גיל מה אתה אומר על הHANDERA

גיל מה אתה אומר על הHANDERA

אני מתלבט בין הHANDERA והVX (אני מקוה שזו לא נראת התלבטות מוזרה) מה הניסיון שלך עם הHANDERA. מה אתה אומר על טרהבייט היבואנים (הם מחשבים לגב אמין?) ובכלל האם כדאי לקנות את הHANDERA במחיר בנוכחי (2000 שח) בשברור שהוא לא ראלי והוא יצנח פלאים בעוד חודשיים שלושה כשHANDERA צבעוני יצא לשוק

qwertyx

New member
עדיין, אין טעם לשאול אדם ספציפי

פשוט שאל, מי שיודע יענה. לגבי התשובה: אני הייתי הולך בכלל על צבעוני.... אבל אם אתה מתעקש על ``ש/ל`` לך על handera שזהו הלא צבעוני הטוב ביותר בשוק כיום אם אם בא לך לחסוך קנה VX יד שניה ב כ 1000 ש``ח

אם אתה רוצה כלי מקצועי קח HANDERA א

אם אתה רוצה לחסוך - ה VX נמכר היום במחירים נמוכים ביותר - כך שעל פניו - זאת נראית מציאה. אם תקנה VX וזהו הפאלם הראשון שלך - אתה תהיה מרוצה לאורך תקופה מסוימת - אבל אם יום אחד תרצה להרחיב זיכרון - תהיה תקוע , אם תרצה להכניס וורד ואקסל - זה יהיה קשה. אם אתה בכיוון של חיסכון - אנו יכולים להציע לך TRG PRO - במחיר של 1100 ש``ח כאשר החיסרון שלו על ה VX שהוא גדול יותר - אבל היתרון שלו שאפשר להרחיב לו את הזיכרון עד 1024 מגהבייט , וכן יש לו חייגן אוטומטי - שאין ב VX. רק לידיעתך - כאשר יצא HANDERA צבעוני - לא צפוי שינוי במחיר ה HANDERA 330 , בדיוק באותה מידה שה-M505 הצבעוני לא עשה שום שינוי ל M500 ש/ל. אינני יודע לפי מה החלטת שהמחיר של ה HANDERA 330 אינו ריאלי - כאשר הוא טוב יותר מה 500 , ונותן הרבה הרבה יותר.

יש גם TRGPRO ב-950 ש``ח עם אחריות

לשנה - היה בשימוש כמה שבועות - אצל מנהלים שהזמינו HANDERA 330 . היתרון - ניתן להרחיב את הזכרון עד 1024 מגהבייט. טלפן לטרהבייט - 03-5755763 .

למעלה