גיל אורלי -יבולים יועץ יוצא מן הכלל

אונשה

New member
גיל אורלי -יבולים יועץ יוצא מן הכלל

מאד שמחתי לשמוע את גיל אורלי מ"יבולים" כאחד היועצים בתוכנית. לדעתי הוא עצמו יכול למלא מספר תוכניות. כאחת שעברה את הסדנא שהוא מציע אני יכולה לומר בברור שהוא שיפר לי את החיים. נכון שבתחילה היה קשה "להיפטר מהרגלים של בזבוז" אבל כשנכנסים לזה זה כדאי ומניב תוצאות . קודם כל מנהל הבנק לא מתקשר אליך כל בוקר ו"מוריד שנות חיים" ואפילו עכשיו הוא מקבל אותי בחיוך. והאמת? אחרי שויתרתי על מספר "תענוגות" מתברר לי שאני נהניית!!! לכן אני ממליצה על גיל אורלי - יבולים. נקודה.

נירה63

New member
האם את יכולה לתת דוגמה של...

"להיפטר מהרגלים של בזבוזים"? אני מנסה לחשוב לעצמי היכן אני מבזבזת? מהיכן להתחיל. אשמח אם תתני לי דוגמה קטנה להתחיל את היום איתה. תודה לך.

אונשה

New member
סדנא בחב' יבולים

נירה שלום. מאחר שאת מצאת עיניין בהודעתי אנסה לעזור לך במעט. הבזבוזים עליהם דיברתי הם שימוש מופרז בכרטיסי אשראי ורכישות כמעט כפיתיות סביב מבצעים ותשלומים שהתחילו בקטן והלכו ותפחו. הסדנא של "יבולים" עזרה לי בשני דברים חשובים. 1. נתנה לי תמיכה, מסגרת וכלים 2.למדתי את השיטה לשלוט בכסף ולא שהוא ישלו בי. אני ממליצה לך בחום רב לפנות ישירות לגיל אורלי מחברת "יבולים"

אונשה

New member
יבולים סדנא

מס ' הטלפון הוא : 03-9046646 לבקש את ליאורה. דרך אגב יש להם אתר אינטרנט שאם איני טועה הוא www.yevulim.com בהצלחה.

למעלה