ג'ינסים

סקר על ג'ינסים!

איפה קונות בדרך כלל? יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים? איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים? גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים? כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס?

תשובתי../images/Emo13.gif

איפה קונות בדרך כלל?
הג'ינס האחרון שקנו לי בזיפ יש לי מלא כ'ינס שאחותי מביאה לי
יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים?
איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים?
לאחרונה קניתי בבוטיק ליד הבית
הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים?
כן ברואר שהולכת הכי נוח
גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים?
משתנה האחרון שלי הוא גזרה גובה
כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס?
עד 200 שקל

דינוסיק

New member
עונה../images/Emo29.gif

איפה קונות בדרך כלל?
אין לי חנות קבועה. פעם הייתי קונה רק בקרוקר.
יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים?
לא יודעת, לא בדקתי.
איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? ברונן חן (היה 1+1).
הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים?
כן, הקוד לבוש בעבודה שלי מאפשר.
גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים?
לפני כמה שהים רק נמוכה. היום יותר גבוהה וביניים. השמנתי.
כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס?
עד 600-650 ש"ח.

עונה...../images/Emo183.gif

איפה קונות בדרך כלל? בזרה ומנגו יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים? כן במנגו יש ג'ינסים במחירים שווים. איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? כבר מזמן לא קניתי, פעם אחרונה שקניתי היה בקיץ באמסטרדם, של פורנרינה. הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים? כן והרבה, אני עובדת בחברה של היטק ותוכן וכולם לובשים פה קז'ואל גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים? אני אוהבת גזרת ביניים וגבוהה, שונאת שרואים את התחת כשרוכבים על אופניים :) כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס? אני מוכנה לרוב לשלם עד 250, במקרים מיוחדים כמו פורנרינה גם יותר, בסביבות 600. אבל זה היה באווירת שופינג של חופשה וגם בארץ הג'ינס שקניתי עולה 900 ואז 600 עבור ג'ינס שיושב מדהים והוא בכמה רמות מעל זרה זה לא כזה נורא.

עונה ../images/Emo187.gif

איפה קונות בדרך כלל? אין משהו קבוע. אני בד"כ לא מתכננת לקנות ג'ינס אז אם אני רואה משהו יפה אני קונה באופן ספונטני. מה שכן, כשאני בישראל, יש חנות אחת בחולון שאני תמיד קונה בה זוג או שניים. נדמה לי שהיא נקראת מיכל ומורן. הן מביאות המון סחורה מפריז ויש להם המון ג'ינסים מיוחדים ורובם של סאקס. יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים? אין לי שמץ. פה כריסמס והמחירים די בשיא אבל בגלל המיתון כן יש מבצעים. איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? ריבר איילנד, ווליס (שייך לקונצרן של דורות'י פרקינס וטופשופ) ואחד בגזרה גבוהה ורחב מאד למטה ממאטאלן, שזו רשת מאד מאד זולה. הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים? ברור. אני דוקטורנטית
גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים? נמוכה זה לגמרי פאסה, וגם אם זה לא, זה ממש לא לגילי. ביניים הכי טוב וגבוהה יש לי זוג אחד. כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס? פעם בשנה אני קונה זוג או שניים (בחנות שהזכרתי למעלה) במחיר די גבוה (700-800 שקלים). כל השאר גג 200 שקלים.

yael800

New member
עונה../images/Emo8.gif

איפה קונות בדרך כלל? בגלל שיש לי בעיה עם מידות, (אני צריכה ממש קטנות) יש לי מקומות ספציפיים כמו רד זד 24/7, אנטיגו (מוכרים בכל מיני חנויות).
יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים? לא יודעת, סביר להניח
איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? פירטתי בתשובה הראשונה
הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים? בארור - כמעט ורק.
גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים? נמוכה ובינונית כי לצערי לא מצאתי גבוהה עדיין.
כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס? בגלל שלא כל מכנס מתאים לי, אם שאני מוצאת משהו שממש יושב טוב, אין לי בעיה להוציא.. אבל הרוב הם עד 400 ש"ח

גם אני עונה

אחלה סקר! איפה קונות בדרך כלל? בעבר אהבתי את ליוויס וקרוקר בעיקר, אבל היום זה יכול להיות מכל מקום. יש מבצעים חמים עכשיו בחנויות על ג'ינסים? לא שראיתי.. איפה קניתן לאחרונה ג'ינסים? בזארה הולכות לעבודה/לימודים עם ג'ינסים? לצערי לא, עובדת בעבודה שהלבוש בה ייצוגי מאוד ולכן רק בסופי שבוע, בערבים וכו'. גזרה נמוכה/גבוהה/ביניים? ביניים, שתי האחרות לא מחמיאות עליי. כמה אתן מוכנות לשלם על ג'ינס? עד 700, אבל הוא צריך להיות ממש "משו-משו"
אגב- אני אוהבת את הצבעים הכהים יותר מאשר הבהירים, ואת הקלאסים ללא כל מיני התוספות [שניתן להשיג בחנויות מסויימות]. מישהו אוהב את התוספות? ניטים? פרחים ושא הדוגמאות?

נזכרתי שעוד לא עניתי,

בדרך כלל קונה בקסטרו, למרות שעכשיו מתוך השלושה ג'ינסים שאני לובשת יצא במקרה שאף אחד לא של קסטרו. אין לי נאמנות למותג מסויים. הבנתי שיש בקסטרו עכשיו מבצע על הכל, הפריט השני בחצי מחיר. גזרת ביניים, נמוך ממש לא נוח לי. את הג'ינס האחרון קניתי ב"פרידה" בדיזנגוף ב- 300 שקל בערך, לפני שנה (!) (הגיע הזמן שאקנה ג'ינסים חדשים, לכן עשיתי את הסקר...) לובשת ג'ינסים לעבודה, לאחרונה רק ג'ינסים. מוכנה לשלם עד 300 לג'ינס, מעדיפה בפחות. לא חשוב לי שיחזיק שנים רבות, בעיקר שיהיה יפה ונוח.

עדכון - בקסטרו התחילו סוף עונה

כל הפריטים עד חמישים אחוז הנחה והג'ינסים החל מ- 130 ש"ח! עכשיו באמת אין לי תירוץ להמשיך לדחות את זה... הו, העצלנות הזו תהרוג אותי.

גם אני, כרגיל באמצע הלילה

אין לי של חברות יותר יקרות משל דיזל, אז מבחינתי הם הטופ שלי כרגע. יש לי אני חושבת 5 זוגות, 1 משהו כמו 6 שנים נראה מצוין, 1 שלא עולה עליי והוא בכלל חדש ועוד שלושה שאני חורשת עליהם והם נראים מהממים וכמו חדשים אחרי כל כביסה, למרות שהם בני שנתיים ומטה. היו לי ועדיין יש עוד המון, אבל אני כבר כמעט ולא נוגעת בהם : לי קופר, קרוקר, טופשופ, מנגו היו לי ונראים כעת מזעזע בעיניי: פוקס ודברים סתמיים כאלה בחנויות לא ממותגות היו לי וכבר לא עולים עליי: לי, ורנגלר, גם כן איכות מצוינת, אבל מה לעשות שמתרחבים עם השנים. המסקנה שלי היא שבג"ינסים (בניגוד למכנסיים/חצאיות וכו') מאוד כדאי להשקיע, אם לובשים אותם הרבה. בעיקר למי שלא ניחנה בגזרה מושלמת ולא הכל מחמיא לה. ג'ינס טוב זה פשוט מאסט. וכן איכותי לא תמיד שווה יקר, אבל במקרה הזה (כמו גם בנעליים נניח) דווקא לרוב כן. אני באמת מעדיפה לשלם אלף שקל על ג'ינס שייראה מגניב בכל פעם וישמש אותי שנים מלקנות אחד ב-250, שכבר אחרי כמה כביסות לא נראה אותו דבר ואחרי שנתיים גג כבר נראה בלוי.

למעלה