גיל ההריון

ש ם א ח ר

New member
גיל ההריון

שלום, המחזור האחרון שלי היה ב- 8.3, אבל אחרי שהפסקתי לקחת גלולות המחזור לא היה כל כך סדיר, והמחזור האחרון היה 40 יום, לכן אני יודעת שאי אפשר לדעת בודאות מתי היה הביוץ. מה שכן, היו סימנים אחרים שיכולים לעזור בזיהוי: בתאריך 4 באפריל התחילו לי כאבים בשדיים שאני יודעת שזה יכול להיות סימן להריון, כמו כן אני עשיתי בדיקת הריון ביתית ב-17 באפריל והבדיקה יצאה חיובית, אבל עם פס חלש מאוד. בכל מקרה, התאריך האחרון ששכבנו בו באפריל (וזה כי בעלי טס לחו"ל לכן אני יודעת בודאות) היה 3 באפריל, מה שאומר שהיום, 8 במאי, אני צריכה להיות לפחות בשבוע 7. היום עשיתי בדיקת אולטראסאונד ראשונה, יצא שהכל תקין - יש שק, יש דופק, אבל גיל העובר נקבע 6 +4 שזה לפחות 3 ימים פחות ממה שזה יכול להיות, אבל ההפרש יכול להיות גם יותר גדול, במידה ונכנסתי להריון לפני 3 באפריל. איזה הפרש בין גיל ההריון המשוער לגיל שנקבע באולטראסאונד נחשב נורמלי? האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לעשות עוד בדיקה או לחכות לבדיקה הבאה שאמורה להיות בסביבות שבוע 12-13? אשמח לקבל את תשובתך.

גיל ההריון

שלום גיל ההריון באולטראסאונד בשבועות אלו מדוייק ב +/- 4 ימים לערך וגם בזה ישנם חריגים.

למעלה