גילתי שאני א-מיני |צריך יעוץ|

libral

New member
גילתי שאני א-מיני |צריך יעוץ|

אני באוגוסט אהיה בן 20. כבר בין שנה לשנה וחצי שאני מרגיש דברים חדשים
למשל כשהחבר'ה מדברים על "סקס" ו"אוי תראה איזה כוסית" או דברים מהסוג הזה. זה תמיד גורם לי לחשוב מה לעזעאל יפה פה זה סהכ ציצים או רגליים
וכשניסתי קשר רומנטי עם בחורה רק המחשבה להגיע איתה למיטה לרגע אינטימי מאד הרתיע אותי ואף הגיעלה אותי כנל לגבי אינטימיות עם גבר
ובאמת לאחר שהתחלתי לחקור את העניין הגעתי למסקנה שאני א-מיני ובצורה הכי גסה שיש. מה לעשות ציצים ודברים כאלה ואחרים מגעילים ומרתיעים אותי כמו שסרייסט יגעיל אותו האיבר מין של חבר שלו
.
אבל עדיין יש בי משהו שלא סגור על זה 100% מצד אחד הרגע הזה שלהכנס עם בן אדם אחר למיטה ולעשות את זה מאד מגעילה ומרתיע אותי אבל מאד מסקרן אותי לחוות שליטה מבחורה מה שנקרא bdsm או סאדו מאזו וזה גורם לי לחשוב שוב פעם מה אני וזה מאד מבלבל אותי ואני לא יודע איפה אני עומד אני לעזעזל בן 20 עוד מעט משרת בצבא חוותי איןספור רגשות מחשבות סיכונים ואכזבות ואני לא יודע מה לעשות אם זה
איך לדעת אם אני א-מיני אני מאד מבולבל
איך גילתם שאתם כאלה?

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

ראשית, אתה לא צריך להחליט עכשיו בדיוק מה אתה, קח את הזמן בינך לבין עצמך כדי לבחון את הנושא הא-מיני ומה בו מתאים לך ועם מה אתה מזדהה מאחר וא-מיניות היא מגוונת. רק אומר שלהיות א-מיני זה לאו דווקא לקבל גועל מדברים, זה יכול להיות גם אדישות, כלומר אם איברים גופניים לא מושכים אותך או לא מדברים אליך, זה בסדר.

שנית, בעניין השליטה/להיות נשלטים וכו', תגלגל למטה ותראה שרשור מלפני כמה ימים שעוסק בדיוק בעניין הזה. האם אפשר להיות א-מיניים ולרצות BDSM? התשובה בגדול- כן, בוודאי. לא חייבים לקיים יחסי מין או לרצות אותם כדי לחוות משחקי שליטה למיניהם. אז אתה לא חריג ומה שאתה רוצה קיים אצל אחרים/ות ברמות כאלה ואחרות.

ובגדול, איך גילנו שאנחנו א-מיניים, לשאלתך? כל אחד/ת כאן גילה באופן שונה. הגילוי הוא שלב ראשון, כלומר אתה רואה,קורא או שומע משהו שמדליק אצלך נורה וגורם לך להבין שזה זה, זה בדיוק מה שהרגשת ומרגיש כל השנים וטוב שנתקלת בנושא. אם אתה מרגיש ככה לגבי א-מיניות, מצוין.
אני לא יודע מה קראת בנושא הא-מיני ואת מה, אבל תוכל להיעזר בפורום לשם כך, יש כאן הגדרות ראשוניות (למעלה בפתיחה "חדשים בפורום?"), חומרי קריאה, קישורים ועוד. הכל נמצא ב"כלים ומידע", למעלה בלשונית הכחולה כאן.

חוץ מזה, אנחנו כאן ומוכנים לעזור תמיד. אתה לא לבד. תוכל לשאול, לבקש מידע, עצה, להתלבט ולהבהיר דברים או לחדד אותם. אל תהסס, בהצלחה

שמבול

New member
אני רק אגיד לך ש...

אני לא מרגיש גועל מסקס אלא זה פשוט נראה לי דבילי ואני אפילו מסתכל על זה קצת בזילזול כי זה נראה לי פשוט מטופש.

מתחדשת88

New member
ברוך הבא
ראשית, עצם הגילוי שיש נטייה של א-מיניות,

זו כבר חגיגה בפני עצמה! משתפת אותך מתוך החוויה שלי.

גילוי שקיימת נטייה מסוג זה, שחררה אותי מכבלי ההומוגניות
שנוהלתי על ידה ואשר במשך עשרות שנים הגדירה עבורי,
מה אני אמורה לצרוך,
העולם ההומוגני הגדיר עבורי, למשל, כמה פעמיים נחשב "נורמאלי",למה אני אמורה להימשך ואם אני לא עומדת "בקרטריונים הנורמאליים" הללו ודומים להם, החברה סביבי מיד הרימה גבה ובפה אחד, התחושה שקיבלתי מעצם התגובות שאינם משתמעות לשתי פנים, שמשהו אינו תקין אצלי ובלי היסוס, קיבלתי המלצות לפנות ליועצי סקס למינהם שיעריכו את "הבעיה" שלי ויסיעו לי לחזור "למוטב" וכן הלאה.....

היציאה מהעדר מתוך גילוי פנימי של הנטייה שלי, שמה אותי בתוך תחושה של חופש פנימי. לא אגזים אם אכתוב, שהתחלתי לנשום טוב יותר.
מכאן, אני ממשיכה להעמיק ולגלות את המקום המדויק לי. זהו תהליך. הרי אין נכון או לא נכון כמו - מה שנכון ומדויק עבורי.

איזה כיף לך, שבגיל כה צעיר, אתה תוהה על עצמך,בודק,שם לב,משתף כאן.
עבורי, זה אינו מובן מאליו ולכן חשתי לשים קודם כל, פוקוס על השלב הזה.

השאר, לדעתי, K500 הכווין אותך נפלא
וגם שמבול הוסיף.
שוב, ברוך בואך לפורום

מעודדת אותך להמשיך לשאול ולשתף.
מניסיוני, הפורום מאוד מזמין,מקבל ומכבד.

מאחלת לך, סופ"ש נעים.

למעלה