גילרה ראנר

guy0987

New member
גילרה ראנר

טוב...ככה... אחריי פוול בדיקות ושמעית מומחים בנושא (חלכם ממכם) החלטתי לקנות אחד משני הקטנועים.. אחד הוא הגילירה ראנר והשני אני יגיד אחר כך... הפואנטה... שאני רוצה שתגידו לי אם כדאי לי לקנות אחד כזה.. בקיצר חוות דעת עליו.. כלי חזק? מהיר? אמין? נוח? דרך אגב אם אני קונה אחד אז זה שנת 2001, אז רציתי גם לדעת אם יש הבדל רציני בין 2001 לגילירה של היום החדשה..? יענו אם אני קורא עליו מבחן דרכים אז זה גם מקובל פחות או יותר על ה-2001? תודה תודה גיא

vilig

New member
ראנר 50

מעבר לצביעה של הקטנוע וקוסמטיקה בפלסטיקה ,לא שונה דבר במכניקה. קטנוע מעולה,לאחרונה ישנה דרישה גבוהה למשומשים כאלו,כלי ספורטיבי, מדוייק ונוח בתנוחת הישיבה. אך עם זאת כך בחשבון,למוסג "ספורטיבי" יש עוד משמעות,מיתלים קשים,היגוי חד,שימוש בשמן איכותי(ויקר)בלי לחסוך. מעבר לזה,תנקה מראות,כי רק שם תיראה את שאר הקטנועים

tygger

New member
אכן צודק האיש.

הקטנוע הינו בין החזקים בתחום הספורטיביים. אבל מבחינת מתליים הקטנוע הרבה יותר נוח מכל קטנוע אחר בשל המתליים שלו והשלדה. המושב מפנק ורחב אך דורש הנפת רגל מעל השידרה האמצעית (שם יושב מיכל הדלק). המנוע מושך בהחלטיות מעוררת השתאות עד לתחום ה85 קמ"ש ומשתהה לו שם באיטיות. אני צפיתי כבר בישורת מספיק ארוכה גם 95 קמ"ש ו100 פעם או פעמיים. הקטנוע חזק. המתלים מגבים את המנוע בפניות והוא פשוט תענוג, אפילו לעבור על תחלואי הכביש אינן מטלטלים את הקטנוע יתר על המידה. הבלם הקידמי גם מאשר את קיום החבילה האיכותית פה ומציג בלימה מעולה אך דורש יד מעט החלטית עד התחממות הבלמים. הצמיגים המקוריים המגיעים איתו הם פשוט זבל ויש לזרוק אותם לפח היות והם לא תורמים ליציבות הכלי בכלל ולא למעטפת הביצועים. יש מספיק צמיגים טובים בחוץ שיתנו אחיזה מעולה שתגובה בשילדה המתליים והמנוע הנפלא שלו. הבלם הקידמי גם יעלה את זנב הקטנוע לאויר בשימחה עם לחיצה מעט חזקה יותר והשילדה תגבה את הסטופי בקלות. ווילי'ז הוא לא ממש שמח לבצע בשל השתהות מסויימת אחרי תחילת נסיעה. מה שאומר אין ווילי'ז אבל הוא מאיץ קדימה בהחלטיות ולא עוצר או משתהה בכלל. (בערך כמו להחליק קלאץ' באופנוע) נקודה לרעתו הינו הבלם האחורי. הוא פשוט לא לעניין. מחוסר רגש וקשה בצורה קיצונית. מה שכן הוא מאפשר לך להחליק את הזנב תחת נעילה בהנאה מרובה. שוב הבלם הקידמי יעשה את העבודה בשביל שניהם בצורה מעולה. בקיצור, קטנוע מעולה. שווה את מחירו. בין המהירים ואם לא המרווח ביותר.

S A T L A N

New member
אכן נכון

כל מה שנאמר לפניי אני רוכב עליו כב כמעט חודש ומרוצה מהקטנוע עד הראש קטנוע באמת חזק וטוב וכל השאר כבר נאמר לפניי (טייגר ציין הרבה דברים ולפי מה שיצא לי לראות בהכל הוא גם צדק) אז רק מה שנשאר לי להמליץ לך הוא לקנות גם אחד כזה!!! ודרך אגב הבדל בשנתונים אין הבדל ממש גדול חוץ מיזה שקטנוע חדש אחריי הרצה אולי קצת עובד יותר חלק אבל אין הבדל משמעותי אני עשיתי פתיחות וסגירות עם חבר שלי שיש לו גילריה ראנר חדש דנדש וכל פעם היינו ביחד וגם בדרך כלל עקפתי אותו אם אני נהג טוב יותר...? לא נראה לי למה הוא כבר שלושה חודשים על הקטנוע ועושה השכבות שאני התחלתי לפחד ולא האמנתי שאפשריות בכלל... אז כנראה פשוט הקטנוע שלי טוב יותר למרות השנתון... חחחח

כי...

הוא יותר יפה... אהבתי את הבלמים והבולמים שלו יותר... אם איני טועה... הוא זול יותר... אהבתי את ההיגוי שלו יותר (טוב, נו, זה היה במסלול.
) אני לא סובל את הבונגילה שיש בין הרגליים בראנר... המתלים של הראנר "שופכים לאגר" במרוצת הזמן... ההבדלים במנוע הם מינוריים... אז... ככה !

ixmix

New member
../images/Emo45.gif אני מסכים לכל מילה. (הפעם ../images/Emo3.gif)

למעלה