גיל מעבר בגיל 40

sh3007

New member
גיל מעבר בגיל 40

שלום רב לרופא, אני בת 41 ילדתי בגיל 36 והשתמשתי עד עתה בהתקן מירנה. כעת כשרציתי להחליפו התברר לי לתדהמתי כי אני בגיל המעבר. אציין כי התלוננתי אצל הרופאה זה מכבר על יובש בנרתיק ועל גלי חום. שאלותיי הן: האם גיל מעבר כה מוקדם מעיד על תוחלת חיים? כיצד עליי להערך כעת? האם אזדקן מהר יותר?האם יש דרך להילחם בזה? האם זוהי תופעת לוואי של המירנה? עוד אומר שאימי ילדה בגיל 41. כמו כן עליי לבקש שתענה לי בבקשה מאחר שאני חשה תחושה מאוד קשה של בילבול ועצב ולכן אני ממש מבקשת עזרה בהבנת המצב. בברכה.

גיל מעבר מוקדם

באם אכן אובחן גיל מעבר מוקדם-בעזרת בדיקות הורמונליום ,יהיה חשוב לבצע ברור באשר לסיבות עפ"ר לא תמצא הסיבה אך לעיתים ניתן למצא נוגדנים כנגד ריקמת השחלה אל לך להכנס לדכדוך כי זה לא מקצר לך את החייםואם צריך ניתן לתת זמנית תחליף הורמוני המירנה היא לא הגורם

sh3007

New member
גיל מעבר מוקדם

קודם כל תודה רבה על ההתיחסות והתשובה המהירה. לשם מה יש לערוך בירור בקשר לסיבת אובדן המחזור? האם זוהי חובה? לשם מה לקבל הורמונים האם כדאי להסדר בלי זה או שזוהי חובה? האם יש להערך לתקופה זו או פשוט להמשיך כרגיל? הרבה שאלות היכן אפשר למצוא חומר עזר ? תודה מראש ואני חושבת שהתשובות עשויות לעניין עוד נשים. ושוב תודה על היחס.

גיל מעבר

תוכלי לקרא בסיפרי -גיל העבר מחבר ד"ר אקשטיין בהוצאת פרולוג אין חובה לטפל, אך אם הסבל בולט ניתן לקבל טיפול תוך התחשבות בתועלת מול הסיכון רצוי לברר הגורם היכול להיות הופעת נוגדנים כנגד הרקמות הגוף

למעלה