גימבורי

גימבורי

שלום, אני חדשה פה ואני אשמח אם תענו לי על שלה, אני אמא לשירה בת 9 חודשים, שירה נולדה בשבוע 30 במשקל 1.5 קילו, היא עדיין לא מתיישבת, או זוחלת, היא מתהפכת רק מהגב לבטן, האם יש סיבה לדאגה? האם כדאי לי להתחיל איתה גימבורי?

קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולגבי הג´ימבורי , היתה פה לפני כמה ימים הודעה של ר-חלי בנושא תדפדפי דף אחורה ותראי.

תודה

תודה, שמחה להיות פה קראתי את ההודעה של רחלי, אם הבנתי נכון היא ממליצה להתחיל בגיל שנה?

שמחים להכיר כזו יפיפיה ../images/Emo39.gif

ולגבי הג´ימבורי...... אנחנו התחלנו בגיל 10 חודשים (לפני שבועיים), אבל איה קצת יותר מפותחת מוטורית. יש שם גם תינוקות יותר קטנים שעוד לא זוחלים, ונראה לי שכל אחד נהנה לפי מה שמתאים לו. אנחנו נהנים מאד. לפי מה שהבנתי לגבי פגים, מחשבים את הגיל המתוקן, ובדרך כלל נמצאים במעקב התפתחותי כלשהו - אולי כדאי להתייעץ אתם.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

עידן נולד בזמן ובכל זאת התיישב רק ב-8 וחצי חודשים. אז נראה לי שהטווח סביר (ובגיל 10 חודשים כבר התחיל ללכת..). אבל אם את דואגת, אפילו רק בשביל השקט הנפשי תתיעצי עם רופא ילדים והוא ינחה אותך אם צריך ללכת לבדיקת התפתחות. וקצת אדמיניסטרציה- את מוזמנת להתפקד עם תאריך הלידה של שירה ע"י שרשור הודעה לכאן. את רשימת ימי ההולדת תמצאי ב"מאמרים" בראש העמוד. ואני בטוחה שמהר מאוד תמצאי את התמונה של שירה באתר שלנו (באדיבות טלי של גלי). תמצאי קישור לאתר ב"קישורים" שבראש העמוד (בשורה הכחולה בראש העמוד מצד שמאל). ואת יכולה להשתמש המערכת המסרים של תפוז כתחליף למייל.

יום הולדת

שירה נולדה ב 25/02/01 רופא הילדים של שירה אמר שאני אעזוב את הילדה והכל בסדר אצלה, אבל אתן יודעות איך זה האמת שאתמול שירה התקדמה בערך מטר על הטוסיק, אני יודעת שיש שיטת זחילה כזאת אבל אומרים שזה לא בריא לא לזחול רגיל כי זחילה רגילה מחזקת את הכתפיים

רותי&ע

New member
וזוהי רק ההתחלה..

הם מתחילים לזחול בכל מיני וריאציות משונות. בואי נדבר עוד חודש
ואם רופא הילדים לא מודאג אז כנראה שגם את לא צריכה להיות..

ר-חלי

New member
ג´ימבורי

אמא של שירה אני לא ממש ממליצה לבת שלי זה היה נהדר אבל להמליץ זו אחריות שלא הייתי רוצה לקחת על עצמי מיקה הגיעה בשלב יותר בוגר של יושבת וזוחלת לחוג ג´ימבורי של אחותה הגדולה בהתחלה היא היתה בפניקה ורק אחרי מספר פגישות היא התחילה להשתתף ושמתי אותה על המזרון הגדול כולם קפצו מסביב והיא מאוד נהנתה. גם היום היא מצטרפת לחוג של הגדולים מטפסת, קופצת ומשתוללת כמו ילדים הגדולים ממנה שנה אבל כבר מזמן אני אומרת שיש לה מעט תכונות קוף בג´ונגל הרגשתי שזה טורם לה המון אם עדיין יש לך קשר אם הפיזיותרפיה אז תשאלי אותם ליתר ביטחון.

ברוכה המצטרפת

גם הודיה נולדה פג אמנם בשבוע 34 אך עקב מצוקה עוברית.. והיה לנו סיפור של הבשלת ריאות (ולכן היא היתה בטיפול נמרץ בפגיה..) ב"ה היא בת שנתיים וחצי+ והיא ב"ה בסדר (אמנם אנחנו במעקב של התפחות הילד על רקע נושאים שונים, כמו בעיות קלות של קשב..)

למעלה