גילמור וווטרס ?

NIR Y

New member
גילמור וווטרס ?

סתם עניין אותי לדעת מה הקשר בינהם מתי פעם אחרונה שהם נפגשו ? האם יש סיכוי שיבוא יום והם ינגנו ביחד ? ומי תלוי הניתוק בניהם ? אני ישמח אם תענו לי ביי

edlessme

New member
בטח שהם ינגנו שוב ביחד...

רקשכמה צריכים לקרות קודם: הגהנום צריך לקפוא קודם, יבוא שלום ממשלתו של ברוך מרזל, יבוא המשיח ויתברר שזה למעשה אלביס, אלוהים יגדל ראסטות ויתחיל לעשן גנג'ה, חייזרים יבקרו ויאהבו את מה שהם רואים והכי חשוב: לא!

אה...

אני קצת יותר אופטימית.
הפעם האחרונה שהם היו באותו חדר היתה לפני כ-15 שנה, או קצת יותר. אין ביניהם קשר ישיר כיום, אבל יש בהחלט קשר עקיף, עסקי ואישי. היה על כך שרשור לפני מספר שבועות, בו ניתנו פרטים מפורטים - יתכן שתרצה לחפש אותו, ניר.

edlessme

New member
איך אמר המורה שלי לפיזיקה?

האופטימים לומדים ערבית. הפסימים לומדים אנגלית. והריאליסטים מתחמשים... כן, גם אני לא הבנתי.. אבל סתם רציתי בדרכי האינפטילית להגיד שאני לא חולק איתך את האופטימיות שלך... מר ווטרס ומר גילמור החליפו דיברי גופרית אחד עם השני לא אחת.. אני לא חושב שתהיה פה סולחה.. למרות שאולי הכסף שיהיה ניתן לעשות מזה בוודאי יקרוץ לשניהם עד מאוד...

לא תהיה סולחה?

אני בכ"ז מעדיפה את האופטימיות.... ככה אני. תזכור שהשניים מכירים מאז ילדותם, והקשרים ביניהם הם מעבר לקשרים מקצועיים וכספיים גרידא: אלו קשרי משפחה וקהילה סבוכים, שנמשכים כבר יותר מ-50 שנה(!), ושלא ניתן לזרוק אותם כלאחר יד (כי המחיר הרגשי לכך הוא גבוה). למרות "דברי הגופרית" שהם אמרו אחד על השני, גילמור - מצידו - ניסה פעמים רבות להתקרב בחזרה לווטרס, אך זה דחה אותו. בשנה האחרונה נראה שווטרס מתחיל להתרכך, בעקבות קשריו המחודשים עם מייסון, והמחמאות שהוא מפזר כלפי רייט וגילמור בראיונות. מצד שני, כסף לא חסר לאף אחד משניהם, ולכן הוא לא יהווה דווקא תמריץ ל"איחוד" או משהו כזה. אז תהיה או לא תהיה סולחה? נחכה ונראה. הסיפור הזה עוד לא נגמר.

ואני,בתור פסימיסטית נצחית

לא חושבת שהם ישתפו פעולה בעתיד. רוג'ר אמנם *קצת* התרכך,אבל עדיין,זה ווטרס.שחצן,שתלטן,אגואיסט ומתנשא. ו*אפילו* אם רוג'ר כן ירצה לעבוד עם גילמור בעתיד,אני לא חושבת שגילמור יסלח לו על מה שהוא עשה.למרות שגילמור אחלה בחור,שהוא די הניגוד של רוג'ר.רק העובדה שהוא בקשר עם סיד,והוא תמיד דאג לתת לו תמלוגים,הופכת בשבילי את גילמור לנשמה טובה. בכל אופן,זאת אך ורק דעתי ופסימיותי. אבל,כמו שאומרים,נחייה ונראה
.

NIR Y

New member
ציףציף

כול פעם שאני קורא מה כתבת אני אוהב אותך יותר אחלה תשובות ;) תודה על שענית לי לא כמו האידיוט השני ובאמת כתבת תשובה ולא רק דעה

edlessme

New member
היי היי היי!

אני רואה שמאז שהגעת לפורום יש לך רק דברים שליליים להגיד עליי.. התשובה שלי לא באה לצחוק עלייך.. אני סך הכל הבעתי את דעתי.. שהיא לא.. בציניות.. מה הבעיה עם זה??

NIR Y

New member
רק רציתי לומר...

אני לא מכיר אותך וזה ששללתי אותך כמה פעמים לא אומרת שיש לי משהו נגדך, במקרה או לא ממש במקרה (בטוח לא בגלל מי שאתה) יצא שלא הסכמתי איתך כמה פעמים אבל הבעיה היא לא בדעות שלך אלא באיך שאתה אומר אותם ו..... מה שכתבת לא ציני ???? אם אתה רוצה אני יכול לבקש מציףציף אולי היא תסכים להסביר לך מזה ציניות חחח ואם פגעתי בך מצטער (את זה למדתי בפורום שלכם- לכתוב בסוף בדיוק את ההפך ממש שכתבתי לפני זה)

meandmeandme

New member
משום מה..

משהו מציק לי במוח ואומר לי שיכול להיות הקראתי איפשהו שהם נפגשו במהלך תהליך ההפקה\פרסום\שיווק של Echoes... היתכן?

אז זהו... שלא בדיוק.

מסתובב באינטרנט טקסט של ראיון שנערך לא מזמן עם ג'יימס גאת'רי, שהיה הטכנאי/מפיק/מתווך/מה שתרצו, של Echoes. זהו ראיון מרתק, ששופך אור רב על צורת העבודה והחשיבה של ארבעת הפלוידים. (מעניין, אלו תמיד הדמויות ה"משניות" בסיפור של הפלויד, ששופכות אור רב יותר על הארועים ועל אישיותם של חברי הלהקה). אני אחפש את הראיון ואקשר אותו - או אפילו אתרגם חלקים נבחרים ממנו - כי לדעתי הוא חשוב ועשוי להוות פתח לדיון (אם כי ל"מתקדמים", אבל ניחא). אחד הדברים שזכורים לי מהראיון, הוא שגאת'רי סיפר שהקשר בין ווטרס לבין האחרים נעשה ע"ג CDR שהועבר בדואר שליחים ביניהם. היינו, הם לא דיברו זה עם זה ישירות. גאת'רי הודה שזה די משונה, ואמר שהם "בטח התכתבו באי מייל" אבל אין לו הוכחות.

emmily plays

New member
ובנימה פוליטית זו..

אני בבית עכשין אז כןתבת בעברית.... אני בעד החתמת עצומה להודנה ווטרס גילמור או לחילופין מדינה דו לאומית ללא הפרדה בגדר (או חומה???) מה דעתכם?:)))))))

טלטולה 1

New member
לצערי...

הדבר היחיד שאני חושבת על שני הליצנים העצובים שלנו, גחלמור וווטרס זה: איך נפלו גיבורים... אולי זה אפילו מצחיק כשחושבים על שניהם בכשרואים אותם בדיוידי של ההופעה בפומפי... אפילו מבדר עד מאוד... "איזה קטעים פה וואוו וואוו"...

טלטולה 1

New member
מצחיק מאוד..

אוריתית... יש רק כמה דברים שאת לא ממש מבינה, אני חושבת שיהיה קצת קשה להושיב את שינ החברלס' האלו לועידה על הודנה: האחד הוא שגילמור כל שמן (את טוענת שהוא מגדל סנטרים בקצב הסטרי) אז הוא צריך ספסל שלם... לא סתם כיסא.. והשני זה שווטרס חושב שהוא כל כך אלוהים שהוא לא יהיה מוכן"לרדת" אל העם בשביל שטות שכזו.. הוא עסוק בדברים חשובים באמת... כמו ... בואי נומר שכל דבר שקשור... בו... למשל...

איזה ירידות על גילמור...../images/Emo13.gif

ואת ק-צ-ת מגזימה עם התאורים שלך.אבל נסלח :). ורוג'ר?זה רוג'ר.אין מה לעשות. והלוואי שכל האנשים בעולם בני 50 + יראו כמו גילמור :).

CaerBannog

New member
את כולכם עושים המון הנחות

בקשר לאופיים של ווטרס וגילמור, והתנהוגתם, שבסה"כ אתם לא מכירים אותם אישית, אלא ק ממה שהצטייר בראיונות וכו', וזה קצת מוגזם.

הנחות כאלו

נעשות ע"י כל העתונאים והסופרים שכתבו וכותבים עליהם, בוודאי בביוגרפיות שנכתבו עליהם. זה לגיטימי לחלוטין כל עוד ההתייחסות היא מכובדת. אינני רואה כל הגזמה בדיון כאן מלבד, אולי, ההתייחסות הלא-מחמיאה למראה החיצוני שלהם, פה ושם. אבל גם דבר זה נעשה בהומור.
יש גם להתחשב בכך שחלק מהכותבים כאן הם צעירים, ולכן נסחפים, לפעמים.

למעלה