גיל "המטורף" :) http://62.219.135.6/gogo.wmv
Y yuval k New member 1/2/04 #3 עריכה יפה ../images/Emo13.gif בסוף יש איזו קפיצה... אבל חוץ מזה, יפה מאוד |אייקון של מפספס פואנטות סדרתי| הלוואי שהיה לי האומץ לעשות חצי ממה שאתם עושים שם
עריכה יפה ../images/Emo13.gif בסוף יש איזו קפיצה... אבל חוץ מזה, יפה מאוד |אייקון של מפספס פואנטות סדרתי| הלוואי שהיה לי האומץ לעשות חצי ממה שאתם עושים שם
X xyxyxy New member 1/2/04 #4 חזק.. אם אתה באיזור כפר סבא.. נקפוץ ביחד.. יש לי bmx ואולי אני גם בכושר..
ע ערקי מנומש New member 2/2/04 #9 לדעתי יום שישי הזה אני אהיה בכ"ס אני אדבר איתך לפני אחי, אנחנו הולכים לעשות שם אורבן.. לרכב קצת.. יש שם הרבה דברים מתאים?
לדעתי יום שישי הזה אני אהיה בכ"ס אני אדבר איתך לפני אחי, אנחנו הולכים לעשות שם אורבן.. לרכב קצת.. יש שם הרבה דברים מתאים?
ע ערקי מנומש New member 2/2/04 #12 אחלה- יש שם אחלה אורבן בימי שישי.. תן לי טלפון במסרים- אני אדבר איתך
D Deviation New member 2/2/04 #11 סוף סוף ראיתי את הסרט ../images/Emo13.gif אחלה סרט, עריכה מעולה! הקונטיינר ההוא עדיין נמצא שם (גני יהושע), הגיע הזמן שיזיזו אותם משם
סוף סוף ראיתי את הסרט ../images/Emo13.gif אחלה סרט, עריכה מעולה! הקונטיינר ההוא עדיין נמצא שם (גני יהושע), הגיע הזמן שיזיזו אותם משם
פ פלוטוֹ New member 2/2/04 #15 יפה ../images/Emo70.gif |אייקון של אלעד מדמיין מה היה קורה לו אם הוא היה עושה את זה| ==> |אייקון של אלעד מפחד|
יפה ../images/Emo70.gif |אייקון של אלעד מדמיין מה היה קורה לו אם הוא היה עושה את זה| ==> |אייקון של אלעד מפחד|