גיל גיל, אני מזהיר אותך!

גיל גיל, אני מזהיר אותך!

ספר, אבל מיד ספר, על איך סייעה לך אבן בסילוקו של גורם חיצוני עויין... אבל מיד, גיל גיל, מיד! או שאני... גררר... אני... אה... לא!! לאאאא!!! רק לא האבן!... לאאאאאאאאאאאאאאא!....

גיל גיל, אני מזהיר אותך פעם נוספת!!

בפעם הקודמת לא ענית לי - ובנוסף לכך גם חשבת שנפטרת ממני... חה! לא כל כך מהר נפטרים ממני!!! אז שים
, גיל גיל, אני אשאל אותך פעם נוספת - והפעם לא תוכל להתחמק: איך בדיוק הצלחת להשתמש באבן על מנת לסלק גורם חיצוני עויין?!?! גיל גיל, אני לא אשאל פעם נוספת, אני... לא! לא!! לא עוד הפעם!! אתה לא יכול לעשות לי את זה!!!! לאאאאאאא!!! רק לא זהההה!!!!! תחזיר מיד את האבן למקום!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!

גיל גיל

New member
רק בלי היסטריה...

אז ככה... היה זה בערב סגריר... ידענו שיש לנו גורם "עויין" בבית כי הוא לא טרח להסתתר כלל וכלל, היה שובר כוסות בלילות, עושה רעשים שונים וכמובן, עבדכם הנאמן הרגיש אותו הכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו. אבא שלי הביא הביתה טורקנייט כי זו אבן שמפורסמת ביכולתה לסלק גורמים עויינים, אך זו לא השפיעה כלל. ערב אחד, הייתי לבד בבית וירדתי למטבח, ולראשונה ראיתי אותו. לא פיזית, אבל ראיתי אותו (יש שיגידו בעזרת העין השלישית, אני ביניהם). הוא נראה מפחיד, גדול, לא מזיק קטן ומוצץ אנרגיה כמו שכולנו מכירים מהיום יום, אלא משהו הרבה יותר ראשוני, חזק, מוגדר וגדול. משהו כמו קוף בהשוואה לעלוקה, אם נתייחס להשוואה שנתתי קודם. הסתכלתי עליו והוא עלי, בלי לחשוב לקחתי את הטורקנייט ומיקדתי את עצמי דרכה. "שמעתי" את הצרחה שלו כשהוא עף משם, הספיק לגעת לי בראש, והסתלק לו לעולם ועד מביתי. המקום שבו הוא נגע בי כאב במשך שלוש שנים כאב מציק אך לא בלתי-ניתן-להתמודדות, עד שאוריאל, אמו - רבקה, וחבר נוסף השם אבירם, עשו לי שלושתם רייקי והילינג משולבים, והוציאו את החסימה האנרגטית שהיצור הכניס לי לראש. האבן, אגב, הפכה שלילית וצריך לטהר אותה באמצעים קיצוניים. מה שעדיין לא עשיתי. אבל אני לא מתכוון לזרוק אותה כי יש לנו היסטוריה... זה הסיפור. שאלות?

WhiteBear

New member
אוקיי, אני לא מלחיץ - (בן תשים לב,)

אני לא רוצה להלחיץ אף אחד. אז אני לא אגיד שום דבר בסגנון -כשניפגש תראו לי. אבל יש לי שאלה: אתם מבינים איך זה עשוי היה להשימע, בואו נאמר, למישהו שלא מבין על מה (לעזאזל) אתם מדברים?? האם זכורה לכם (או לך) תקופה של "תמימות" שבה כל מה שאתה מתאר לנו פה היה מפתיע אותך ונישמע לך קצת מגוחך? והאם לדעתכם ישנו ייתרון או סיבה, למישהו כמוני, שלא מתעסק בתחום (שאין לי מושג איך להגדיר אותו) - להיכנס לתחום?? ממתין בשקיקה (שקיק, שקיק), הדוב הלבן.

טל יקירי!!!

אין כמוך... שילוב קטלני ומופלא של רגישות, חשיבה, מודעות עצמית, פתיחות, זהירות, ספקנות, חוכמה... אהההההההההה!!!! לא חשוב, תפסיק להסמיק, זה סתם מלים (אפילו אם הכוונה מאחוריהן נכונה), אז תירגע... כן, זכורה לי תקופה כזאת. ובמקום כלשהו, אני עדיין בתוכה... חלק ממני עדיין סבור ש"כל זה שטויות במיץ עגבניות". זה לא השכל שלי, או ההגיון שלי, כי החלק הזה כבר מזמן משוכנע. זה יהיה מאוד לא ראציונאלי מצידי, לא להאמין בדברים האלה... החלק בי שלא מאמין בכל השטויות האלה, זה דווקא חלק רגשי כלשהו, שמשום מה מתעקש עדיין להיאחז ב... לא יודע במה. אבל לא משנה. להיכנס לתחום?!??!?! לא, אין לך מה "להיכנס לתחום"!!!! גם אני וגם אתה וגם כל מי שרוצה להפיק את המקסימום מהחיים האלה, שואף להבין כמה שיותר את העולם סביבו, לא בשביל ההבנה עצמה (למי אכפת), אלא בשביל שיפור איכות החיים שלו. זה לא כיף שיש לידינו דברים מופלאים שאין לנו מושג שהם לידינו, או שאנחנו בוחרים להכחיש אותם בגלל פחד או כל סיבה אחרת, בזמן שהם כאן, עובדתית, לידינו. אז פשוט לפקוח עיניים ואוזניים וכל שאר הכלים העומדים לרשות האדם - ולהתחיל לחוות את העולם בכמה שיותר דרכים... בזהירות... כתינוק... ניסוי וטעיה... פשוט להבין שתמיד יש הנחות מוטעות, שהתפישה שלנו מקובעת בהתאם להשאה (היפנוזה) הנוכחית שלנו, שהעולם סביבנו איננו מה שהוא נראה לנו (את זה השכל דווקא מבין היטב) ושאין לנו צל של מושג ירוק מה באמת קורה מסביבנו ולמה - ומכאן פשוט להתחיל להתנסות וללמוד... להפעיל כלים... לגבש תיאוריות גם אפשר, למרות שזה פחות חשוב לדעתי... וכן הלאה וכן הלאה וכן הלאה... ואני יודע שהניסוח שלי נראה מרושל - תשים לב לשעה, זה נחת עלי עכשיו (השינה, או הטרום-שינה) והחלטתי בכל זאת להמשיך לכתוב (כל הכבוד לי) ולא לחכות למחר, שמי-יודע-מתי יהיה לי זמן לענות לך, יקירי... ותמיד אתה יכול לכתוב "לא הבנתי" ולקבל עוד ועוד תשובות, עד שתשבע... שלך באהבה, בן

ועוד משהו, טל-טל!!!

אני רואה שהשרשור הזה כבר לא יקפוץ למעלה... (עברו שלושת ימי החסד שלו...) אז אני מציע שהמשך שאלות ודיונים בנושא תתחיל בשרשור חדש וטרי... שלך בעייפות רבה (רואים לא?) בן

חוכמית

New member
רגע...אז מה זה אומר???

אני לרגע בהלם. גם אצלי בזמן האחרון יש כל מיני רעשים של דברים נופלים/זזים, ובעצם אני לא כל כך רואה מה נפל...אז מה זה אומר??? אני מופתעת, זה יכול היות "יצור"????????אמא´לה!!!!!! איך ניראית הטורקנייט? יש לי בבית המון אבנים כמעט מכל הסוגים כי אני פשוט אוספת אותם שנים בלי ידע מוגדר. אני פשוט אוהבת אותן. וכל הפעמים האלה שהייתי בטוחה שאני רואה משהו והחלטתי שזה כלום, זה היה "משהו"??? האם כדאי לחשוב בצורה זו? זה יכול להוביל לכל מיני מחשבות מסוגים שונים. לא?? אני מבקשת תשובות מכל מי שיכול לענות לי.

קרן אור8

New member
אולי אוכל לעזור

שלום לך חוכמית יקרה אני כאן בפעם הראשונה , אך מדומני שאוכל לענות על שאלתך , רק זיכרי שזו דעתי האישית , אינך חייבת לאמצה כאמת שלך , אלא להגיע לאמת שלך בדרכך היחודית לך ... בכל אופן ידוע לי שקיימים ביקום אינספור יצורים , איננו כאן לבד , ... ישנן ישויות אור , תמציות אנרגטיות , שאולי התממשו בגוף פיזי ואולי לא , כמו כן ישנן האחרים , אלה שלא באו מהאור , והם ניזונים מהאנרגיה השלילית שאנו מפיצים , הם מעונינים לשמור אותנו בפחד וכאוס , כדי שנייצר להם הזנה ... ניתן אף לומר שהטרור הנוראי שמשתולל היום כאן ובעולם כולו זה בעצם זעקתם האחרונה , כי אנחנו בעידן חדש , באנרגיה חדשה , כי שערי השמיים נפתחים והידע זמין לכולנו , לא עוד בורות ... אני מאמינה שזהו כדור הארץ של בחירה חופשית , כלומר בכל רגע ורגע אנחנו בוחרים למה להתחבר , בכל מחשבה שאנחנו מייצרים , ואני מדגישה , אנחנו . אל חשש , יש לך השליטה להזמין אליך או לא ישויות אור שיחזקו אותך וכו´ או אחרים , אם אלה שאינם קרואים מגיעים יש לך הבחירה אם להשאירם או לגרשם , בדר"כ הם באים כי נדמה להם שהם מוזמנים , כי יש פירצה שקוראת להם ואומרת להם : פה יש הזנה , כגון : אנשים השרויים בדיכאון , בפחדים וכו´ . במקום שמלא באור אין להם מה לבוא , ואם כן , יש לך כלים להילחם , מחשבות חיוביות ומילים כגון : אור ואהבה , משפטים שמבהירים שאינך מעוניינת בנוכחותם ושמוזמנים לבקרך רק ישויות שמקדמות שלום ואהבה וכו´ ןכו´ , כמו כן ללחומי אור יש את הכלים שלהם שהם מגן הידע , חרב האמת ובינת האל ... מקווה שקיבלת תשובה מספקת הידע שלי רב ונלמד בעיקר מספרים כגון : קריון , לזריס , סת , מועצת התשעה , מסרים מהפליאדות ששם קיבלתי ידע רב אודות האחרים , איתם התמודדתי חלק גדול מחיי , ועוד ועוד ספרי תקשור למינהם ... שנה טובה ומבורכת שנת אור ואהבה שלך קרן אור

deep ocean

New member
ואוו גיל, איזה סיפור!

זה מה שהיית אמור לספר לי בחוף הים, נכון?

שלום לכם...

גיליתי את שמי במכתב של גילגיל בפורום שלכם בדרך עקיפה... על מה המהומה? דרך אגב, גיל גיל, זרוק כבר את האבן! בראש השנה עצמו בזמן אמירת תפילת "תשליך" ראה במחזור לראש השנה!!!!!!!!!!!! בפקודה!!!!!!!!!!!!!!!! אור וטוב אוריאל מעוז מנהל פורום רייקי כאן בתפוז

וואו, איזה כבוד! שמענו עליך הרבה

מגיל גיל... אה, כן, שכחתי: שלום לך אוריאל
וברוך בואך לפורום "דרך הלוחמים"!!! מקווה לראות אותך כאן הרבה... באהבה בן

למעלה