גילי,את יכולה לספר לי על רוני פרנקל

*שיר

New member
גילי,את יכולה לספר לי על רוני פרנקל

אני עכשיו בשלב חיפושי סידור השיער... מה את יכולה לספר לי על רוני פרנקל? כמה הוא לוקח ? הוא בא הביתה או שבאים אליו?

אני מוכרחה להגיד למרות שלא שאלו

אותי, שרוני פרנקל לא עושה את השיער, אלא בחורים שונים שעובדים אצלו. הייתי אצלו בתסרוקת נסיון, והיחה לא טוב. איך שהתיישבתי כבר ריססו לי את כל הראש בספריי - מה שהעיף לי את הפיוזים במידית, אחרי זה הבחור החביב ניסה לסרק אותי (עם הספריי כבר בשיער...) אחרי זעקות שבר וכאב הוא אמר: "יפה??" ואני אמרתי לא....וברחתי משם. לא ממש מומלץ...

*שיר

New member
וי, זה לא נשמע הסגנון שלי בכלל! ../images/Emo5.gif

תודה על האזהרה! יש רעיונות אחרים? היום אני עושה תסרוקת נסיון אצל שוקי סמוחה.

הייתי אצל שלושה: ינקה, שלומי

חסנוב ורוני פרנקל. רוני פרנקל - את כבר יודעת. שלומי חסנוב וינקה (רפאל) היו שניהם מאד חמודים ומקצועיים. הבעיה שאני הרגשתי בה בכל אופן הייתה שאף אחד מהם לא מקורי במיוחד. מה שיש במגזינים זה מה שהם יודעים לעשות. תראי להם תמונה והם כבר יסתדרו, על הצד הטוב ביותר. הבעיה היא שאם את לא יודעת מה את רוצה בדיוק, ורוצה לנסות דברים שהם ממליצים, הם קצת הולכים לאיבוד. כשאני עברתי על המגזינים הידועים לא ראיתי שום דבר שהתעלפתי ממנו (לפחות לא ממבט ראשון). והלכתי די פתוחה לרעיונות, אפילו ברמה של - לא היה ברור אם פזור או אסוף, ויש לי שיער ארוך... אחרי שמצאתי תמונה של תסרוקת שרציתי, כבר הכל היה בסדר, כי הם כולם מקצועיים ויודעים לעצב את השיער כמו שצריך. רק במקוריות ובמעוף יש בעיות... לידיעה כללית - פיליפ וזאנה נחמד אבל מתנשא, ואצלו הכלות זה כמו בית חרושת - חמש במכה. אז חמרות מקצועיותו לא הייתי מגיעה אליו. כנ"ל שוקי זיקרי - אבל זה משמועה.

*שיר

New member
פיליפ וזאנה

את לא היית פה אז אני אשמח לספר את הקטע הבא שוב: (וסליחה עם מי שכבר שמע): בת דודה שלי המליצה עליו, אז בתמימותי התקשרתי לשאול כמה עולה תסרוקת לכלה. הבחור בלי הנד עפעף אומר לי "750 שקל" (!!). אמרתי תודה וסגרתי את הטלפון ושלחתי מיד את חברתי הטובה שתתקשר אליהם. היא מתקשרת אחרי דקה, שואלת כמה עולה תסרוקת. "לכלה?" שואלים אותה, "לא" היא אומרת, "אם ככה זה 350 שקל". אין גבול לחוצפה!! וככה פסלתי את פיליפ וזאנה...

זה רק מוכיח את הטענה שכל

המחירים קופצים בטירוף רק בגלל שזה לכלות. אני מוכרחה לציין שאצל שלומי חסנוב וינקה זה 550 ש"ח (ולא 750) ואני קיבלתי הנחה מיוחדת, ומשלמת 400 ש"ח על התסרוקת. נגם זה רחוק מוד מלהיות גרושים.

*שיר

New member
400 שקל זה גם מה ששוקי סמוחה לוקח

זה אמנם הרבה כסף,אבל זה עוד איכשהו בגבול הסביר (במיוחד שהוא בא הביתה). האמת שפשוט כבר אין לי יותר כוחות לחיפושים האלה.

גילי 25

New member
רוני פרנקל...

בעייתי ביותר. הלכתי אליו לאיפור ותסרוקת ניסיון, איכשהו מתוך לחצים שהופעלו אליו וחוסר האסרטיביות שלי שילמתי לו מקדמה של 300 שקל, ודי סינדלתי את עצמי... זה לא שהוא לא מקצוען, הבעיה היא שתסרוקת הניסיון היא ממש בדיחה: הוא מראה לך בקווים מאד כלליים איך תראי, ואת האיפור הוא שם רק על עין אחת...
אז החלטתי שבאיפור אני לא לוקחת סיכון, ועם התסרוקת אני מקווה מאד שיהיה בסדר. אני מתכוונת ללכת לתסרוקת ניסיון נוספת, ליתר ביטחון. בקיצור - אם את הולכת לניסיון, תקפידי שהניסיון יהיה רציני יותר ומוחשי יותר ממה שהיה אצלי. בהצלחה!

למעלה