גיל ההתבגרות הוא לגמרי ההפך

Rageo

New member
גיל ההתבגרות הוא לגמרי ההפך

דווקא לדעתי, גיל ההתבגרות בכלל לא קשה אם יודעים לנצל אותו נכון ולהנות מהחיים... עכשיו אולי אתם חושבים - אוף...כל הבעיות האלה... אבל זה מסוג הבעיות שאם לא היו אותם הייתם מתגעגעים אליהן :) ובעתיד לא יהיו לכם אותן. אז תהנו...תנצלו את הזמן :) אל תעשנו! בלי נרגילות גם... תעשו רק דברים טובים... תאהבו... ולא הכול כמו בסרטים. הנשיקה הראשונה לא חייבת להיות עם אהבת חייכם, זה יכול להיות גם עם איזה יזיזה (ידידה גם) שלכם שסתם רציתם לראות את העולם החדש! רק תהנו...יש זמן לאהבה... (עד גיל 17-16 לדעתי אפשר לחכות)

Rageo

New member
ושכחתי...

שאם כן מצאתם ``אהבה`` בגיל מוקדם, רוב הסיכויים שזה לא אהבה אמיתית אלא פשוט להיות מאוהב באהבה. אבל זה בסדר גמור ואתם צריכים להמשיך עם ה``אהבה`` הזאת... כי זה נסיון לחיים. אסור לפחוד :)

kiticat

New member
לRAGEO

זה נחמד שסיפרת לנו על כל זה, אבל אתה באמת צריך לספר את זה בפורום המקביל- על בנים ועל בנות. זה פורום לבעיות בגיל ההתבגרות. מילא- אם היית מפרסם את זה בתור תגובה למשהו.

Rageo

New member
דווקא ההפך

שם הם סתם מכירים אחד את השני...פה זה הבעיות עצמן

פו-הדוב

New member
Rageo תגובה לך

Rageo אני בהחלט מסכים איתך שבעיות גיל ההתבגרות הם קטנות לעומת החיים אבל כשאתה או לפחות אני בגיל ההתבגרות עובר אותן כעת הם נראות לי גדולות ושכל העולם נגדי לפעמים, אצלי זה נובע פשוט מהעובדה שאני לוקח הכל ברצינות יתר ולכן אני מאוד מנסה לאמץ את הגישה שלך. בכל מקרה הגישה שלך נכונה וכל אחד והאופי שלו יאמץ או ידחה אותה. בקשר לנשיקה אני חושב כמוך כי את הנשיקה הראשונה בכל מקרה נזכור לעד כרגע מיוחד, ובעיקר את הרגע כך שאפשר להתנשק גם עם ידידות בעיקר כשלטעמי אין דבר כזה אהבת חייך בגיל ההתבגרות הכל מאוד זמני בגיל הזה ככה שאהבה היא חלק מניסיון בגיל הזה ויותר התאהבות זמנית. ביי אסף

העצלנית

New member
אני התנשקתי פעם ראשונה

בלי אהבה. ואני מצטערת על זה איבדתי משהו מיוחד שאף פעם לא יחזור.

לא נכון... חמודה....

ברגע שתעשי את זה.. עם ה-מישהו שיהיה טוב אליך ותרגישי קרובה אליו והכל.... את תרגישי כאילו זאת הנשיקה הראשונה.. גם אם זה יהיה אחרי 1000 נשיקות... כשזה יגיע את תראי שזה באמת ככה... טוב שזה נשיקה ולא בתולין .. :).. לא.. אבל עכשיו באמת.... בעניין של נשיקה זה באמת ככה.... תחשבי על זה.. ביי לילה לבן

האופטימיות הורגת אותי.....

לא כול האנשים הבעיות היחידות שלהם זה שהזה מי``א לא מסתכל עליהם..... לא כולם מזליסטים

Rageo

New member
אני צריך להתנצל על זה?

אלו הבעיות שמדברים עליהן כאן. אני צריך להצטער על זה שאני לא ילד מוכה חס וחלילה ? או שיש לנו בעיות כספיות? מצטער באמת. אני מצטער אם לך יש בעיות אחרות אבל אני לא חושב שאתה צריך להאשים אותנו בזה

אני לא יודעת מה איתכם אבל

אני מאוד נהנהת מגיל ההתבגרות שלי......אחלה הכל הולך לי כמו שצריך אין לי בעיות עם ההורים אחים שלי בצבא לא מתערבבעים לי בחיים.....הכל מעולהההההההההה

למעלה