גיל המעבר בצעירה מאוד, שבוע טוב..

ריבקה34

New member
גיל המעבר בצעירה מאוד, שבוע טוב..

שבוע טוב, אני חדשה כאן ונראה לי מאוד מעניין, בייחוד שיש כאן רופא. אז ככה, אני בת 35 אם לשני ילדים מקסימים. 8 שנים אחרי כריתת רחם מלאה כולל שחלות וחצוצרות עכב מחלת האנדומטריוזיס. את הניתוח הראשון עברתי בגיל שנתיים וחצי בשל ציסטה בניגנית, שלשנים נאמר שזו הייתה אנדרואידציסט. הרבה מאוד טיפולי פוריות קשים, לידת שני ילדים כנגד כל הסיכויים, ברוך השם בריאים. סה"כ עברתי 10 ניתוחים גניקולוגיים מתישים וקשים. מאז הכריתה קיבלתי המון סוגים והמון מינונים של אסטרוגנים, אך הגוף שלי מסתגל מהר מאוד להורמון ואז לאחר כחמישה חודשים שוב חוזרות תופעות הלוואי הנוראיות. מאז הכריתה העלתי כ - 20 ק"ג למשקלי. התופעות הנוראיות כגון: שיעור יתר, עצבנות, ירידה בליבידו עד כמעט אפסי, שינוי מצבי רוח. אני פשוט מחפשת את הטיפול האולטימטיבי בשבילי. כיום אני משתמשת בטיפול המצ"ב: Estrofem 2 mg utrogestan 100 mg venla 75 יש לציין שכבר ניסיתי כמעט הכל, כגון: מדבקות מ - 25 מ"ג ועד 100 מ"ג, ג'ל, כל מיני כדורים שחלקם אף גרמו לאקנה קשה מאוד והגברת השיעור, היתה תקופה שאף קיבלתי אנדרוקסון 40 מ"ג, וגם אנדרוג'ל, ליוויאל, אנג'ליק, אוורל, וגיפאם עכשיו קיבלתי לנסות את progynova 2 mg השאלות שלי הן כך: 1. איך ניתן למנוע את הופעת גלי החום? 2. האם ניתן למנוע את שיעור היתר מבלי לפגוע בליבידו? 3. האם ניתן לעצור את ההשמנה ולרדת במשקל? 4. האם ניתן להחיות חזרה את הליבידו? 5. האם כדי לי לנסות את ההורמון החדש? אשמח לשמוע את חוות דעתך תודה ושבוע טוב ריב

אנדומטריוזיס

קשה לטפל באינטרנט ובעיקר לאחר שעברת כל כך הרבה טיפולים ויעוצים הטיפול היעיל ביותר לגלי חום הוא האסטרוגן שניתן בצורות שונות ואת רובם קיבלת באופן עקרוני הרי אישה ללא רחם צריכה לקבל רק אסטרוגן אך מאחר ומדובר נבאנדומטריוזיס חיבים בכל זאת להוסיף פרוגסטין ורצוי כזה שיש לו מעט פעילות אנדרוגנית ,לשיפור הליבידו,-כגון פרימולוט נור האסטרוגן יכול להנתן במדבקות או בכדורים כמו פרוגינובה אם יש תופעות של פעילות יתר אנדרוגנית כמו אקנה ושיעור-אל תשתמשי באנדרוקסון ואנדרוג'ל ההשמנה-כמו תמיד דיאטה עדיפה היא לא קשורה בהכרח בתרופות

ריבקה34

New member
ראשיץ תודה על התשובה, שנית..

פרוגינובה זה בדיוק מה שקיבלתי עכשיו מהרופא, האם היא תעשה לי אקנה ושיעור יתר? למשל כמו הליוויאל או האנג'ליק? לגבי ההשמנה, מעולם לא הייתי שמנה, תמיד סביב ה - 55 ק"ג, אך מאז תחילת הטיפולים העלתי למשקלי 25 ק"ג!!!! האם יש משהו שיכול לעזור לדכא את הרעב שנפתח מאז ההורמונים? תודה על תשובתך ריבי

השמנה

אם היה גם אני הייתי נוטל יש להקטין כמות הקלוריות כי עם הגיל קשה יותר לרזות ובביאפרה אין שמנים הפרוגינובה הוא אסטרוגן ולא הוא יעשה שיעור

למעלה