גיליתי שהבחורה שיצאתי איתה במשך

אשה שמקבלת סכומים כאלה זה סטייל

נשמה, היא מתרגמת מצרך מבוקש לאחלה כסף ובטח היא לא צריכה להזדיין כל שני וחמישי היא מצמצמת פעילות ומרחיבה את חשבון הבנק שלה מצרך מבוקש לגברים שמשלמים על זה אז מי פה מאבד את הראש?! ובטח ה-גבר שלך הוא אחד שנחשב 'זונה' לכל בר דעת שויונית כי אחרת איך הוא יידע מה לעשות איתך- דרך המחשבה שלך שנובעת מעצם דעתך שטובעת בדעות קדומות וסטיגמות כשאת חוטאת בן המילים וזה לא שאין בה מן האמת או המציאות רק שהיא לא מבוססת עם הלך הרוח האנושי שמקיים שלום בן המינים.

ובטח העסק הזה מוגן בהגנות כאלה

שלא יודעים על קיומם-מקדמי הגנה לאיידס ומחלות למיניהן ברמה כזו של עסק שמכניס זה מן הסתם קיים אז אל נא לך להפליל

k e r e n m

New member
וואו...

כמה שטויות בתגובה אחת...ונראה לי שהעבודה בסטייל מאוד קוסמת לך אה? אז למה את מחכה?..ולגבי הגבר שלי חמודה אין לך מושג אז אל תבלבלי לי את המוח ונדמה לי שהפירוש זונה מתפרש כאן בצורות מאוד מקוריות.
..ולגבי דעות קדומות וסטיגמות...אני רק מקווה בשבילנו כחברה שאין הרבה אנשים שחושבים כמוך...במחשבה שנייה יקירתי את עם התגובה שלך שלא קשורה לכלום היא בשוליים ולא אני....

בזוז

New member
אז אני

במסגרת עבודה לאוניברסיטה לפני כך וכך שנים, ריאיינתי זונות מסוגים שונים אז נכון שעבור כמה שנים מאז והדברים משתנים אבל לא עד כדי כך... יש את אילו "שדורדרו" לזנות ע"י סרסור או בגלל סמים, ייאוש, חיים קשים ואומללות יתירה. ביניהן נשים שהוגנבו לארץ ממדינות אחרות לשם הפיכתן לזונות - אילו בדרך כלל כלואות ואין להן כמעט דרך לפרוץ את מעגל הזנות ולצאת לחיים נורמאליים - אלו המסכנות והמושפלות ביותר. יש "שכבת ביניים" כאלו שפנו לשם בעצמן - גם בד"כ מתוך מצוקות גדולות, חשבו "להביא את המכה" מבחינה כספית ולפרוש לחיים נורמאליים, ונשארו שם כי המצוקות האמיתיות שלהן לא טופלו ולא רופאו. ויש עוד שני סוגים - כאלו שמקבלות בדירה סחורה, דרך מודעות בעיתון, ברב המקרים הן בעניין של לחסוך כסף, חלק מהלקוחות שלהן מסב להן הנאה וחלק לא, הן לא בררניות במיוחד ולא יקרות במיוחד. אלו פנו לשם מתוך בחירה מודעת למה שהן עושות, חלקן מידרדרות מבחינה אישית ונפשית, חלקן יוצאות מזה ובונות חיים נורמאליים, חלקן נשארות סטטיות. ויש את אלו שכמו במקרה הזה - יש להן 2-3 לקוחות קבועים ועשירים, הכסף הוא מעל להכנסה חודשית של מזכירה בכירה, הן בחרו בכסף וביכולת לברור עם מי הן יעשו מה, ביניהן נמצאות יותר שגם נהנות מהיחסים עם הלקוחות שלהן. רובן לא מתגאות במה שהן עושות - אבל מוצאות צידוקים. מעט מהן פשוט נהנות ומוצאות בעסק הזה יותר כייף הנאה וסיפוק מאשר היו מוצאות באורח חיים אחר. רובן - רואות בעיסוק הזה עניין זמני. הזמן גמיש - הכסף מפתה וחיי הנוחות שבאים עימו מקשים את הפסקת העיסוק. אז קרן - אני לא ילדה, ואני יודעת... ואני לא דוגלת ולא בעד זנות מסוג כלשהו - אבל בהחלט מכבדת אישה שבוחרת בכך מתוך מודעות למחיר שמתלווה לעיסוק הזה רק משום שזו זכותה המלאה לחיות את חייה כרצונה!!

welcome to the club ....

לידיעתך גם פורסם בעיתון שפעם זמר ידוע נפל בזרועות של בחורה שעבדה כנערת ליווי ורק אחרי זמן רב הוא גילה זאת וניתק עימה את הקשר. זה פשוט מזל רע שנפל עליך ואל תעשה הכללות.

k e r e n m

New member
נכון..

הסיפור של דורון מזר שעמד לפני נישואים עם נערת ליווי,וגילה זאת רגע לפני.זו הסיבה שנטיתי להאמין לסיפור של הבחור...

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

'בנות' אינן חיות ביקום אחר. הן באותו העולם שבו אתה חי ונושם. למה אתה כל כך סקרן לדעת מה להן יש להגיד? כאילו שהן יכולות לחדש לך משהו... האמת, אני הייתי נפגעת מעצם הבגידה והשקר ולא מתכלית העבודה.

למעלה