גיל צ`פניק - אם אתם רוצים לקדם

קובי10

New member
גיל צ`פניק - אם אתם רוצים לקדם

ולקפוץ על הרבה מחשולים של התחלה . אנה בקשו מעל גבי פורום זה מגיל להצתרף ולעזור לפורום . יש לו הרבה ``חברה`` שילכו אחריו ... גם אני בינייהם .

מסכים לקריאה - -אין בארץ בר סמכא

גיל צ`פניק, הוא היחיד שיכול להרים הפורום שיהיה מספר אחד בארץ. אני מכיר את גיל 3 שנים וללא ספק הוא המומחה מתחום הפאלם בישראל.

אני מכבד מאוד את גיל צ`פניק

נכנס כל יום ל-TheNet וקורא את ידיעותיו בנושא מכשירי כף היד, השארתי לו מספר הודעות והזמנתי אותו רשמית, לא פעם לפורום שלנו, אשמח לנהל את הפורום ביחד איתו ולהפנות לעיסוק השני שלי בתפוז, בניית ערוץ הפאלם

shukyn

New member
דורון אני שמח לראות אותך......

כאן ואני מקווה שגם מיכאל גרינברג יעבור ואכן יהיה לנו פורום רציני אבל עם הומור.

hunt

New member
אם כל הכבוד לגיל לפועלו ולכישוריו

אך מי ``שעושה`` את הפורום למצליח זה ``אנחנו`` המשתמשים שיודעים גם לעזור בזמן ``צרה`` לכל אחד שניתקל בצורך. ראו והכנסו לפורום ב-PDA , אחד הפורומים המצליחים ביותר בנושא פאלם , ושם כולם עוזרים לכולם ולא יורדים לרמה הנמוכה של שפה זולה , הכל בצורה חברית עוזרת ותומכת. אני וותיק מאד בתחום המחשבים , עוד מתקופת ה-BBS בישראל , כך שפורומים אינם זרים לי בכל תחומי המיחשוב , גם בארץ ובעיקר באתרים מקצועיים בחו``ל. לכו כולם ותלמדו גם משהו מה``גויים`` , שפה נקיה ומקצועית ועזרה לכל דורש. ולך אדם , אני מבין ש``קשה`` לך ל``חיות`` לפעמים כאשר משתמשים מנצלים את ה``במה`` הזאת ומביאים לידיעת כולם את אתרי ה-CRACK והחינמיות , זה מקובל בכל עולם המחשבים , כך שאין צורך להתמם ... בברכה להמשך ``פורה`` של פורום זה.

אתרים שכאלה מעודדים גניבה

ככל שגונבים יותר תוכנות לפאלם- יורדת המוטיבציה לפתח תוכנות (מה הרווח פה). אנשים כמוכם אינם רצויים בקרבנו.

shayby

New member
גיל הינו מהבולטים

גיל הינו אחד מעמודים המרכזיים של נושא ה PDA בישראל בעל קשרים וניסיון ולכן WALLA ו IOL עשו בטיפשות רבה שוייתרו עליו גיל מקומך הפורום ולא משנה איזה רק תדאג לעדכן בכדי שניהיה שם שי בן יעקב AX EIM

hanani

New member
רק לצרף את דעתי

כמבקר בפורום IOL לפאלם, וגאדג`טלוג ידוע, אני מצטרף לקריאה לצרף את גיל לפורום הזה ! חנני

למעלה