גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

k e r e n m

New member
כן סקארלט..

זונה היא אישה שלא מכבדת לא רק את עצמה אלא בעיקר את גופה כי בחורה שעושה סקס בתשלום נחשבת לבזויה ,והגלגל לא הומצא היום משחר ההיסטוריה,מקצוע זה נחשב לבזוי וההתייחסות אל נשים אלו הייתה כאל מצורעות והפלא ופלא גם היום זה כך אז בואי לא נתמם ונשאל קושיות.ומצטערת לבשר לך שכל בחורה או גבר שלא מכבדים את עצמם או את גופם ושוכבים כל שני וחמישי עם מישהו אחר מבחינתי נכנסים לקטגוריה גם ללא תגמול כספי, כי בכל זאת לא נבראנו כחיות להבדיל מהן יש לנו שכל שעוזר לנו לחשוב.וכשהוא אמר שכל בחורה תכנס מבחינתו לקטגוריה של זונה זה נבע מחוסר האמון שלו שנפגע בעקבות המקרה.הוא יחשוד בבחורה שיוצאת איתו שמא גם היא עוסקת במקצוע העתיק.אלו אותם סימפטומים שמלווים גבר נבגד שחושד בכל בחורה שהוא יוצא איתה שהיא בוגדת בו.לכן הצעתי לבחור טיפול פסיכולוגי,שיגרום לו להשתחרר מההרגשה....

Vdrums

New member
נו באמת אז גם אני זונה?

אם כבר אז כדאי לי לקחת כסף... לפחות שיצא משהו... איזה שטויות, מי שעושה סקס לא מכבד את עצמו? מה את חיה בימי הביניים? צאי מהעתיקות.

k e r e n m

New member
תומר לפני..

שאתה מממהר להגיב תקרא היטב את הכתוב,לא אמרתי שמי שעושה סקס לא מכבד את עצמו אלוהים איך הגעת לזה לעזאזל? אלא טענתי שמי שמחליף פרטנרים כל שני וחמישי לא שווה בעיניי(לגבי שני המינים כמובן),ולפי דעתי גם לא מספיק מכבד את עצמו וגופו מספיק..אז אל תסיק מסקנות נמהרות זו דעתי האישית בלבד אולי יהיו כאלה שיסכימו ואולי לא..ואין קשר לעתיקות או לימי הביניים,אז אל תיסחף לכתוב שטויות....

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

תקראו לי שמרן, אבל גם אני חושב בדיוק כמו קרן. סקס זה לא גרביים. לדעתי זה משהו מלא רגשות ועמוק, ולכן מוזר לי שאנשים מזדיינים (סליחה על הבוטות) כל יומיים עם מישהו אחר. אני לא מסוגל לזה.

k e r e n m

New member
אתה רואה דודו..

לא סתם יצא שאני מחבבת אותך וחושבת שאתה מקסים...

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif

את זה אני לא יודעת בטח לא כשאתה מסתיר אותן מתחת למשקפי שמש כהות....

duduamar

New member
אממ TRY ME...

תקבעי זמן ותאריך ואני אבוא, ואשאיר את המשקפי שמש בבית...

שני דברים -

א. אני מאמינה שהבנתי למה כל בחורה תהיה בגדר זונה עכשיו. זו דווקא לא 'קושייה' מבחינתי.
ב. את כל כך, אבל כל כך פרימיטיבית.

k e r e n m

New member
לגכי סעיף ב'..

עדיף לי להיות פרימיטיבית מלהתנהג לחשוב ולצדד בקודים ערכיים זולים
...

Vdrums

New member
קודים ערכיים זולים.

אז פרימיטיבי הוא יותר טוב? יותר נאור?

k e r e n m

New member
תומר..

קודם כל תרגיע לי מותר לחשוב איך שבא לי,אתה תקרא לזה איך שבא לך אבל בשורה התחתונה גם אתה וגם סקארלט עושים מעצמכם צחוק...כי יש נושאים שלנאורות ולהם אין שום קשר לפי דעתי...ואם אתה או סקארלט רוצים להזדיין כל שני וחמישי עם פרטנר אחר מי אני שאעצור אתכם,"כל אדם באמונתו יחיה"...אז אל תנסה להראות שאתה החכם והצודק מבינינו כי לכל אחד תפיסת עולמו..והערכים אותם הוא קיבל בביתו...

Vdrums

New member
למרות ששנינו בכחול, אנחנו לא אותו

בן אדם. ובן אדם פרימיטיבי הוא לא נאור. לא אמרתי שאני החכם, אבל את לא מוכנה לקבל דברים שמשתנים, את לא טיפוס דינמי. זה כמו שמישהו יצא נגד מיחשוב וההשפעה שלו על החיים ויבוא בכל מיני טענות. הלוואי והיה לי פרטנרית כל שני וחמישי...

k e r e n m

New member
תומר..

אתה האחרון שיגיד לי מי אני ומה אני..יש דברים שאני מקבלת ויש שלא וזו זכותי כמו זכותך..ואם כבר תתן דוגמאות רלוונטיות,ואל תכתוב שטויות..ולגבי הפרטנריות שאין לך אני יודעת לכן כתבתי את מה שכתבתי בציניות..

Vdrums

New member
שוב, את נתפסת לזה שאני קובע

דברים ומחליט החלטות. ובכן מצטער לאכזב אותך, אבל אני מביע את דעתי, תפנימי את זה. אולי אם תמצאי פרטנר לא תתעסקי במרדף אחרי צדק וערכים באינטרנט.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif

ומי אמר לך שלא מצאתי???
אז לפי דעתי נישאר לך לדאוג רק לפרטנרית משלך שתעסיק אותך, ותחסוך ממך להפיץ את "ערכיך"..
וגם אני מביעה את דעתי תומר...תפנים את זה גם אתה

k e r e n m

New member
אם תרצה פירוט..

במסרים... או שמא לאחרונה דיברנו? זהו שלא נראה לי...וכן תומר אני יוצאת כרגע עם מישהו מקסים יש לציין...מאחלת גם לך...

למעלה