ג'ים קארי

raall

New member
ג'ים קארי

השאיר טיפ של 100$ על 30$ מה תגידו על זה?

gesus

New member
אז מה?../images/Emo54.gif

תאמין לי שגם אם אני הייתי מרוויח 20 מיליון דולר לסרט הייתי משאיר טיפ כזה. מצד שני,אני שמעתי שבריטני ספירס לפני קצת יותר משנתיים לא השאירה הטיפ למלצר או שנתנה טיפ ממש עלוב למלצר שהלך למסעדה אחרת בשביל להביא לה איזה קפה ספציפי שהיא רצתה.

get well

New member
סלבריטאים וטיפים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שירשור מעניין בואו נפתח אותו.. יצא לכם לשרת סלבריטאים
כמה טיפ הם השאירו ואיך התנהגו... לי יש מלא סיפורים... תתחילו אתם

טוב לי זה לא ממש סלבריטאי

אבל זה אדם שבא בין פעמיים ל-3 בשבוע אוכל בידיוק אותו דבר כל הזמן מה שמסתכם ב-200 ש"ח (לאדם אחד) ומשאיר טיפ בגובה של 50 שקלים. לכל אדם. לי 50 (המלצרית) לטבח 50 ולאחראית משמרת 50 מה תגידו על זה?????

get well

New member
לי יצא לשרת מלא סלבריטאים..

בינהם : מיקי חיימוביץ' קובי פרץ אריה מוסקונה לא זוכרת מי עוד אבל אף אחד מהם לא היה נדיב מידי וכולם השאירו טיפ ממוצע של 15% בערך..

Lcr

New member
גם לי יש:

אני עובדת בקייטרינג, לא במסעדה...אבל בכל זאת. באחת החתונות באו מלא מלא מפורסמים שביניהם דובי גל, פלטפוס ועוד כמה. לא יצא לי להביא להם משהו אבל הם הופיעו שם (זאת הייתה החתונה של המפיקה שלהם או משהו כזה) וירדן בר כוכבא שרה והבאתי שתייה למישהו מפורסם שאני אל זוכרת מי בדיוק זה היה אבל... גם בחתונה אחרת היה בחתונה עמוס שוב מערוץ הילדים (שלא ממש מעניין אותי ולא ממש ראיתי) אבל בכל מקרה זה ממש מגניב...בעיקר בבחתונה הראשונה שירדן בר כוכבא שרה והיה מופע בידור....היה מגניב! -ליאור-

Lcr

New member
גם לי יש:

אני עובדת בקייטרינג, לא במסעדה...אבל בכל זאת. באחת החתונות באו מלא מלא מפורסמים שביניהם דובי גל, פלטפוס ועוד כמה. לא יצא לי להביא להם משהו אבל הם הופיעו שם (זאת הייתה החתונה של המפיקה שלהם או משהו כזה) וירדן בר כוכבא שרה והבאתי שתייה למישהו מפורסם שאני אל זוכרת מי בדיוק זה היה אבל... גם בחתונה אחרת היה בחתונה עמוס שוב מערוץ הילדים (שלא ממש מעניין אותי ולא ממש ראיתי) אבל בכל מקרה זה ממש מגניב...בעיקר בבחתונה הראשונה שירדן בר כוכבא שרה והיה מופע בידור....היה מגניב! -ליאור-

shay2001

New member
במייז כל שבוע באו כוכבים אשדודים

שונים ומשונים החל מהפועל אשדוד שהפכו אותו למקום הקבוע שלהם רביבו, המצחיק הזה... נו הבדרן (נראה לי ישראל קטורזה)... וכו'...

itsikmic18

New member
יצא גם יצא!

אני אישית שירתתי את מירי בוהדנה, את עודד מנשה, את השחקן ההומו ההוא מסיטי טאוור. חוץ מזה, באולם שאני עובד היו כל המפורסמים שרק תחשבו עליהם! היו שחקני כדורגל, טלויזיה וסרטים, היו פול פוליטיקאים, ומנסיוני הלא מאוד דל נותני הטיפים הכי טובים הם המפורסמים המעט יותר מפוקפקים - ובלשון אחרת - המאפיונרים, שגם כאלה בכלל לא חסר לנו באולם! היו אצלנו האלפרונים פעם אחת על השולחן שלי, יצאתי רק מהם עם 700! היו לי גם כל מיני בעלי קזינו והם גם הפציצו, קיצר, לפחות זה טוב באנשים האלה:)

Azemer50

New member
יצא לי רק שלוש פעמים

לשרת מפורסם אני עובד באולם חתנות פעם אחת שירתתי את אייל גולן והלהקה שלו והם השאירו טיפ של 700 שקל ופעם אחת שירתתי את שולחן ראש עיירית חיפה לשעבר גיורא פישלר והם השאירו 150 שקל ופעם אחת את שמי תבורי וננסי ברנדס הם השאירו 240 שקל

Slow Sprinter

New member
פעם בבר-מצווה

ישב בשולחן שלי בן אדם מבוגר יחסית שהשאיר 100 ש"ח טיפ ונסע להופיע איפשהו... הוא שחקן או זמר, כנראה בתיאטרון, כי אני לא מכיר אותו (אני בכלל לא מכיר כמעט סלבריאטים), אבל בכל אופן הייתי מאושר, כי אצלינו לקבל טיפ זה בערך כמו לראות ליקוי חמה..

למעלה