גיל שנה

נ ע ה1

New member
המשך

נראה לי שיש לנו את כל הצעצועים האפשריים: יש התאמת צורות (אבל היא עוד לא מכניסה לפי הצורות, רק הכל דרך המכסה), יש מגדל טבעות השחלה (היא מצליחה להשחיל מידי פעם), מגדל כוסות - רק הורסת, קוביות יש אצל סבא וסבתא (והיא עדיין לא שמה קוביה על קוביה) יש לה פעלולון אבל נראה לי שמה שמעניין שם זו המראה ולא כ"כ "חוגת הטלפון" (או משהו דומה שיש שם. נראה לי שהצעצועים לא כ"כ מעניינים אותה. בזמן האחרון היא רק זורקת אותם החוצה. ומה שכן - היא אוהבת לדפדף בספרים ו"לדבר". אבל זה בערך כל מה שהיא עושה בזמן האחרון מבחינת צעצועים. לכן אני מחפשת רעיונות חדשים
מה עם בית המפתחות של צי'ו - זה מוקדם מידי? וצעצועי גרירה ? היא עוד הולכת רק מסביב לרהיטים...

נ ע ה1

New member
גיל שנה

בשעה טובה ומוצלחת הגענו לגיל שנה. הבחורה אוהבת להכניס ולהוציא דברים מקופסא, לזרוק כל מה שיש לה בלול או במיטה החוצה, וגם נתתי לה קצת לשבת על הבימבה ו"להסיע" את עצמה (בלי המסגרת הצהובה, של צ'יקו) איזה מיומנויות חדשות היא אמורה לרכוש בזמן הקרוב ואילו צעצועים מומלצים? היא אוד נהנית להוציא לי דברים מהתיק. כדאי בכלל להשקיע בצעצועים בגיל הזה, או שעדיף בדברים מהבית? היא לא שמה עדיין קוביה על קוביה. פאזלים הם כבר לגיל שלה?

למעלה