גיל זה רק מספר?

shannyqua25

New member
גיל זה רק מספר?

מה תגידו על בחורה בת 23 וגבר בן 40 (שלא נראה כמו אבא שלה) שעשויים להיות זוג? נורמלי? לא הגיוני? מגעיל? מתקבל? תגובות יתקבלו בכיף

comet9

New member
לדעתי,

בחורה בת 23 שכל החיים שלה לפניה ובחור בן 40 שלהערכתי הוא כבר רגל אחד בפנים זה סתם עצלנות. מה הטענה של הבחורה אגב? היא לא מוצאת בחור בגילה שיאתגר אותה מנטלית? עושה אותה עצלנית בעיניי. דוד המלך יצא לחפש אתונות ומצא מלכות הבחור התחיל איתה ונראה חמוד? לא מובן לי הקטע. באמת שלא אבל קטונתי היא רוצה להשתמש בקלישאה ש"גיל הוא רק מספר"? שיבושם לה.

אהמ.... לא מלהיב במיוחד

פשוט תחשבי על הקטע פשוט תחשבי שאם זה יהיה מגניב מצידכם תגיעו לחופה........ עד כאן זה נשמע די חמוד רק שבגיל 53 כשאת עדיין במצב די סביר לפחות גופנית מתפקדת במאה אחוז החמוד הזה יהיה כבר בן שבעים ורק תחשבי על גילאים יותר מאוחרים קצת תכל`ס לא נשמע מלהיב במיוחד

דנדוש20

New member
לא רלוונטי מה נגיד

אבל קשר מהסוג הזה בעייתי. מדובר בך? אני פשוט מנסה לחשוב מה יכולות להיות הסיבות שהם ירצו אחד את השניה? האם הן טוהרות? ומה יכול להיות העתיד של קשר כזה?

White sunrise

New member
לכי על זה !!

איזה צרי אופקים אתם בחיי! אני מכירה זוג מאושר שכרגע הגבר בן 84 והאישה בת 55!! אז מה הם חיים ככה כבר 20 שנה ומאושרים ביחד נכון יש לזה את המינוסים שלו אבל גם את הצדדים החיוביים . ואם כבר תחלת לצאת אם מישהו בגיל הזה ואת נהנת ומרגישה שזהנכון אל תיתני לאף אחד לעצור אותך!! יום מקסים!

RReuTT

New member
מגעיל!

אני לא מצליחה לחשוב על זה אפילו כדבר נורמלי.

RieM

New member
בכיף !

למה לא ? אם כי נראה לי שהיא צריכה להיות מישהי שתהיה מספיק בוגרת בכדי לאתגר אותו מנטלית. מכיוון שמעבר למראה (שלא פחות חשוב), יש עוד דברים בחיים.

למעלה