גיל שרון רוצה לחיות
חברים יקרים, במקרה באחד הפורומים פה בתפוז יצא לי לראות הודעה של גיל- הזקוק לעזרה דחופה- הוא חולה בסרטן ריאות ונקלע למצוקה כלכלית קשה. גיל עבד כל השנים במכירת פלייבקים והתפרנס מהמוזיקה שלו, והפיץ פלייבקים בחינם לאנשים שהיו צריכים לאירועים,מסיבות וכו`. עכשיו גיל חולה ובקריסה כלכלית איומה- אני החלטתי לקנות ממנו דיסק ולהפיץ הלאה לכל החברים שלי ( שזה אתם
) ואולי תוכלו גם לעזור ולרכוש ממנו דיסק שיעזור לו לקנות תרופות, ולהתקיים בתקופה הקשה שלו- אני בד"כ לא מפיצה מכתבי שרשרת ברשת- אבל זה באמת באופן חד פעמי, דיברתי עם הבחור ואימתתי את המקרה- וזה באמת נכון והוא במצוקה איומה
אם אתם לא מעונינים לקנות את הדיסק אנא העבירו את המסר לרשימה שלכם אולי הם יהיו מעונינים לעזור ולקנות. הפורום הזה כל כך מדהים וכל כך תומך- אם תוכלו בבקשה לעזור למישהו- זה יכול להיות יציל אותו. החלטתי לפרסם את ההודעה פה ובעוד פורום שאני משתתפת- רק כי אני יודעת איזה אנשים מדהימים יש כאן. http://gilsharon.coo.co.il/ האתר של גיל הוא: תודה רבה זאת לשון ההודעה שראיתי בפורום: שמי גיל בן 30 + כותב זמר ומלחין ואספן פלייבקים כרוני לצערי חליתי לפני כשנה בסרטן ממאיר בריאות ואחד האופציות לממן את טיפולי זה דרך מכירת פלייבקים או מכירת הדיסק שלי הדיסק שלי הוקלט באולפן הקלטות לפני שחליתי ומכירו למרות שהוא בלי עטיפה ועיצוב נועדה רק למטרה לאסוף כסף לממן את טיפולי וכל הדברים הקשורים להוצאות כספיות סביב המחלה עקב המחלה קרסתי כלכלית לחלוטין לרמה קשה ביותר. אני מנהל פורום מוזיקה ואני אתן את כל פרטיי לכל הרוצה לתרום או לקנות את הדיסק מי שזקוק לפלייבקים אתן לו גם תמורה עזרה כנ"ל אני מוכן להכין שיר במתנה לכל התורם זה בין האופציות הבודדות לגייס כסף אז הכל ניתן לשיקולכם האישי. איסיקיו 199197824 טלפון 0526271294 כל מי שרוצה לעזור בלי קשר הפקדה לבנק הפועלים סניף 673 מספר חשבון 212661 תודה גיל שרון
חברים יקרים, במקרה באחד הפורומים פה בתפוז יצא לי לראות הודעה של גיל- הזקוק לעזרה דחופה- הוא חולה בסרטן ריאות ונקלע למצוקה כלכלית קשה. גיל עבד כל השנים במכירת פלייבקים והתפרנס מהמוזיקה שלו, והפיץ פלייבקים בחינם לאנשים שהיו צריכים לאירועים,מסיבות וכו`. עכשיו גיל חולה ובקריסה כלכלית איומה- אני החלטתי לקנות ממנו דיסק ולהפיץ הלאה לכל החברים שלי ( שזה אתם