אולי אוכל לעזור
שלום לך חוכמית יקרה אני כאן בפעם הראשונה , אך מדומני שאוכל לענות על שאלתך , רק זיכרי שזו דעתי האישית , אינך חייבת לאמצה כאמת שלך , אלא להגיע לאמת שלך בדרכך היחודית לך ... בכל אופן ידוע לי שקיימים ביקום אינספור יצורים , איננו כאן לבד , ... ישנן ישויות אור , תמציות אנרגטיות , שאולי התממשו בגוף פיזי ואולי לא , כמו כן ישנן האחרים , אלה שלא באו מהאור , והם ניזונים מהאנרגיה השלילית שאנו מפיצים , הם מעונינים לשמור אותנו בפחד וכאוס , כדי שנייצר להם הזנה ... ניתן אף לומר שהטרור הנוראי שמשתולל היום כאן ובעולם כולו זה בעצם זעקתם האחרונה , כי אנחנו בעידן חדש , באנרגיה חדשה , כי שערי השמיים נפתחים והידע זמין לכולנו , לא עוד בורות ... אני מאמינה שזהו כדור הארץ של בחירה חופשית , כלומר בכל רגע ורגע אנחנו בוחרים למה להתחבר , בכל מחשבה שאנחנו מייצרים , ואני מדגישה , אנחנו . אל חשש , יש לך השליטה להזמין אליך או לא ישויות אור שיחזקו אותך וכו´ או אחרים , אם אלה שאינם קרואים מגיעים יש לך הבחירה אם להשאירם או לגרשם , בדר"כ הם באים כי נדמה להם שהם מוזמנים , כי יש פירצה שקוראת להם ואומרת להם : פה יש הזנה , כגון : אנשים השרויים בדיכאון , בפחדים וכו´ . במקום שמלא באור אין להם מה לבוא , ואם כן , יש לך כלים להילחם , מחשבות חיוביות ומילים כגון : אור ואהבה , משפטים שמבהירים שאינך מעוניינת בנוכחותם ושמוזמנים לבקרך רק ישויות שמקדמות שלום ואהבה וכו´ ןכו´ , כמו כן ללחומי אור יש את הכלים שלהם שהם מגן הידע , חרב האמת ובינת האל ... מקווה שקיבלת תשובה מספקת הידע שלי רב ונלמד בעיקר מספרים כגון : קריון , לזריס , סת , מועצת התשעה , מסרים מהפליאדות ששם קיבלתי ידע רב אודות האחרים , איתם התמודדתי חלק גדול מחיי , ועוד ועוד ספרי תקשור למינהם ... שנה טובה ומבורכת שנת אור ואהבה שלך קרן אור