סקאלי מה שמה של השחקנית והאם היא שיחקה בחניבעל? (נכון שלא???)
Z zunga New member 31/5/03 #2 ג'יליאן אנדרסון שם השחקנית . הנה תמונה. השחקנית ששיחקה בחניבעל היתה ג'וליאן מור הנפלאה. דרך אגב ג'יליאן היתה מועמדת די רצינית לתפקיד בסרט חניבעל.
ג'יליאן אנדרסון שם השחקנית . הנה תמונה. השחקנית ששיחקה בחניבעל היתה ג'וליאן מור הנפלאה. דרך אגב ג'יליאן היתה מועמדת די רצינית לתפקיד בסרט חניבעל.
C Choomba New member 31/5/03 #3 ידעתי! פשוט הייתה לי התערבות עם איזה חבר מהבסיס והוא טען שג'וליאן מור זו בעצם ג'יליאן אנדרסון... תודה תודה!
ידעתי! פשוט הייתה לי התערבות עם איזה חבר מהבסיס והוא טען שג'וליאן מור זו בעצם ג'יליאן אנדרסון... תודה תודה!
C CSM New member 6/6/03 #4 ג'ילי ביוון ג'יליאן הייתה ביוון השבוע, די שזופה, גוונים בלונדינים בשיער... מה אתם אומרים? אולי היא תעלה על גל הביקורים ותקפוץ לישראל לפני החתונה? (היא מתחתנת בקניה בספטמבר) CSM
ג'ילי ביוון ג'יליאן הייתה ביוון השבוע, די שזופה, גוונים בלונדינים בשיער... מה אתם אומרים? אולי היא תעלה על גל הביקורים ותקפוץ לישראל לפני החתונה? (היא מתחתנת בקניה בספטמבר) CSM
Z zunga New member 7/6/03 #5 מאיפה המידע? ביוון??? אני יודעת שהיא מתחתנת בקניה (איזה כיף לה. קניה!!!) אבל מאיפה את היודעת שהיא ביוון? ובלונדינית??? האלוו???
מאיפה המידע? ביוון??? אני יודעת שהיא מתחתנת בקניה (איזה כיף לה. קניה!!!) אבל מאיפה את היודעת שהיא ביוון? ובלונדינית??? האלוו???