גיליתי שצמח לי סטנד של לאצ'ט בחנות ליד הבית.

bottlegennie

New member
גיליתי שצמח לי סטנד של לאצ'ט בחנות ליד הבית.

קרה גם אצלכם? אגב, יש שם כמה לקים מעניינים מאוד. יש המלצות?

צונית

New member
../images/Emo6.gif

מהמם! שווה כמעט כמו לגלות שצמח לו עץ של כסף
אני מאוהבת בלצ'ט, מהניסיון (האמנם דל) שלי איתם, הלקים באיכות מעולה אז באמת אפשר פשוט לקנות לפי מה שעושה כיף בעין ובלב. אגב, כמה הלק עולה בחנות הזה? אני אוהבת את 263 - violet purple (סגול-ורוד ניאוני) את 266 - falling in love (ורוד עז עם ברק כחול) ואת 259 - insatiable passion (כתום ורוד ניאוני) אבל כולה יש לי עוד שני לקים חוץ מאלה והם קצת חורפיים יותר, אז בגלל זה לא המלצתי

bottlegennie

New member
אני דווקא אוהבת לקים חורפיים...

צבעים קייצים בכלל וניאונים בפרט נראים עלי איום... אבל אני בטוחה שזה יותר קשור לתחושה פנימית. בצבעים של ורוד-אדום-כתום-וכו' אני מרגישה כמו פרחה. דווקא יש שם כמה כחולים ואיזה ירוק ניאוני... מקסימום להחלפה ו/או מסירה.

bottlegennie

New member
והמחיר נע בין 17 ל-19 ש"ח..

לא בדקתי כל כך. ולראות את הלקים האלו של הסטנד זה באמת מפתה הרבה יותר כשהם ככה בסטנד מסודר.

sHiR TaDmOr

New member
אתמול קניתי שניים :)

גם בחנות שאני קונה בה צמח סטנד להצ'ט
, יש להם צבעים מדהימים לקיץ. הצבעים שקניתי אתמול הם 259 שזה ורוד-אדום ניאוני, ו263 שהוא סגול מיוחד, גם קצת ניאוני. מדהימים :)

iefrat

New member
לק 262 ניאון ורוד של לה צ'אט עזרה?

למי יש סוט'צ של 262? או המלצה , מצא חן בעיניי אולי לרגליים?

iefrat

New member
לה צ'אט בירושלים יש!!!

1. נייל סטודיו בהלני המלכה - סטנד מאובק עם צבעים שקטים וסטנדרטיים. 15 ש"ח 2. בזאר תכלת במרכז העיר(ליד קצפת):סטנד קטן צבעים טרנדיים (ורוד, תכלת, כתום) 20 ש"ח 3. שווה ביותר: תלפיות - קניון האחים ישראל בקומה העליונה - חנות קוסמטיקה - סטנד ענק עם מגוןן גדול של צבעים, ניאונים וכו 20 ש"ח לבודד, 50 ש"ח לשלושה (יוצא 17 ש"ח לאחד) . אני חמדתי שלושה 262 ורוד ניאון , צבע טורקיז ים ו 267 - אפרסק- טרם קניתי כי. חצי שעה לפני קניתי טורקיז-גוון 16 וירוק בקבוק 57 בביוטי קייר - מאז שהכרתי את הפורום גם לי מתחיל להיות צפוף במקרר, ב10 ימים האחרונים קניתי לא מעט לקים. כיף!!!

למעלה