ג'ין אן קרנץ

ג'ין אן קרנץ

כרגע סיימתי לקרוא 12 ספרים שלה מישהו יכול להמליץ לי על ספרים נוספים בסגנון שלה?למי שלא יודע/ת זה סגנון חצי היסטורי

חצי היסטורי?

חשבתי שזה לא מבוסס על היסטוריה בכלל.חשבתי שזה עכשווי. זאת אומרת אני יודעת שיש לה עוד שם שבו היא משתמשת ותחתיו היא כותבת ספרים היסטוריים תקני אותי אם אני טועה

לפי מה שקראתי

הסיפורים שלה מערבים עבר הווה ועתיד ובחלקם היא מדברת על אירועים שקרו בעבר ועל השפעתם על אירועים בעתיד הרחוק יותר עשרים או שלושים שנה יותר מאוחר וגם האיזורים חלקם מוכרים כאיזורים עם פעילות מכושפת /קדומה שמתגלה בסוף הספר כרלוונטית לסיפור

שמות נוספים לסופרת

ג'יין אן קרנץ כותבת גם בתור אמנדה קוויק. הסיפורים בתור ג'יין אן קרנץ הם יותר עדכניים (ולפעמים כוללים נטיות רוחניות/קסמים) והם מתרחשים בארה"ב בד"כ. הסיפורים בתור אמנדה קוויק הם הסטוריים ומתרחשים לרוב באנגליה. יש לה עוד מספר שמות ספרותיים אבל רק בשניים הללו היא משתמשת בשנים האחרונות. מי שרוצה מידע על הספרים שלה, הנה קישור לאתר הרשמי שלה. קרן.

פרפרים את בטוחה בשם?

כי אמנדה קוויק היא סופרת שקראתי לא מעט אבל אהבתי הרבה פחות

אני בטוחה

נכון שהסגנון שונה לגמרי, אבל זו אותה סופרת. כנסי לאתר שצירפתי לתגובה הקודמת שלי ותמצאי את כל השמות האחרים שבה ג'יין אן קרנץ כותבת.

SABI123

New member
גיין אן רקאנץ

יצאו לה ספרים חדשים אחיזת עניים ואור באפלה.

וואו יש לה 3 שמות..

שיהיה לה לבריאות מישהו יודע אם הספר שלה : late for the wedding יצא בעברית?ואם כן מה השם שלו? ו..מישהו קרא את הספר שלה אור באפלה?

למעלה