גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

'להזדיין כל שני וחמישי

עם פרנטר אחר' - מפיך זה נשמע כדבר רע..

k e r e n m

New member
"מפי זה נשמע דבר רע"?..

הנה נתת לבד דוגמא לגבי הערכים שדיברתי עליהם קודם....
אבל כמו שאמרתי "איש באמונתו יחיה",כל אחד יעשה מה שטוב לו ויתנהג עפ"י אמות המידה שחונך עליהם...

בזוז

New member
את זה את צריכה לקרוא

ולהגיד גם לעצמך. כי מתגובותייך לא עולה שאת מוכנה לקבל שיש אנשים עם דיעות שונות, ואף אחד מהם לא "צודק" כי כל אחד לפי מה שמתאים לו

k e r e n m

New member
פרימיטיביות?

לא חמודה,אני מציאותית,אני לא חיה בעולם האגדות ושואלת שאלות כמו: "למה חושבים שזונה לא מכבדת את עצמה"..שאלה מאוד מוזרה,ומעידה שהנושא קרוב אל ליבך...
ולא קשה להבין מתגובותייך באופן כללי על אילו ערכים את גדלת...חבל בשבילך..

אני גדלתי על ערכים

שלפיהם אל לי לשפוט אדם על התנהגות שלא פוגעת בי ומטיבה עימו. במיוחד אם היא מבחירה. הלוואי ואת היית גדלה על אותם הערכים. זה היה מטיב עימך.

k e r e n m

New member
לא חמודה..

יש ערכים ויש ערכים,ואני לא התכוונתי למה שאת התכוונת...ואולי זאת הבעיה אצלך שאת לא שופטת מספיק דברים בחייך,כי אחרת לא היית מגיבה כמו שהגבת...אין דבר עוד תגדלי ותביני את החיים...
ולגבי הערכים שגדלת עליהם לא תודה..אני אדם שמשתדל לעבוד עם שיקול הדעת שלו ולא עם דברים אחרים...

אם הטענה הכי טובה שלך

היא להטיח שפניי שאני בחורה בת 19, ומכיוון שכך אני אל יודעת מה קורה בעולם לעולם זקנה בלה שכמוך, כל שנותר לי לאחל לך הוא תהיי בריאה.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif"זקנה בלה"?

הרגת אותי מצחוק עכשיו כמה ילדותי,טוב נו מתאים לגילך..יקירתי אם היית רואה אותי היית מבינה שהתיאור שלך רחוק שנות אור מהמציאות...חחחח אבל את ממש משעשעת אותי למען האמת....
ולגבי לדעת מה קורה בעולם? אז זהו שלצערך את -בגדול- לא ממש יודעת מה קורה בעולם (גיל=ניסיון אין מה לעשות)...אבל בטוח שיום אחד תדעי..

king kazabubu

New member
אני מצטער בשבילך

אני מבין שהאהבה עיוורת והכל... מכיר את הצד הזה של הרגש הדו פרצופי הזה. בכל מקרה רציתי לשאול אותך אם דיברת איתה על העניין... בחורה שמוכרת את הגוף שלה ברוב המקרים לא עושה את זה בגלל הכסף. אלא בגלל בעיות נפשיות חמורות מאוד שמובילות אותה למקום שבו אף אחד כבר לא תומך בה ועוזר לה. כולם רק יורדים עליה ומשמיצים אותו דבר שלא ממש גורם לה לרצות להפסיק. חשבת לנסות אולי ולראות אם היא צריכה עזרה? אחרי שנים של עבודה כזו אני לא אתפלא אם היא לא סיפרה לך כי היא ידעה שתגיב ככה... במקומך הייתי בודק את זה עם כל הכאב של הבגידה.

niva99

New member
כמה נקודות תמוהות..................

נראה לי שאף בחורה "נורמלית" שהייתה עושה דבר כזה ,לא הייתה מספרת לחבר שלה-כי זה לא משהו להתגאות בו...בלשון המעטה. -מי הפראייר לשלם סכומים כאלו? -איך הכרת אותה? (והאם גם אתה נוהג "לתחזק" אותה?).

asitsur

New member
קודם כל היא.......

נראית כוסית על, כלומר בחורה שבלי בעיה תהיה בעמוד שער של play boy דבר שני הכרתי אותה דרך אחותה שעובדת עם אבא שלי במשרד ממשלתי- כלומר הפגישו ביננו. הקשר היה מדהים מכל הבחינות.... עד ש....... אני לא מאחל לאף אחד להרגיש את הכאב לב שלי אבל בטוח שאני אצטנן מעט ויעברו מים בנהר אני לא אהיה כל כך פסימי לגביי בחורות... פשוט הכל כל כך טרי.. תודה לכל מביעי הדעות

k e r e n m

New member
ועוד איך..

אלא אם כן את לא מבינה את פירוש המילה זונה,אם היא שוכבת עם חצי עולם אז בהחלט היא הופכת להיות "מחלה מהלכת" שזה אומר שהיא עלולה להיות חולה באיידס ,זיבה וכל מיני דגן גם יחד.סקארלט מתפלאה עלייך בגילך את אמורה לדעת זאת.

בגילי אני גם אמורה לדעת

שלא לחינם המציאו את הקונדומים ואת השכל. תקשרי בניהם והפלא ופלא, אנשים נזהרים ממין לא מוגן..

למעלה