ג'ים זה בשבילך. הונגרים שולטים.

Gefi Giraf

New member
ג'ים זה בשבילך. הונגרים שולטים.

כמו פולנים, רק הונגרים... בבניין שבשכונה שלנו יש הרבה הונגריייים ואני משחק עם הבת של אחד ההורים היא אומרת תעזוב אל תציץ היא אומרת תקשיייייב כי אתה מעדות המזרח ואותי לא תשכיב (נו מזרחונים לא מזיינים באף שיר) טם טם טם טם -חאפלה- בשבת מאחורה אותך על אופניים ארכיב את חובשת קסדה ואני לא כי זה לא מג-ניב. היא אומרת אתם לא רוכבים טוב כמו הונגרייים התאפקתי מאוד לא לתת לה אגרוף... קבל עכשיו ת'גרוב אני הוא זה שמגלגל לך את הבשר בקרעפלך תחזיר את הצימעס עם הלצ'ו ליד הגולאש בלי שום עזרה כן אני האיש הרע של הכרוב כבוש, אז מיידלע תאכל את הקפוסטא שטסטה שלך עד הסוף המר, אל תדאג עוד ביס קטן וזה נגמר מבודפשט עד למישקולץ לא תמצא עוד שומדבר כל כך מגניב ומקורי אתה לא הונגרייייייי!!!!!!!!!

קובצ'י אתה שולט, הונגרים אימפריה

אבל יש לי שינוי קטן, דווקא בשבילך: בבניין שבשכונה שלנו יש הרבה הונגריייים ואני משחק עם הבת של אחד ההורים היא אומרת תעזוב אל תציץ היא אומרת תקשיייייב כי אתה מעדות המזרח ואותי לא תשכיב (נו מזרחונים לא מזיינים באף שיר) טם טם טם טם -חאפלה- בשבת מאחורה אותך באוטו אסיע! את תהי חגורה ויאללה נסתובבה היא אומרת אתם לא נוהגים טוב כמו הונגרים התאפקתי מאוד לא לתת לה אגרוף... קבל עכשיו ת'גרוב אני הוא זה שמגלגל לך את הבשר בקרעפלך תחזיר את הצימעס עם הלצ'ו ליד הגולאש בלי שום עזרה כן אני האיש הרע של הכרוב כבוש, אז מיידלע תאכל את הקפוסטא שטסטה שלך עד הסוף המר, אל תדאג עוד ביס קטן וזה נגמר מבודפשט עד למישקולץ לא תמצא עוד שומדבר כל כך מגניב ומקורי אתה לא הונגרייייייי!!!!!!!!! אבל קובצ'י, אל תעלב, הכל באהבה בצחוקים, אתה יודע שאני אוהב אותך ולסוע איתך (באמת, חוויה מגניבה, להסתחרר ככה עוד לא יצא לי
.

Gefi Giraf

New member
תיקון כדי שיהיה חרוז

בשבת מאחורה את ג'ים מאחורה אקח איזה גנבה הוא יהיה חגור ויאללה נסתובבה

אם כבר אז

אם כבר 'בשבת מאחורה את כולם מסיע ומתפננה ואנחנו תיכף כמעט עושים תאו-נההההההההההההה'

Gefi Giraf

New member
והמשך....

יעלי צורחת מאושר גדוללללללללל וג'ים בקושי לנשום עוד יכולללללל

או..

יעלי צורחת וחוזה שלא נגיע הבייתהההה אך מבואס מזה שלא חש כלום ישב הסבתהה

ועם בהונגרים עסקינן...אז

ביום רביעי הזה! ברדיו 106 אפ.אמ בתכנית פנימית ד` יתארח מתופפנו האהוב מיקי אנגל (אנרגיה חולנית ) ויגיש שעתיים נבחרות של מוזיקה הונגרית אלטרנטיבית. חצות רביעי הזה! מוזיקה מובחרת מאחת המדינות המוזרות באירופה

Gefi Giraf

New member
הונגרים זה הרבה יותר ממוזיקה...

זה להיות מסוגלים לאכול יותר חריף ממרוקאים זה לנהוג וכמעט למות בכביש החוף, או שזה רק אני? זה העם עם העיניים הכי יפות. וזה בדוק! אם תראו מישהו עם עיניים יפות, תדעו שהוא הונגרי!

למעלה