גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

k e r e n m

New member
אבל..

לזונה רוב הסיכויים שתמצא במצבים שתדבק בהם גם עם קונדום גדולה יותר כי גם לא תמיד הן ימצאו במצב שהשכל יימצא איתם,כי אם הוא היה נמצא איתם מלכתחילה הן לא היו זונות
...על זה לא חשבת סקארלט יקירתי...

Vdrums

New member
אם זונה יודעת לשמור על עצמה היא

תחזיק אמצעי מניעה בעצמה.

k e r e n m

New member
באמת?

לרוב, זונות מכורות לסמים,דבר שמקשה עליהן לשים לב לפרטים,לפעמים הן סתם נאנסות וכו' וכו' אז נא לא לדבר באויר...כי אם שמת לב בזונות עסקינן ולא במזכירות שעובדות במשרד אז על איזה חישובים את מדברת לעזאזל?...

אונס יכול להתחרש גם

אצל מזכירה במשרד. אילו שטויות. אין שום קשר בין זה לבין איבוד הראש. באונס, לצערי, את מאבדת הרבה דברים אבל דווקא לא את הראש. חוץ מזה, זה שהן מכורות סמים, לא אומר שהן כל היום מסוממות או חיות בבועה שבה אין חשיבות למחלות מין ולהגנה מפניהן. מעבר לזה, עצם זה שציינת ש'לרוב, זונות מכורות לסמים' מעיד על טביעה בסטיגמות שאבדו כמעט מן העולם.

k e r e n m

New member
כניראה שאת..

לא בחורה שמעורה בחיי המציאות?אני מציעה שתתחילי לקרוא קצת יותר...כי באמת חבל לי להתווכח עם מישהי שמדברת כמו נערה בגיל העשרה..מצטערת זו ההרגשה שנובעת לרוב מתגובותייך..

Vdrums

New member
הבחור פה ציין מישהי שכנראה לא

עובדת בצומת או בחור נידח. אז כל הסמים וזה לא נכלל פה ברמה שהיא לא יודעת מה קורה איתה.

k e r e n m

New member
מאיפה אתה יודע?

אם היא לא יודעת מה קורה איתה בזמן הפעילות? אתה מכיר אותה תומר?

k e r e n m

New member
אני מכירה...

בעיקר סיפורים בנושא כי אני מרבה להתעניין בעולם שמסביבי,ולא נוהגת לשלוף ולהמציא מציאות אחרת..איך אומרים "ידע זה כוח"...אני מאמינה שיום אחד תביני על מה לעזאזל אני "מקשקשת"...

voguemaster

New member
וכמה זונות את מכירה ?

שאת באה בטענה גורפת על כך שהן מכורות לסמים ? או שאולי את גם יודעת פתאום מה אחוז הזונות שלא מתייחסות ברצינות לנושא של אמצעי מניעה ? מה דעתך לשאוב נתונים מהעולם האמיתי ?

k e r e n m

New member
וכמה זונות אתה מכיר אלי?

ואולי במקום לבלבל את השכל כמו שאתה מטיב לעשות בד"כ תאתגר אותנו ותשאב בשבילנו נתונים מהעולם האמיתי
....אני דיברתי בכלליות ולא נקטתי בשום אחוז. ואל תתיפייף לי פתאום ושוב תנסה להתחכם אף אחד לא מביא כאן מחקרים..ואם אתה רוצה לסתור אותי תביא משהו שיוכיח את ההיפך...

voguemaster

New member
ראבק את צפויה ../images/Emo6.gif

אני לא מבלבל את המוח. מי שהעלתה פה טענה גורפת זו את, לא אני. לפחות תביאי סימוכין...

k e r e n m

New member
אני צפויה אלי?

זה היה ברור לי שאתה מחפש ממני תשומת לב
...אז תרגיש בנוח אלי אתה לא היחידי..

voguemaster

New member
אני נינוח מאוד

ועוד לא הוכחת שמגיע לך שאני "אחפש" ממך תשומת לב
רק יודעת לחמם את

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif עוד לא הוכחת?

אתה ממש מצחיק למי אני אוכיח לך? אתה האחרון שאני אוכיח לו משהו,גם אם תהיה הגבר האחרון עלי האדמות וכל עתיד האנושות יהיה תלוי בזה...

למעלה