גילמור/ווטרס

leslipolard

New member
גילמור/ווטרס

שלום, בדיוק סיימתי לראות את ה"הופעה" בפומפי, ועלו לי כמה שאלות לגבי ההרכב 1) אחרי ששמעתי שם גם את הקול של גילמור וגם של ווטרס, אני עדיין לא מבין מי עושה להם תמיד את הקול באס/ בריטון, נמוך, כמו בפתיחה של the great gig, ולאומת זאת בקטעים כמו sheep אני לא מבדיל בין שניהם 2) מצאתי הקלטה של ההתחלה של pigs בהופעה, מישהו יכול לתת לי את השם של ההופעה, ואם יש לזה גם הקלטת אודיו/וידאו? תודה מראש נמרוד

לא ממש תשובות...

1) יש אתר המפרט מי שר את מה, בכל שיר של הפלויד. האלבטרוס יודע את הקישור - הוא נשכח ממני. 2)וואלה, לא יודעת. אין מספיק פרטים בשאלתך בכדי לזהות את ההופעה. בכל מקרה, לא מוכרים לי פילמים של הפלויד כשהם מבצעים שירים מ-Animals.

weird dust

New member
ב77 עשו את IN THE FLESH

או כמו שרובנו מכירים "Who Was Trained Not To Spit On The Fan" בהופעה זאת בוצעו שירים מאנימלס ויכול להיות שמכאן גם יש ההקלטות אני לא יודע עליהם אבל תמיד יכול להיות

leslipolard

New member
לפי

מה שזכור לי יש שם או את Dogs או את Sheep, אבל לא את Pigs, אם חלק ממכם מעוניין, זה נמצא בכל מקום (הבוטלג כנראה), וזה דווקא נשמע מעולה

אנא קרא את המסרים ששלחתי לך בנדון

שלחתי לך שניים. וכן קרא את תקנון הפורום, המצוי ב"מאמרים".

holo

New member
בקשר לקולות

אני לא חושב שזה אחד מהשנים בפתיחה של the great gig... וב sheep זה ווטרס עושה את הקול הזה לבד נראה לי, אולי מוסיפים לו כמה אפקטים או משהו..

למעלה