../images/Emo124.gif הקשיבו, זה חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אם מעלים כתבה על גילת איפשהו חשוב מאוד להכנס ולהגיב. לא בהודעה אחת,[גם היא מחממת את הלב], אלא ממש להגיב וגם להשתרשר לתגובות של אחרים [אתם יכולים מצדי לעשות את זה ב1000 ניקים]. כל הקטע זה להראות שהיא מעוררת בנו עניין. אתם מבינים? זה ממש לא כמו שמאיוש אומרת :"לעשות לה שמח". היא יודעת שאנחנו אוהבים אותצה, היא קוראת כאן כל יום. אני מתכוונת שאם רוצים להשאיר אותה מעל גלי האתר, צריך להוכיח שהיא מעניינת, ומי מעניין? מי שמגיבים לו, שכותבים עליו, שרוצים שידברו עליו, יצלמו אותו ויעלו עוד ועוד כתבות שלו. אז מובן? אתם יכולים להגיב גם לטוב וגם לרע, אבל להגיב.... לפעמים תגובה רעה מושכת אש וזה גם טוב.... כי אם מישהו בא ואומר משהו רע [זוכרים את חברינו לשבר, שהיה מנגח את גילת וההפקה שלה השכם וערב?, אז הוא יצר באז....] היינו מתחרפנים ממה שהיה כותב. אם היינו מגיבים בכל הודעה, כך... העבודה היתה נעשית בשלמות. אוקיי?... שימו לב. כנסו כעת להודעה, השתרשרו לכל הודעה, [יש שם לא מעט שליליות] והראו מה אתם מסוגלים לעשות. זה יור חשוב מכל דבר אחר. אני רוצה לומר תודה ענקית להדרי המלכה שלנו, שתמיד מביאה בפנינו כאלו איזכורים מצויינים על גילת. הדרי, אני מתה עליך ומודה לך באופן אישי!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מבקשת להכנס כמה פעמים כל יום, אל תירדמו לי בשמירה בבקשה. טוב? סומכת עליכם!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מאוד, ארי.