא עומדת בפינת רחוב חשוכה זו זנות פחות משפילה. וכן - אני גם יודעת שיש שהנ"ל אף מהנה אותן. לא הייתי יורדת לרמה אישית, את לא מכירה אותי וזה לא מכובד הרמיזה שלך "והמבין יבין..." זכותך להחזיק בדיעה שלך, זכותי לחשוב אחרת. אני לא אומרת שאת טועה, או פרמיטיבית או כל דבר אחר, אני חושבת אחרת פשוט כמו שזה נשמע! אני חושבת שאם בחורה רוצה להזדיים עם כמה שהיא רוצה ובאיה אופן וצורה שהיא רוצה - כל עוד הדבר נעשה מבחירתה החופשית לגמרי ומתוך רצון - זכותה וסבבה לה. וכשאני חושבת על זה יותר מנקודת המבט שלך בעצם כולנו זונות - כי בפגישות (ראשונות בעיקר) עם בני המין השני אנו מצפות שהם ישלמו עבור המסעדה/סרט וכו' - ומה זה אם לא אתנן??? אז זה לא כסף מזומן אבל זה סוג של תשלום ואישה שלא עובדת מחוץ לבית ובעלה מפרנס, לא מקבלת "תשלום" עבור שירותיה?? מה היא?? ובחורה שרוצה שחבר שלה יקנה לה מתנות, פרחים, תכשיטים והפתעות קטנות?? או בחור שנהנה לפנק את החברה שלו או היזיזות שלו במתנות והפתעות - הופך אותן לזונות?? אז מה?? כולנו זונות??

k e r e n m

New member
חמודה אני לא מתעצבנת..

כי אין על מה אני רק מביעה את דעתי...ולגבי התגובה שלך עם כל הכבוד לא הבנתי את הקשר של התגובה שלך למה שאני התכוונתי לו...אבל שיהיה..

k e r e n m

New member
אממממ..בעצם לא היית חייבת...../images/Emo3.gif

כי התגובות שלך במילא לא מובנות..

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif

תומר אני במקומך לא הייתי מעיזה להזכיר את המילה שנון...

קודם כל,

מאיפה מגיעה הטענה הזו של אנשים שזונה היא בחורה שלא מכבדת עת עצמה?? אם היא הייתה מזדיינת [סליחה על הביטוי] להנאה, בלי כל תגמול, אז היא לא הייתה זונה??? דבר שני, חבל מאוד אם מעכשיו תכניס כל אחת לקטגוריה 'זונה'... חבל. בשבילך.

למעלה