גילמור או ווטרס?

Chopstick

New member
גילמור או ווטרס?

היי ממ שמעתי שגם גילמור וגם ווטרס שרים והייתי בטוח שרק ווטרס אז בתור אחד שיש לו את החומה, חיות והלוואי שהיית כאן, אתם יכולים להגיד לי שמות של שירים שכל אחד מהם שר, שאני ידע מי זה מי? תודה

holo

New member
אני אגיד לך

אפשר להגיד לך בקיצור שלגילמור יש את הקול הנמוך והיפה, באסי כזה. לווטרס יש את הכל היותר גבוה, והוא זה שעושה בדרך כלל את כל השירים המוזרים. החומה: ווטרס שר את כל השירים לבדו חוץ מהשירים: comfortably numb- גם ווטרס וגם גילמור שרים (ווטרס את הדוקטור וגילמור את החולה) yung lust- גילמור goodbye blue sky- גילמור the thin ice- גילמור שר את הפתיחה של האמא ואח"כ ווטרס ממשיך another brick 2- לא ממש יודע, נראה לי שזה גילמור או ווטרס וגילמור. _________________________________________ הלוואי והיית כאן: ווטרס שר: shine on שני החלקים גילמור: welcome to the machine wish you were here ואת have a cigar שר רוי הארפר.. ________________________________________ החיות: ווטרס שר את כל השירים חוץ מ dogs גילמור שר מההתחלה עד לקטע gotta admit שאותו שר ווטרס

The Albatross

New member
וואלה?

עד כמה שאני זוכר, היו בפורום כמה שרשורי מריבות על מי שר את זה.

בינג

New member
אני בטוח ב-100%

גם כי בהופעות של החומה רואים אותו שר וגם כי אני די מזהה את הקול שלו....כמה שהקול שלו דומה לשל דייויד גילמור....לא יודע אני כזה בטוח שזה הוא.. דרך אגב, את הקול של מי אתם מעדיפים? לפי דעתי ווטרס שר הכי יפה...אני פשוט חולה על הקול שלו...אחרי זה דייויד ואת של רייט אני הכי פחות אוהב... יש גם בהופעות של הפלויד אחרי שווטרס עזב שירים שדיויד שר במקום ווטרס, וזה לא נשמע אותו שיר...כאילו זה שונה כזה ומעצבן..

blake708

New member
אין סיכוי שבעולם

שרוג'ר שר את הקטע מwe don't need no ... לפחות בהקלטה המקורית שבאלבום זה כ"כ נשמע דייוויד

NIR Y

New member
אוקי

אחרי שהיתי חייב לבדוק הגעתי למסקנה ששניהם שרים !! ושומעים בעיקר את רוג'ר

blake708

New member
ווטרס?

זה לא גילמור? ווטרס שר בhappiest days of our lives גילמור בחומה 2 לא?

NIR Y

New member
האאא צדקתי

אני מאד גאה בעצמי כי לא בדקתי באינטרנט רק לפי שמיעה

באופן כללי

גילמור היה הסולן העיקרי של הלהקה, היינו הוא זה ששר את רוב השירים, מאז 1968 ועד Wish You Were Here, שלאחריו לקח ווטרס חלק גדול יותר בכתיבה ובשירה. ב"החומה", ווטרס שר כמעט את כל השירים לבד. קיראו את המאמר שתרגמתי על הקלטות "החומה" - זה כתוב שם. גילמור בוודאי שר חלק מ-Comfortably Numb, ואולי עוד כמה שירים.

holo

New member
לא נראה לי שהוא הסולן העיקרי

הוא ו-ווטרס היו הסולנים העיקרים

"הסולן העיקרי" פרושו שהוא שר את

מרבית השירים. זה כמובן נכון סטטיסטית, אם תעבור על הרשימה המופיעה בקישור שנתן ג'ינג'ר, למעלה.

למעלה