ג'ין דוברה Everyone!!

Berliner star

New member
ג'ין דוברה Everyone!!

אתמול הגעתי הביתה בארבע וחצי לפנות בוקר וקמתי היום בחמש אחר הצהריים (בחיים שלי לא ישנתי כל כך טוב!) אבל זה אחרי שהלכתי לישון בחמש וחצי
המסע בפולין היה מדהים! הוא עבר בטיל ונהנתי מכל שנייה. לא היה משעמם לרגע והיה באמת מדהים. אני חייבת להגיד שהמשלחת שלנו באמת ייצגה בכבוד את ישראל ולא כמו שאר המשלחות לאחרונה, והאמת שחשבתי שנעשה בעיות
אני ממליצה בחום לכולם לעבור את המסע הזה, פשוט חובה
אני לא חושבת שהוא שינה אצלי בדיוק את המחשבה אבל משהו הוא שינה, אני בטוחה
התגעגעתי המון המון וראיתן שנינכנסתי פעם אחת, כי באמת התגעגעתי
תנו לי לחזור לעצמי ואני מקווה שכבר מחר אני אתחיל לחזור לפעילות רגילה בפורום
וגל- המון המון המון המון תודה! ניהלת את המפורום למופת- כמו שחשבתי! תודה רבה לך
אוהבת
נ.ב בטח עם הזמן אני אשים תמונות מפולין בכל מיני הודעות כי הנוף שם.... פשוט מהמם

Lilush93

New member
../images/Emo9.gifמקוה שנהנת ויצגת אותנו בכבוד(את הפורום../images/Emo3.gif)

ליקושש1

New member
אני מזה שמחה שאת מספרת שנהנת...

כי אני בדיוק בעוד שבוע ב- 10.10 טסה לפולין למשלחת וסתם רציתי לדעת יותר איך היה לך שם אם בלך לספר....

Dana Mi

New member
אני משחה שנהנית

למרות שזה קצת קשה להתייחס למסע הזה במושגים של "כיף", אין מה לעשות, ככה זה. אצלנו כמעט כל השכבה נסעה ככה שהייתה לזה הרגשה של טיול שנתי.. אני נכדה לניצולי שואה והכרתי את הסיפור של סבתא שלי די טוב ולכן להיות באושוויץ בשבילי הייתה החוויה הכי משמעותי וקשה, וזה גם היה המקום היחיד שבכיתי בו. אני לא יודעת לגבייך, אבל ההרגשה שלי בתור יהודיה ובתור ישראלית קיבלה משמעות ועומק חדשים.. אני מרגישה הרבה יותר פטריוטית ממה שהייתי אז, ההמנון כבר לא נשמע כמו שהוא נשמע פעם, גם טקס יום העצמאות עם המשואות מרגש אותי ואפילו טקס הענקת צל"שים של צה"ל.. אתה חוזר משם ואתה מבין שבאמת אין לך מקום אחר - זה המקום שלך ואתה צריך לשמור עליו ולהגן עליו. אני מקווה שהחוויה שלך הייתה משמעותית.. ואני בטוחה שזה משהו שאת לא תשכחי.. וכמובן - ברוכה הבאה!!!!!

Berliner star

New member
כן, ברור..

כשאמרתי שנהנתי התכוונתי לזה שלא היה לי משעמם לרגע, שום דבר לא היה מיותר והזמן עבר מהר מאוד, לא חושבת שהיה לי כזה דבר, לפחות לא במסגרת בית ספר. ברור שגם צחקנו שם אבל.. לא לזה התכוונתי
גם אצלינו זו הייתי משלחת מאוד גדולה.. של 80 תלמידים, אבל הם התנהגו מאוד בבגרות ולא כמו בטיולים שנתיים והיה מאוד... מאוד טוב לראות את זה, לא יודעת איך להסביר. לראות את כל השכבה בוכה ביחד, במיוחד את הבנים שמשחקים אותה "גברים" ביום יום זה.. זה משהו שלא רואים כל יום, אותי זה ריגש
אני שנברתי במידאנק, על סיפור של אמא וילדה. גם לי המסע גרם להגיע למסקנה שטוב שיש לנו את המדינה ושבאמת באמת אין לנו ארץ אחרת וגם לי ההמנון לא נישמע אותו הדבר אבל.. אני לא חושבת שהמסע גרם לי להיות יותר גאה בעובדה שאני ישראלית כי.. אין מה לעשות, בימים האלה אתה לא יכול להיות גאה שאתה ישראלי, בגלל הרבה הרבה סיבות שאני בטוחה שאת יודעת אותן. המסע כן גרם לי להעריך ולהיות יותר גאה באנשים שהקימו את המדינה ובאנשים שעברו את כל מה שראינו והוא כן גרם לי לרצות עוד יותר להגן ולשמור על המדינה אבל.. מבחינת גאווה ישראלית?.. אני לא חושבת שמשהו השתנה אצלי. ותודה לך
הרבה זמן לא שמעתי ממך, אני מקווה שהולך טוב בלימודים ושאת בסדר
ואל תשכחי, אם את לא מצליחה בחמור- הDVD מוכן וארוז בשבילך

למעלה