יש ערכים ויש ערכים,ואני לא התכוונתי למה שאת התכוונת...ואולי זאת הבעיה אצלך שאת לא שופטת מספיק דברים בחייך,כי אחרת לא היית מגיבה כמו שהגבת...אין דבר עוד תגדלי ותביני את החיים...
ולגבי הערכים שגדלת עליהם לא תודה..אני אדם שמשתדל לעבוד עם שיקול הדעת שלו ולא עם דברים אחרים...
הרגת אותי מצחוק עכשיו כמה ילדותי,טוב נו מתאים לגילך..יקירתי אם היית רואה אותי היית מבינה שהתיאור שלך רחוק שנות אור מהמציאות...חחחח אבל את ממש משעשעת אותי למען האמת....
ולגבי לדעת מה קורה בעולם? אז זהו שלצערך את -בגדול- לא ממש יודעת מה קורה בעולם (גיל=ניסיון אין מה לעשות)...אבל בטוח שיום אחד תדעי..
אני מבין שהאהבה עיוורת והכל... מכיר את הצד הזה של הרגש הדו פרצופי הזה. בכל מקרה רציתי לשאול אותך אם דיברת איתה על העניין... בחורה שמוכרת את הגוף שלה ברוב המקרים לא עושה את זה בגלל הכסף. אלא בגלל בעיות נפשיות חמורות מאוד שמובילות אותה למקום שבו אף אחד כבר לא תומך בה ועוזר לה. כולם רק יורדים עליה ומשמיצים אותו דבר שלא ממש גורם לה לרצות להפסיק. חשבת לנסות אולי ולראות אם היא צריכה עזרה? אחרי שנים של עבודה כזו אני לא אתפלא אם היא לא סיפרה לך כי היא ידעה שתגיב ככה... במקומך הייתי בודק את זה עם כל הכאב של הבגידה.
נראה לי שאף בחורה "נורמלית" שהייתה עושה דבר כזה ,לא הייתה מספרת לחבר שלה-כי זה לא משהו להתגאות בו...בלשון המעטה. -מי הפראייר לשלם סכומים כאלו? -איך הכרת אותה? (והאם גם אתה נוהג "לתחזק" אותה?).
נראית כוסית על, כלומר בחורה שבלי בעיה תהיה בעמוד שער של play boy דבר שני הכרתי אותה דרך אחותה שעובדת עם אבא שלי במשרד ממשלתי- כלומר הפגישו ביננו. הקשר היה מדהים מכל הבחינות.... עד ש....... אני לא מאחל לאף אחד להרגיש את הכאב לב שלי אבל בטוח שאני אצטנן מעט ויעברו מים בנהר אני לא אהיה כל כך פסימי לגביי בחורות... פשוט הכל כל כך טרי.. תודה לכל מביעי הדעות
אלא אם כן את לא מבינה את פירוש המילה זונה,אם היא שוכבת עם חצי עולם אז בהחלט היא הופכת להיות "מחלה מהלכת" שזה אומר שהיא עלולה להיות חולה באיידס ,זיבה וכל מיני דגן גם יחד.סקארלט מתפלאה עלייך בגילך את אמורה לדעת זאת.