גיל המעבר

lucie1808

New member
גיל המעבר

אני בת 54 ומזה מספר חודשים יש לי שיבושים במחזור החודשי שלי. לעתים קצת גלי חום. אבל הדבר שמפריע לי ביותר הוא שינוי במצבי רוח: עצב לעתים קרובות,רצון לבקות בלי סיבה, חוסר חשק מיני ואי רוצון לכל דבר, רצון עז לשינה כל הזמן. בדיקות הדם ההומונליות שבצעתי בחודש מאי האחרון מראות עדיים רמה גבוהה של אסטרוגן.לחץ דם נמוך כרגיל. גם סחרחורות וכאבי ראש תחופים. אני נשואה למעלה מ-24 שנים, מאוד מאושרת ועד לאחרונה עשינו אהבה כמעט כל יום לפחות פעם אחת ביום. קשה לי עם כל המצבים האלה, צר לי על אישי שסובל גם. אני תושבת הצפון,אמא ל-3 חיילים, וכל הזה התווסף לי לרגעים הקשים שעברתי בחודשי יולי-אוגוסט. אני לא מזהה את עצמי. אנא עזרו לי. תודה.

גיל מעבר

אכן יתכן וזה קשור לגיל המעבר יש לבצע בדקות הורמונליות ולברר באם יש סיבות אחרות כמו שינוי בפעילות בלוטת התריס פני לבדיקה

lucie1808

New member
רמת הורמונים...

תקינה ואף מראה רמה גבוהה של אסטרוגן. אין סוכרת, מעט כולסטרול שאני מנסה להוריד, אך חוץ מזה הכל הגדר הנומרה.

lucie1808

New member
מבקשת הסברים

אני מבקשת שאמר לי מה משמעות הדבר וההשלכות לגבי חיי, כגון משך העיניין וכו'. אני מניחה שמדובר בטרום מנופאוזה. בעת בדיקה לפני כשנה, הרופא נשים שלי אמר לי שיש לי עוד הרבה ביציות ושמצב הפנימי שלי כשל בחורה בת 17! ושיש לי עוד זמן רב לפני הפסקת המווסת.אם כך, למה השיבושים האלה?

גיל מעבר

אם רמת ההורמונים תקינה אי אפשר לקבוע מה יהיה המהלך העתידי גם לפי האולטראסאונד אי אפשר לקבוע ולכן תוכלי לקרא בספר, כמו סיפרי "גיל המעבר" בהוצאת "פרולוג" ,מה צפוי לכל אישה קצב ומשך האירועים שונה מאישה לאישה

למעלה