ג'ים מורה

• פותח הנושא ih10
  • פורסם בתאריך

ih10

New member
ג'ים מורה ../images/Emo58.gif

לפני שנתיים הניינרס חיפשו מחליף למריוצי אחרי עונה של 10-6 הם החליטו להחליף אותו משום מה. הם ריאיינו כמה מאמנים פוטנציאלים בינהם את מאמן ההגנה ג'ים מורה. אני מאוד רציתי שיתנו לו להתקדם לתפקיד המאמן הראשי, מה שהוא עשה שם עם ההגנה היה מדהים, לא היו לא שחקנים מי יודע מה אבל הם עדיין שיחקו מצוין. בסוף הניינרס בחרו באריקסון ומורה עזב לפני שנה לאטלנטה. אז נכון שיש לו את ויק בתור QB וזה עושה את החיים יותר קלים אבל עדיין הקבוצה הזאת נראתה היום כמועמדת רצינית ללכת עד הסוף וזה הרבה בזכות המאמן. חבל לי שהוא לא קיבל את התפקיד בניינרס אבל כיף לראות מאמן שאני אוהב מצליח

Yo-man

New member
ג'ים מורה 2 ../images/Emo58.gif

דוקא המשחק של הלילה הראה לנו שמייקל ויק, עם כל יכולותיו, הוא לא הסיבה היחידה שאטלנטה מוצלחים השנה. ההגנה שהם הביאו הייתה מהטובות שנראו בפליי אוף מאז שטמפה ביי זכתה בסופרבול. מייק מארץ, שידוע (בדר"כ) במהלכים המורכבים שלו, לא הצליח לעשות כלום נגד אטלנטה. אם מיניסוטה ינצחו הערב את פילדלפיה, צפוי לנו עוד משחק של שבירת שיאים על הקרקע. פילדלפיה, לעומת זאת, יכולה להתמודד טוב יותר עם ההגנה של אטלנטה (QB יותר משוחרר ובעל יכולת תנועה, יותר כלים בהתקפה) וההגנה של פילי יותר חזקה (עד כמה שזה יכול לעזור נגד סופרמן). הולך להיות חם בשבוע הבא.

ih10

New member
זה מה שאמרתי

הקבוצה כולה כקבוצה נראתה פשוט מצוין וזה הרבה בזכות המאמן, וזה שההגנה שלהם טובה הגיוני כי אחרי הכל הוא בא מכיוון ההגנה. כמות המהלכים הגדולים היתה מדהימה ובאמת פילי-אטלנטה יכול להית משחק גדול. עכשיו נראה מה יהיה היום, גם מעניין איך פילי תיראה בלי TO וגם המשחק הגדול בין הQB הכי טוב בליגה והאלופה הנוכחית

למעלה