גינה חדשה לגמריי

פואנטה

New member
גינה חדשה לגמריי ../images/Emo140.gif

שלום לך, קראתי את התשובות לשאלות הקודמות שכבר נשאלת- לגביי הקמת גינה חדשה ובכל זאת רציתי להתיעץ איתך,אילו צמחים יתאימו לאקלים חם מאוד ביום וקריר בערב מלווה ברוחות רבות ברוב השנה? אני שמה: גדר חיה , דשא , עצי פרי ,צמחים במסלעה וגם מטפס על קיר יש לציין שגוגל הגינה שלנו 350 מ"ר כך שיש המון מקום למלא, חשבנו בין עצי הפרי לשים יריעות עם טוף, השאלה שלי מתיחסת בעיקר למזג האויר מה יחזיק מעמד? הרבה תודה לך וחן חן על הפורום הפרחוני

לארי

New member
תשובות../images/Emo26.gif:

לתנאים שתארת: מטפס על קיר:גפנית משולשת,פיקוס זוחל גדר חיה:יערה יפניתפנדוראה יסמינית,יסמין פרחוני עצי פרי:רימון,זית,אדס קליריאני, שקדיה דשא:קיקויו העמיד לקור
לארי

medinasy

New member
השאלה מאוד כללית, אבל...

בכל זאת כמה צמחים שמתאים לאזור עם רוחות: זית, תמר, ערערים בד"כ, לגדר חיה אפשר קריסה, דודניאה דביקה, קיאנתוס, יש המון צמחים אבל אתם צריכים להחליט על סגנון, צבע וכו´ ואז לבחור צמחים ספציפיים. כעקרון יש המון צמחים שמתאימים לתנאים שביקשת.

פואנטה

New member
בררתי מחירים -האם זה סביר ש: ../images/Emo15.gif

על שטח גינה של בין 300 ל-350 מר´ ידרשו סכום ממוצע של 10,000 ש"ח להקמת גינה ? אני יודעת שזה כללי מאוד כי תלוי מה מבקשים, אבל בכל זאת אין לי שמץ של מושגים במחירים רק לודא אם זה בגדר הסביר? תודה ושבת שלום פואנטה

לארי

New member
../images/Emo42.gif כמו שכתבת, קשה מאוד לענות על

שאלה כזו, תלוי מה מחיר הצמחייה, איזו צמחייה, גדלים, כמויות, מה התשתית כוללת, אילו מוצרים ומאילו ספקים,דשא, ועוד שאלות רבות. כדאי לבקש הצעת מחיר מפורטת ביותר שתסביר במדוייק(!), מה עבודת ההקמה כוללת,שתגדיר כמויות ומחירים כדי שתהייה ברורה לשני הצדדים מהות העסקה. בגדול,(גדול מאוד אפילו) המחיר לא יקר לשטח בסדר גודל כזה, שוב בהנחה חזקה שאכן מוקמת גינה סבירה.

למעלה