גילת משקפופרית!!!!!!!

גילת משקפופרית!!!!!!!../images/Emo176.gif../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif

צילום בFLIX !!! שווה ביותר !!!!!!! תהנו!

1mayush

New member
איזה משקפיים מצאו לה \=

זה מתאים רק לצילומים של הקטלוג ולא ליום יום.

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo74.gifחחח דיי איזה טלפתיהXD

אמרתי כזה "בטח היא תלך על האדומות הן הכי יפות ומתאימות לה..." ופתאום היא כזה "ניראלי אני אלך על האדומות.."
וגם הצבע האהוב עליי הוא סגול :)

שיר, אני מבקש ממך להפסיק עם זה

את נותנת פקודות לכולם "לשרשר" על ימין ועל שמאל וזה מתחיל להיות מוגזם, יש דרך לעשות את זה ,אפשר להוסיף את המילה "בבקשה" ולא לשים את הקישור הזה בצורה צינית כזאת, ובטח לא כל שני וחמישי לראות הודעה של שיר תדמור "תלמד לשרשר" בטח לא לאריאלה שהיא גולשת כאן, אחת מדומיננטיות, ובטח עושה את זה מחוסר מודעות או הרגל (כמוני) אז זאת פעם אחרונה שאת מעירה בצורה כזאת, אני מבקש ממך פעם הבאה, אם את לא מצליחה לשלוט על זה, תעשי את זה במסר אישי עם הסבר או שלא תעירי בכלל. תודה.

sHiR TaDmOr

New member
שמע זו לא הודעה צינית..לא ראית את ה-../images/Emo24.gif?!

פשוט נמאס שאתה בתור מנהל לא יודע לשרשר, ואחת מגולשות הפורום גם לא יודעת..זה מציק בעין וגם גורם לאי סדר בפורום. זה ממש ממש ממש לא היה בציניות. אני בסה"כ מנסה לעזור לפורום, וזה היחס שאני מקבלת? אני שוקלת אם בכלל להישאר פה למרות כל האהבה שלי לגילת.

תודה על ההערה אבל בואי נסכם שיש פה מנהל פורום

וסגנית מנהל פורום ורק להם יש את הזכות לנהל את העניינים , טוב? ואני אומרת את זה פשוט למען הסדר הטוב. אני מבינה את הרצון הטוב שלך, אך יש לך דרך לא מאוד חביבה לומר את דברייך, בנושא הזה. ושמתי לב לזה כשהערת בצורה ווכחנית לאריאלי את אותם דברים שהערת לי כעת, אז נכון שאני אחת מהעם, אבל אריאלי "רוקסאר" המוכחל, הוא מנהלנו המכובד, ואותו כן צריך לכבד יקירה. לאף אחד אין פה הרצון לעשות דווקא, ואף אחד לא בודק את השני פה בציציות, וזהו לא צבא, אז... מותר לטעות, לאריאל ומאיה מותר להעיר, להעיר, לתקן, ובעצם מה שבא להם, כי הם הראשים והמנהלים ולנו מותר להביע דעות, לשמור על לשון נקייה, וחובה עלינו ליהנות ולכבד האחד את השני. כך לפחות נראה לי. ושוב אני בטוחה שדברייך נאמרו מכוונה טובה, אז בזאת הסתיים הדיון. כולנו שוב באווירה טובה, נכון?...

sHiR TaDmOr

New member
"לשמור על לשון נקייה.." איזה לשון לא נקייה

אמרתי בדיוק!? אולי תפסיקו להתנפל ותראו מה אתם עושים לא בסדר.

1mayush

New member
טוב מספיק לריב ../images/Emo8.gif

תשכחו ממה שהיה . שיר תשארי בפורום, רק את הערות לגבי צורת שרשור זה תפקיד שלי ושל אריאל :) הערות אישיות במסרים

שיר יקרה וחמודה!!!

באמת שדיברתי בכלליות. אני ממליצה לך מאמי לקרוא שוב את דבריי ותיווכחי שלא התכוונתי אלייך ישירות. את לא אמרת שום דבר פוגעני אבל קצת חפרת, וואני ממש לא באה מנקודת התקפה חלילה, רק הבהרה. אני ממש לא חושבת שאת צריכה להעלב ולשקול עזיבה , כי זה לא יפתור שום בעייה, את בחורה מקסימה ותורמת פה, ואת לא תינוקת ובטוח שאת יודעת לקבל הערות והארות נכון? חוץ מזה שסיכמו את הנושא יפה מאוד מאיה ואריאלי בכך שאמרו שהערות אישיות יש למסור רק בתיבת המסרים האישיים. אז קדימה חמודה, חייכי והכול נשאר כרגיל. יש???

sHiR TaDmOr

New member
אז תלמדי לשרשר כבר!

לא אכפת לי שחפרתי, פשוט זה די מעצבן שאתם לא משרשרים נכון. תשתדלו ללמוד :\

הודעה אחרונה בהחלט לדיון הזה -

שיר, אשמח אם תישארי, ואשמח אם תלמדי לקבל ביקורת. מה שקרה פשוט, זה שהמילה "תלמד לעשות...." "תלמש לשרשר" או לא יודע מה, יש בו סוג של זלזול ואני לא מוכן שיכתבו בצורה כזאת כלפי אף אחד/אחת מהפורום. לא עניין של אגו, מתוקה,עניין של כבוד מינימלי. אני אישית ניהלתי פורום במשך שנתיים, והתרגלתי מלכתחילה לשרשר להודעות, ולא להודעה הראשונה, אף אחד לא העיר לי, כנראה שזה היה הרגל שגוי, ואני שם לב ומשתדל לתקן אותו. אבל לא ייתכן שאת תכתבי לכל אחד את הדרישה שלך בצורה כזאת. וזה באמת לא מעניין אם יש שם סמיילי, לבבות, או מדבקה של מייקל לואיס בצד. רוצה להעיר? זה מבורך, זה בסדר, זה רצוי. עשי את זה בדרך של מסרים, ולא עם הביטוי המתנשא הזה "תלמד לשרשר". מקווה שאת לוקחת את זה ברוח טובה, פשוט הייתי חייב לעצור את זה, זה נותן אווירה לא כ"כ נעימה סה"כ... :) חג שמח שיהיה , ומקווה שעכשיו את מבינה על מה כל המהומה.

למעלה