גימטריה

יעלי2

New member
גימטריה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

חברתי מתחתנת ביום רביעי 13 בחודש. המספר 13 חשוב לה ומאוד חיובי בחייהם. הגויים לא מכירים במספר זה, אבל ביהדות הוא מסמל כל מיני דברים טובים. כדי לכתוב לה בברכה שצמודה לשיק משהו קצת מקורי, אני מחפשת מילים טובות שנגזרות מהמספר הנ"ל. אני יודעת שאהבה = 13 (א=1, ה=5, ב=2, ה=5 ביחד 13). אולי אתן מכירות מילים נוספות או אתר שבו אפשר למצוא? אני כופרת גמורה ואין לי חברים דתיים לשאול אותם ובכל זאת... חיפשתי אתרים בנושא ובאחד גם היתה תוכנה אבל לא הצלחתי להוריד אותה. אשמח לעזרתכן!

che55

New member
אולי בפורום נומרולוגיה יוכלו

לייעץ לך.... יש שם גם קישורים למאמרים בנושא שמות ומספרים וחשיבותם.

Hadar p

New member
ויש עוד כמה אתרים שמצאתי בגוגל

http://www.hofesh.org.il/religion_merchants/gimatria/b_michael.html

יעלי2

New member
../images/Emo41.gifקוראים לי סם וסיכום סופ"ש שלי

תודה על ההפניה. אני קצת מזועזעת מכך שרפואה אלטרנטיבית ורבנות/סיינטולוגיה וכשפים נמצאים תחת אותה קורת גג. אבל תשובות לא מצאתי שם. סיכום סוף השבוע שלי ביום חמישי התקיימה מסיבת הרווקות של חברתי. התאספנו 10 בנות וכל אחת הביאה מכל טוב (נרשמו פשטידות, ממולאים, סלטים, פטריות בחמאה ולקינוח טראפלס נפלאים וקרמשניט שלי). הערב זרם והיה פשוט נחמד. הכלה לעתיד קיבלה המון מתנות, חלקן מאיתנו וחלקן ממני (פיצ´פקס קטנים עטופים ומונחים בסלסלת קש). יום שישי טס לנו וממש בלילה לקחנו את הסרט קוראים לי סםבהמלצת השטרודלית. נהננו ממנו מאוד והוא עשוי בצורה רגישה ועם המון מחשבה איך לא לגלוש לשטחיות ופלקטיות ולהציג את הנושא בצורה ריאלית. למי שלא ראה מדובר על שון פן (במשחק מעולה) שמגלם אבא עם פיגור שכלי קל שמגדל את ילדתו עד שהרשויות מתערבות. בשבת חגגנו יום הולדת 50 ב"קלודין" ביהוד - היה טעים וישבנו בחדר פרטי-חוויה. בערב יצאנו לחברים וכשחזרנו התפננו למה שלא הספקנו כל הסופ"ש (סידורים, ארגונים ושאר ירקות). היה עמוס וכיף.

אתי@

New member
בקשר לסרט ../images/Emo13.gif שמחה שנהניתם

רציתי לציין שלרונן הסרט היה כ"כ עצוב שהוא לא עמד בפניו והלך לישון. אז קשה לומר שרונן נהנה ממנו, ליתר דיוק הוא סבל ממנו
אני הייתי חייבת להמשיך, פשוט לא יכולתי להסיר את עיני מהמסך (מזוכיסטית שכמותי), ונהניתי למרות הסוף האמריקאי הצפוי (סוף טוב). בכל אופן, לדעתי הסרט מומלץ לבעלי לב חזק ולבעלי מפעל לטישו

אתי@

New member
אופס ../images/Emo58.gif בהודעה הקודמת יש

ספוילר
בטעות, סליחה, מצטערת

יעלי2

New member
עמית מאוד נהנה ו

וגם ציין את זה אתמול שוב. כנראה הסרט גרם למחשבה וזה תמיד טוב. חוץ מזה עכשיו אני מבינה למה מדונה אובססיבית לנסות לעשות סרטים (היא היצתה נשואה לשחקן אדיר והיא אפילו לא ידעה, ועכשיו היא מנסה להדביק גם את התחום הזה במסגרת התחרויות וה"כבר עשיתי הכל בחיים"). הסרט הבא במסגרת ההשלמות: גבר מת מהלך עם שון פן וסוזן סרנדון שלא ראיתי.

אתי@

New member
גם אני לא ידעתי שהוא שחקן נפלא כ"כ

עד הסרט הזה. דרך אגב - הוא מה-זה הזדקן........

che55

New member
שחקן מעולה - עוד מהתקופה

שהוא היה נשוי למדונה. היה סרט שהוא שיחק בו ומדונה שרה את פס הקול - לא זוכרת את שם הסרט - והוא היה שם גדול מהחיים.

gmgy

New member
אוי אני מתגעגעת לבאבא בובה

שזה בגימטריה באבא=6 בובה=15 =21

למעלה